Отговори
# 630
Айде малко смях от мен:)

# 631
# 632
Дая, честита бременност! Желая ти да мине леко и неусетно и скоро да гушкаш малкото човече! А от помощта на каката не се плаши, много са си адекватни децата вече.
Маринче,
не се сдухвай, като си мислиш такива неща. Те водят само до ниско самочувствие, а то е важно, когато ходиш по интервюта. Ако толкова те смущава факта, че запомняш вече по-трудно, просто прави някакви упражнения за автотренинг на паметта.
Ние у дома също сме на вълна рождениково парти. Първата и втората година беше болна по това време/голям карък е този февруари, все е грипна епидемия/. Миналата година го празнувахме у дома, пак поради тази причина - една седмица преди това пак беше болна, а за 3 дни трудно се открива подходящ клуб, който да е свободен за конкретния ден. Та резултатът след еднодневна подготовка беше - лудо парти от 10 сутринта до 16,00 следобед, децата избомбиха къщата, но погром реален нямаше, само много разхвърляно. Иначе търчаха, пищяха, гониха се, играха...весело беше. Съпругът ми, след като изпратихме и последните гости в 16 часа, се облегна на вратата/като на филмите/ и каза:"Следващото парти в къщи - на 16-я рожден ден". Аз много се смях и му казах, че тогава ще е страшно наистина вече. Та тази година отсега съм в чуденка, защото трябва да поканя и дечицата от блока, с които си играем и сумарно хлапетата стават поне 15. Което на клуб означава над 500 лева със сигурност.

# 633
Ехеййй,Марина,браво на Рали! Направо си е напреднала!  Laughing Адашката й само се вози...

http://youtu.be/nBhlJrS7RqU

Много хубаво се оживи темата.Все така трябва да бързаме да ги изписваме!  Hug

Това с разболяването за рождения ден е голям номер...при вече резервиран клуб и поканени деца... newsm78

Йоли,да ти е жива и здрава Деничка-ученичка!  Laughing Ралица е само 98 см и е 14,5 кг. Но пък батко й първокласник е 23 кг... Wink

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 18:13 от толо

# 634
  • Пловдив
Това с разболяването за рождения ден е голям номер...при вече резервиран клуб и поканени деца... newsm78

Много е кофти,но се случва.Ако стане така,удържат капарото и се резервира втора дата за РД.Или се отказваш като ти гори капарото.Така поне правя в Тон Бон Бон.

Нашата беше болна мин год на самата дата.Разболя се предната вечер.Тогава правим домашно парти с родата и криво ляво изкара.Пропусна да почерпи и в яслата.Всичко беше приготвено-огромна торта,сокове,солети,свирки,шапки,почерпка за лелите.Мъжът ми занесе почерпката да се почерпят за нейно здраве.После за партито в детския център беше ОК.

# 635
Силве, не мога да видя клипа-изписва ми,че е "частен" ( за първи път чета такова нещо by the way) newsm78 newsm78 newsm78

# 636
И при нас предните два рождени дни все някой болен беше - на втория рожденничката - или по-скоро малко преди това беше болна. А миналата година аз бях с пневмония и на инжекции, а Мони с херпес. Беше много разкрасена на снимките Crazy
За този много искам вече да счупим каръка и да го отпразнуваме малко по-спокойно. Ще пробваме в заведение тази година.
dorabella, много е добра Рали на ски, браво на нея.

# 637
Толкова ми е стигнал акъла..Simple Smile Направих го "обществен" вече.

Преди няколко дни махам старите батерии от фотоапарата и ги подавам на Ралица да ги изхвърли.Тя ,обаче, иска да си играе с тях.Една позната й казва:"Аууу,как ще си играеш с тях?!Те са отровни! " При което Ралица я поглежда с презрителен поглед и отговаря:"Ами че аз няма да ги ям!"  Grinning

Друг бисер:"Мамо,мамо падна ми се далинов лист!". "Дафинов",поправям я аз. "Добре,де.Делфинов лист...".  Heart Eyes

# 638
Силве, вози се само,ама с каква скорост Laughing

Иначе за бисери: онзи ден на рождения ден на Жоро сутринта ни казва : "Днес е празник и не трябва да се карате", при което ние много се засрамихме. А по-рано ми казва : Мамо, хайде да направиш едни брускети", а аз й казвам,че не знам , при което тя ми отговаря: нарязваш стария хляб на тък-мък, слагаш босилек и каквото там имаше, друго недей да измисляш Joy и поръсваш със зехтин - сестричката на олиото и запичаш във фурната" ...много беше сладка и смешна (личи си че лятото я гледа баба й готвачката и там са ги правили брускетите, та да ми говори така). И последното преди да заспи: Мамо, къде са ми циците на дупето??? Joy Joy Joy(имаше предвид бузите)...

# 639
Момичета, страхотни малки скиорки видях. Браво на децата и на ентусиазма им.
И ние ще го пробваме тази година нашето дете. Дано се запали, че за плуването му мина мерака.

Дея и аз се надявам тази година да изкараме един спокоен и здрав рожден ден.

# 640
  • София
Здравейте,аз пак като лудите съм станала от 5,ама моята панделка тези дни в 5 е със запушен нос и ставаме офицялно.

Скиорките са страхотни,уникални,много им се зарадвах.Никога не съм можела да карам ски и ще се радвам ако Ники кара,ма то трудно като няма кой да го учи,ще видим де,сега ме запалихте още повече с клипчетата  Heart Eyes

Иначе два бисера от Ники .
Мамо отрязах се?Аз - Какво?Н - Отрязах се с ножа и имам раничка  Laughing

Мамо затвори стъклата,защото ми забива компютъра. /разбирай прозорците на мозилата/
Голям смях падна с тия стъкла.

# 641
Весе, много ги разбира Ники "стъклата" Laughing
Сутрешните бисери: Събужда се и аз до нея ( преместих се след повикване към 5,30) -Мамо, много те обичам, още от корема" Аз я питам: "От както си била в корема ми ли?" а тя: " Не, откаткто ти си била в корема на баба Ели", а аз: " А ти къде си била тогава ( един стар философски въпрос дето мъдрехме с нея)? , а тя ми казва: Никъде, но и тогава съм те обичала" Hug Hug Hug А тати само до Северния полюс и обратно:)

И малко преди баща й да излезе (доживях, че с тази работа вкъщи всички сме 24 часа заедно и трудно се издържа) казва: Тати, костите още не са ми се събудили, а аз съм будна Rolling Eyes Каквото и да значи това Joy

Весе, кажи как мина второто секцио, беше ли по-продължително като операция, по-леко ли мина? За възстановяването разбрах,че е по-бързо. Аз съм много наплашена от втора операция ( от една позната де) - не че скоро ми се предвижда такава Sad

И сутрешното кафенце:

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 09:55 от dorabella

# 642
  • София
Маринка, изобщо не е по-гадно,при мен дори беше по-добре.Може би заради лекаря,освен беба д-р видя и една кистичка махна та не беше само секцио и пак мина добре.По едно време много ми се догади и дори повърнах,на мен така ми дейкгна упойката явно,защото и първия път го имаше, и веднага ми сложиха нещо надрусващо в системата и така леко ми стана и хубаво само дето не заспах  Laughing

# 643
Весе, успокои ме Hug

Момичета, изплетох един шал за една приятелка, ама май стана малко мъжки newsm78 Пускам го тук,че във фейса да не го види, а не ми се пълни "форумки" с глупости Grinning Кажете минава ли за женски или както казва Рали да го подаряваме на мъжа й, пък на нея да започваме друг??? Whistling

# 644
  • София
Вътре има пъзели, разлики, необичайни неща на картинката - все неща на които много се възхищава Рали. Преди много се занимаваше със изтриваемите картички на Клевър Бук, но все забравям Embarassed да й купя нови маркери, за да се занимава пак с тях (тъкмо вече ги е позабравила).
Абсолютно същото е при нас - книжките със задачи ги изяжда с кориците направо. И другото, с което я "успокоявам" е доминото. Леле, добре че са тия неща, че иначе щяхме да се гоним денонощно   animal037

мрм, я ми разкажи за "Лили-Роуз". Там сме запазили ние за Бела. Парти с клоун  newsm78 Дали няма да се стреснат тия деца...

Весе, ти да не би да му даваш с нож да борави Ники? Браво! Белка има един неин си, който е еднакво тъп от двете страни, но иначе е с форма на нож и с него реже масло и др. подобни - много е горда.. Но ме е страх от истински...

Марина, не знам за твоята приятелка, но на мен този шал МНОГО ми харесва Simple Smile

Имаме един бисер от снощи, но е малко миризливм, та няма да ви го разказвам Wink Но един друг на подобна тема от по-рано. Вървим си ние двете и нещо започва да мирише. Аз: "Белка, пръцна ли?"; Б: "Абе, мамо, моето пръц въобще не мирише така. Май си малко глупавичка." /и ме поглежда снизходително/  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт