Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 916
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • В Града на липите
Светозара, приготви ли тортата?  Grinning  Имаш само 1 час до имения си ден.
Както писах днес, предполагам, че промото е само насочващо. При условие, че снимат около две сирии напред, или дори понякога една, няма как действието да не търпи промени.
За сега си го спазиха промото - сватба ще има, сълзи преди сватбата имаше, Ердоан се промъкна в къщата им,  леглото е същото, нормално е да са смутени... да видим как ще подредят нещата по-нататък.

Искам да видя скоро точно този Керим от 1.45 минута, със същата реплика и интонация.

http://www.youtube.com/watch?v=-aqIAq32rpI&feature=player_embedded

# 421
  • Варна
 Stop Stop Stop Оп, оп леко с татко Фахретин!!!! Такъв прекрасен човек като него заслужава прошка!!!!!!!! Naughty
 И в тази връзка, пък и за сетен път да ви покажа колко добър човек е той ще вметна, че след като спря издаването на "Мемоарите на измирския Шекспир",  ми прати нещо още по-интересно:

Скрит текст:
                        Дневникът на една млада дама

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 23:25 от *¨*morski_briz*¨*

# 422
За прошката говорим от доста време-как мислите,дали Керим трябва да прости на майка си,разбирайки я колко е страдала и била нещастна Cry Никоя майка няма право да наказва детето си,оставяйки го само на този свят Naughty Но ако тя е плачела всеки ден и е била на ръба,дали това нямаше да се отрази на Керим върху целия му живот newsm78
Щом Фатма прости на Керим,грешката на майката по-голяма ли е от тази на сина ooooh!
dettodorowa,
Според мен нищо не "трябва"- тоест нито да прости нито да не прости.
 Важното е да разбере, че това не е станало защото майка му не го е обичала, нито баща му не го е потърсил 15 г. защото не го е обичал.
На него след като Животът му е взел всичко  му се е усмихнал, в  лицето на Мирием.
Тя на практика тя го е възпитала и отгледала - тя му е майка и баща.
Винаги има Нещо, което ти взема едно, а ти дава друго.

# 423
  • В Града на липите
Бризче  Hug, много ми се иска наистина да е било така.
Много тъжно и мило.
Знаех си, че няма да останеш безучастна и веднага ще се хвърлиш в атака.  Grinning

# 424
Такъв клуб няма.90 процента така или иначе сме Керимки.Ако имаше такъв клуб,другите нямаше да съществуват,т.че измъкване няма.Боровинке,не се прави на ни лук яла,ни лук мирисала.Знаеме ние,че си държиш един в джоба.А Малчева пък да не говорим,какви са тия опити за измъкване.Вземете пример от Хриси,тя е почетен член.И се обръщам към върховното председателство да вземе мерки,че някои са се отпуснали. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

По мое мнение жени,които по този начин изоставят децата си са абсолютни егоисти.За съжаление не от всяка жена става истинска майка.Има и такива,които не ги изоставят,но спадат в същата категория,защото не ги обичат,не ги познават наистина и в живота им децата са само присъстващи фигури,а често и пречещи елементи.Тези жени обаче по принцип не могат да обичат,не само децата си.Аз познавам една такава.
Абе намислила съм да сложа една общо-генерална покана в подписа. Ама все още мисля подходящото съдържание.
Дотогава за сведение на всички, къде с прискърбие, къде със задоволство ви съобщавам - чувствайте се почетни членове на клуб МУкасинка.  Joy Joy Joy Hug
nianta, добре дошла, точно си търсихме почетен деловодител, че много се разрасна клуба изведнъж Hug кой да предположи  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 23:32 от cuba libre

# 425
  • София
Не оправдавам татко Фахретин, но все пак нека уточним, че не са 15 години, да не е потърсил детето си. Не си спомням във филма да са дали точни години, може да са 5 или малко повече...но като е започнал да пише, Керим вече не е искал да знае за него.
Обяснението, което той самият даде на Керим, е че в началото е бил сломен от вестта за самоубийството на жена си и дълго време е бил зле, след време е започнал да се съвзема, но е изгубил куража си. Явно е имал угризения, че не се е върнал веднага за детето, и отново е загубил много време, докато се реши да го потърси.

Stop не искам да влизаме в спор - макар че спора ражда истината ...15 години аз ги сложих но имах в предвид около 15 може и повече може и по малко ( дадоха Керим като дете на 5 години - горе долу - когато е останал сам самичък на света и добре , че е била кака Мерием ........ т'а мисълта ми бе ,че татко Фахретин по никакъв начин нищо не го оправдава, защо като е разбрал за смърта на майката не е помислил елементарния въпрос - сега какво ще стане с детето ... бил е съкрушен - добрееее , но като се е съвзел не е потърсил детето а създава ново семейство и току виж след години , години , години се появява като герой в живота му ... еее лично мнение - (не обвързвам никои с него ) аз не бих изоставила детето си по никакъв начин независимо от обстоятелствата .тн това аз де - не всички хора може да сме еднакви .
да доволна съм , че К .  прости на баща си , но това за да има хубав филм и да гледаме с интерес ... и точно това ми бе мисълта как самите сценаристи могат да ни накарат да мразим и обичаме един герои независимо от обстоятелствата .
..........и сега доматите ще си ги взема , но тогава дадох и пошлия пример как всички мразим Решат Яшаран ( не синовете а самия него ) , но , защо .....? той защитаваше децата си въпреки знаейки и осъзнавайки вината им , а защо ги защитаваше докрай ли ?- ми просто е - защото е родител и всеки нормален родител би го направил за детето си . ( друг е въпроса , че щастие в/у чуждо нещастие не се гради и че сега разбираме , че  Р.Я има и други нечисти сделки в миналото )
и аз като всички тук искам щастлив финал Ф. и К. да са щастливи , братовчедите да правят компания на Мустафа , а Яшаран разорен - по горе само расъждавах пишейки каква е вината на родителите - принципно  Wink

# 426
Такъв клуб няма.90 процента така или иначе сме Керимки.Ако имаше такъв клуб,другите нямаше да съществуват,т.че измъкване няма.Боровинке,не се прави на ни лук яла,ни лук мирисала.Знаеме ние,че си държиш един в джоба.А Малчева пък да не говорим,какви са тия опити за измъкване.Вземете пример от Хриси,тя е почетен член.И се обръщам към върховното председателство да вземе мерки,че някои са се отпуснали. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

По мое мнение жени,които по този начин изоставят децата си са абсолютни егоисти.За съжаление не от всяка жена става истинска майка.Има и такива,които не ги изоставят,но спадат в същата категория,защото не ги обичат,не ги познават наистина и в живота им децата са само присъстващи фигури,а често и пречещи елементи.Тези жени обаче по принцип не могат да обичат,не само децата си.Аз познавам една такава.
Абе намислила съм да сложа една общо-генерална покана в подписа. Ама все още мисля подходящото съдържание.
Дотогава за сведение на всички, къде с прискърбие, къде със задоволство ви съобщавам - чувствайте се почетни членове на клуб МУкасинка.  Joy Joy Joy Hug
Приемам със задоволство! А каква дейност сте ми отредили?  Thinking Thinking Thinking

# 427
Бризче,незнам татко Фахретин,но ти със сигурност имаш много нежна душа. Hug Hug Hug

# 428
Бризче, БРАВО!!!

Хриси, и аз искам същото! Бих била много щастлива, ако го видим в следващия епизод!

nianta, пиши ме в куба на Керим! Ако има клуб на Фатмагюл, на Мерием, на Рахми - също може да членувам.

Съгласна съм с Димони, Керим е простил на майка си. Не забравяйте, жената е била болна, това го казаха във филма. За съжаление, е причинила голяма травма на детето си - не само раздялата с бащата, но и самоубийството, и това, че детето я вижда обесена...ужас! Затова ми е мъчно за Керим, още в 1 серия дадоха как сънува кошмар, той носи психотравма още отпреди да започне филма, а какво ли не понесе след това.

# 429
Аз вече не мога да Ви оправя коя в кой и колко клуба членува  Laughing? Ще взема да се самоназнача "Деловодител" , ще вода точен регистър на членовете на всеки клуб, плащат ли се редовно членски внос и др такива работи ...  Mr. Green
 Hug
nianta,
Мен ме запиши в клуба: "Каква е вината на Фатмагюл?".
Ако няма такъв, моля да се създаде.

# 430
  • Стара Загора
Бризче Hugмного е хубав и тъжен" Дневникът на Дениз"!
 Благодаря за посрещането в клуб МУКАсинки момичета Hug Hug Hug,големи сте сладурки с чувство за хумор.Не ми е самотно и за минута,откакто през януари станах част от вас!
Хриси Hug,изгледах аз клипчето с ядосан Керим и мноооого ми хареса как натърти" Мукадес Ханъм" #2gunfire #2gunfire #2gunfireочаквам с нетърпение тая сцена да се случи скоро!

# 431
  • софия
 Докато ви настигна- клубът много се разрастнал...
кратко пояснение:
-отношение към Муки - приема се всякакво
единствено условие за членство - приемат се само Керимки, Фатмагюлки, Юмерки, Мусинки, или най-малкото КВФфенки.... Heart Eyes

момичета, - метлите задължително в готовност!!!

Куба Либре - доббре че си на пост, мила!!! Гледам всички са приети - само така!!! Heart Eyes /само искам да знам коя от нас ще го съобщи на Дива- аз  не смея да се наема... Joy Joy

п.п. а пък нощес Муки ми писала на лични:
моли, ако се наложи саморазправа, само да и пазите зъбите, че в последна серия щяла да пробва да си прехапе езика...

Димони
Скрит текст:
моля те отговори ми на лични мила

# 432
Светозара, приготви ли тортата?  Grinning  Имаш само 1 час до имения си ден.
Както писах днес, предполагам, че промото е само насочващо. При условие, че снимат около две сирии напред, или дори понякога една, няма как действието да не търпи промени.
За сега си го спазиха промото - сватба ще има, сълзи преди сватбата имаше, Ердоан се промъкна в къщата им,  леглото е същото, нормално е да са смутени... да видим как ще подредят нещата по-нататък.

Искам да видя скоро точно този Керим от 1.45 минута, със същата реплика и интонация.

Отзад напред:
МУКАДЕС ХАНЪММММММ!!!!... и аз го чакам, даже по-страховито.

добре,  нека кажем СМУТЕНИ

Торта няма да има , а друго. Още 36' и ще видите Simple Smile

# 433
Светозара, приготви ли тортата?  Grinning  Имаш само 1 час до имения си ден.
За сега си го спазиха промото - сватба ще има, сълзи преди сватбата имаше, Ердоан се промъкна в къщата им,  леглото е същото, нормално е да са смутени... да видим как ще подредят нещата по-нататък.

Хриси, тази вечер по БТВ беше точно тази серия и аз си помислих същото докато го гледах. Дано да стане - от твоите уста в ушите на сценаристките!

# 434
  • В Града на липите
Цитат
Торта няма да има , а друго. Още 36' и ще видите

чакаме, чакаме  Grinning, аз между другото да не се мина, ям сладолед се една лъжица размер черпак.

Иначе всички на първо място сме от клуба КВФ, и после вече се разпределяме по подклубове.

Общи условия

Активация на акаунт