Подсъзнанието може всичко 49 (линкове за всички техники на първа страница)

• 74 503
  • 714
  •   1
Отговори
# 645
Радвам се да те "видя" тук, Аманита!    bouquet
Подобен тип литература не е страшна  Wink Най-важното е не просто да се четат тези книги, а да станат начин на живот и на мислене. А за това е нужно време  Simple Smile
Промяната на мисленето е процес - при някои по-бърз, при други по-продължителен. Веднъж стъпил на този път, човек не бива да се отказва!  Peace
Мисля, че тук ще ти хареса  Hug

И ако мога да ти препоръчам книга и автор като начало, това би било Луиз Хей - "Излекувай живота си". Мисля, че я има в ел.вариант в Спиралата  Hug

# 646
Момичета, кога започва новолунието този месец? Страхотни сте  bouquet

# 647
  • Видин
mijjjka, намерих книгата и ще я заредя на Киндъла  Grinning

# 648
Зара,
Цитат
..пусни го този да си ходи, ако е твой ,ще се върне, ако не ,значи така е трябвало да стане
Аз напълно споделям това.Изпробвала съм го не веднъж Grinning
А и като сте един за друг ,защо все се карате и разделяте newsm78.А и си мисля,че трябва да се започне с промяна на мисленето,с отношението,любовта към себе си и други подобни неща , а не директно техники да задържим някой до нас ThinkingНа първа страница варианти за това колкото искаш.При всеки различни действат.
Darena Hug,благодаря ,че ми напомни да'' поразчистя'' и да направя място за новото,което върви към мен

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 14:31 от лора др

# 649
Радвам се да те "видя" тук, Аманита!    bouquet
Подобен тип литература не е страшна  Wink Най-важното е не просто да се четат тези книги, а да станат начин на живот и на мислене. А за това е нужно време  Simple Smile
Промяната на мисленето е процес - при някои по-бърз, при други по-продължителен. Веднъж стъпил на този път, човек не бива да се отказва!  Peace
Мисля, че тук ще ти хареса  Hug

И ако мога да ти препоръчам книга и автор като начало, това би било Луиз Хей - "Излекувай живота си". Мисля, че я има в ел.вариант в Спиралата  Hug
Момичета и аз започнах да вървя по този път на промяната,започнах да чета Кехоу и Букай,осъзнах покрай вас,че промяната трябва да се започне от мен самата и тогава всичко започва да ти съдейства,страхотни сте.

# 650
За първи път откривам тази тема. Има доста неща, които ме вълнуват. Връщам се назад да ви чета.  bouquet

# 651

Ако не бъркам на 19

# 652

Ако не бъркам на 19
Мерси много  Simple Smile

# 653
  • DE
19 юни в 18 часа

ей тука календар: http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2012/
 Simple Smile

# 654
.... досега никога не съм посягала към такъв тип литература, защото си мисля, че ме плаши и няма да се справя.
amanitta, Hug! Няма как да не се справиш. Просто тази литература ще ти обясни много неща и ще ти разкрие един интересен свят. Не се плаши- няма нищо страшно. Ще научиш много за себе си , за хората, за земята и вселената- изобщо за всичко!

Зара, Hug! А Hug - Промени нещо! Всеки път скандали и раздели и ти страдаш. Скандалът е налице, раздялата -също- остава ти само едно- опитай да не страдаш! Опитай да погледнаш на тази раздяла от хубавата й страна! Тя непременно има такава. Знам, че не е лесно, но просто опитай. Направи си прическа, купи си нещо, посети приятели с които не си се виждала отдавна. Дай си сметка, какво тази връзка ти е отнела- може би спокойствието, може би самочувствието, или нещо друго. Огледай се - освен този мъж и живота ти има и други хора, може би си им липсвала... Опри си на тях. Хората,които те обичат не ти причиняват болка.

И остави Бог да си свърши работата ....

# 655
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета  Hug прелитам с въпросче  Wink

Коя бе първата ви книга от този вид литература ?

На мен първа ми бе 'Интуицията - път към подсъзнанието' на Хосе Силва, после 'Подсъзнанието може всичко' на Джон Кехоу  след това не помня  Laughing

Сега съм в 'творческа' почивка и чета съвсем други неща  Grinning

# 656
Моята първа книга е класиката на Кехоу Laughing След това не помня,но са доста. При мен,обаче ме трябва да има почивка от четенето на подобна литература. Губя хъс. Но ми помага!

# 657
  • София
Като говорите за книги, дайте някой линк за теглене!  Hug Hug

# 658
Момичета  Hug прелитам с въпросче  Wink

Коя бе първата ви книга от този вид литература ?

Прелитам с отговорче smile3535

Най-най-най-първата ми книга от този тип литература беше "Съдбата на душите" - Долорес Кенън  Grinning Последваха я книгите на Майкъл Нютън, ченълингите на Барбара Марчиняк и т.н.  и т.н.  Party

Сега и аз чета временно само художествена литература  Simple Smile

# 659
  • Бургас
Интересен въпрос Дессс, върна ме години назад. Всъщност първата ми книга беше " Пространство на варианти" - от книгите на Зеланд - Транссърфинг на реалността, цялата поредица. После беше "Тайната" и това отвори вратите на новия ми живот. Последваха толкова много книги, които чета и искам да прочета, че незнам дали ще ми стигне един живот. В последно време, когато ме попитат, какви книги предпочитам - отговарям - "такива без главен герой".

Общи условия

Активация на акаунт