Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 799
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И съдът ще отсъди справедливо не защото те са разорени, а защото във времето и Кадир, и Йомер, и всички свидетели, допринесоха за това.

да имаш право но това като за филм  Peace
... иначе  в реалността , ако не бяха разорени Яшаранови и имаха парите и властта която имаха в началото (  в края на филма ) само съдбата можеше да ги съди справедливо  , а съда повърхностно  Mr. Green - това е истината в живота навсякъде по света на само в Б-я и точно това искат да ни покажат от части сценаристите
...или ако съда ги осъди справедливо ,а те са   богати ...ммм... то тогава филма нямаше да е драма- романтична ... ааа фантастика  Wink ..... това помежду другото и е лично мнение тъй като съм много скептично настроена спрямо закон - нарушение и  справедливо наказание
  bouquet

# 106
Малчева

Скрит текст:

Не си прочела поста ми от миналата тема.Той е последен Simple Smile

Вале newsm10

Мамарис, и ти си права-това е като за филм.

# 107
Малчева

Скрит текст:

Не си прочела поста ми от миналата тема.Той е последен Simple Smile

Вале newsm10
Кой каза че не съм го прочела! Даже ти отговорих!!
Аз днес съм много по-добре! И съм решила едно за себе си-Никой не може да отреже крилете ти,докато ти сам не му позволиш! Затова ,милички,живейте живота си така,че когато остареете да не си кажете-Аз цял живот живах за другите,а кой живя заради мен...
Обичам ви!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 108
  • Враца
Добро утро,сладурки! Hug
Днес се поразрових и с изненада открих,че това с червеното коланче върху сватбената рокля го има и при кавказците,и то в съвременни сватби Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=-f9c2dQelIY&feature=related

В този ред на мисли - дали ФГ би могла,  да го носи върху бялата рокля? newsm78 newsm78

# 109
В този ред на мисли - дали ФГ заслужава до го носи върху бялата рокля? newsm78 newsm78
Защо да не? За Керим тя ще си остане чиста и неопетнена,но все пак решението си е нейно-нали все пак той каза,че в деня на сватбата си я иска с бяла рокля!

# 110
  • София
В този ред на мисли - дали ФГ заслужава до го носи върху бялата рокля? newsm78 newsm78
Много добър въпрос!!! newsm78
На нейно място не бих акцентирала върху девствеността си,просто ще го пропусна,пък каквото ще да става...

# 111
Малчева,чак сега видях,че сте писали по-късно и след мен.Мислех си че съм последна.А аз изобщо не съм обидчива.Всичко е в рамките на шегата. Hug

Тази червена лента по традиция се слага от бащата на булката.В случая незнам кой трябва да я сложи,а и не мисля,че е редно.Ако Керим или някой друг настоява,знам ли-какво би променило това.За хората,които я обичат и разбират ,тя не е омърсена,за другите лентата не би променила отношението им.
А представяте ли си,че тя наистина си слага лентата,Яшаранови се сдобиват със снимка и я показват на делото като доказателство,че не е изнасилвана.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 11:08 от Dimony

# 112
  • Враца
Защо да не? За Керим тя ще си остане чиста и неопетнена,но все пак решението си е нейно-нали все пак той каза,че в деня на сватбата си я иска с бяла рокля!

Знаеш ли даже какво ми се иска: (дано не звучи брутално) - Керим да и го върже (нали каза - по спомен, че за него тя е чиста и неопетнена). Не ясно тя как би го приела! Ех мечти на стари години! Joy Joy Joy Joy Joy

# 113
  • София

Скрит текст:
YILIN transferini TMC yapacak. Yapım şirketi, Beren Saat’i bünyesine katmak için Ay Yapım’a, sıkı durunuz, dört milyon lira vermeye hazır!

22.04.2012

.Aşk-ı Memnu' dan Fatmagül' e gönlümüzün içine yerleşen güzeller güzeli Beren Saat biliyorsunuz Fatmagül sonrası dizilere bir süre ara verecekti.Ve fakat Beren Saat geçen hafta yaptığı bir ziyaret sonrası bu kararını ertelemiş sevgili hayranlar.Zira teklif dudak uçuklatan cinsten.Yaptığı diziler geçen sene tepetaklak giden ve ismi paslanmaya başlayan TMC çok da yerinde bir kararla en "hot" ismi bünyesine katmak için sıkı durunuz tam 4.000.000 TL'yi gözden çıkarmış! Bölüm başı fiyatını 85.000 TL'ye çıkaran Beren Saat eğer herşey yolunda giderse önümüzdeki sezonda TMC'nin dönem dizisinde en pahalı aktrismiz olarak oynamaya başlıyor.Bu işten duble zararlı çıkan ise Ay Yapım olacak gibi ;hem en gözde aktrisini elden kaçırıyor hem de diğer oyuncularla yapacağı anlaşmalarda fiyat standardı yükseliyor. Öyle ya Kıvanç Tatlıtuğ neden 50.000 TL'ye evet desin bu durumda.

TMC сделает перевод года! Продюссерская компания TMC готова переманить Берен Саат от Ай Япым , предоставив ей 4 миллиона турецких лир.

22.04.2012

Вы все знаете, что прекрасная Берен Саат, поселившаяся в наших сердцах с сериалами "Ask-i memnu" и "Fatmagul", после сериала "Fatmagul" решила сделать перерыв. Но, дорогие поклонники, Берен может отложить своё решение, после визита , который она сделала на прошлой неделе, потому что она получила удивительное предложение. После того, как их рейтинг в прошлом голу начал падать, TMC решили привлечь " самое горячее" имя, и они готовы платить 4 000 000 TL. Цена 85 000 TL за серию была предложена Берен Саат, и если , начиная со следующего сезона она согласиться играть, то станет самой дорогой актрисой. Это принесёт двойной вред компании Ай япым. С одной стороны они потеряют свою Звезду, а с другой стороны они будут вынуждены поднять гонорар другим своим Звёздам.   Согласится ли  в  том  случае  Кыванч Татлытуг  на    50 000 TL?

TMC направи предложението на годината!Продуцентската компания TMC е готова да привлече Берен Саат от Ay Yapım, като и предлага четири милиона турски лири.
 22.04.2012
Вие всички знаете, че прекрасната Берен Саат, която се засели в сърцата ни, със сериали като "Ask-I memnu" и "Fatmagül", след края на сериала "Fatmagül" реши да си вземе почивка. Но, скъпи фенове, Берен може да отложи решението си, след посещението, което тя направи миналата седмица, тъй като тя получи изненадваща оферта.След като техният ретинг по последни данни, започна да пада, TMC (продуцентите на "101Нощи", "Аси", "Любов и наказание" и др.) реши да привлече "Най-горещото" име, и те са готови да платят четири милиона TL. Цена 85 000 TL за серия беше предложена на Берен Саат, и ако тя се съгласи да играе (при тях) от следващия сезон, става най-скъпо платената актриса. Това ще се нанесе двойна вреда на компания Ay Yapım. От една страна, те губят своята звезда, но от друга страна, те ще бъдат принудени да повишат хонорарите и другите си звезди. В такъв случай ще се съгласи ли  Kıvanç Tatlıtuğ на 50 000 TL?

.......Тази новина излезе и в печата, но ден по-късно TMC направи опровержение:

http://www.picvalley.net/u/2152/106842843719582999441335340457OQ … RRc4RXbOjInKH.JPG
http://birbak.mynet.com/detay/dizi/fatmagule-4-milyonluk-teklif/16340
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/20397666.asp

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 14:34 от rivva

# 114
  • София

http://www.gecce.com/haber/odul-koleksiyoncusu-beren-saat-188399.html
Скрит текст:

Коллекция наград Берен Саат.

24 Nisan 2012 09:24

На церемонии награждения, много говорили о поклонниках Берен Саат, которые присудили ей награды за последние три года. Актриса за три года собрала 31 награду, что является рекордом.
В заключении церемонии награждения об этом много говорили. В минувшую субботу в Анталии раздавались Награды Телевидения за 2011 год, хотя Берен Саат и не присутствовала, но стала рекордсменкой в получении наград. Саат получила 31 награду как " Лучшая актриса года" на церемониях награждения от различных учреждений, организаций, ассоциаций, университетов и побила рекорд.
Колекцията от награди на Берен Саат
24 Април 2012 09:24
На церемонията по награждаването, говориха много за феновете на Берен Саат, които и присъдиха награди за последните три години. Актрисата  за три години събра 31 награди, което е рекорд.
При приключването на церемонията по награждаването се коментира много за това. Миналата събота в Анталия,се раздаваха Телевизионните награди за 2011г., въпреки че Берен Саат  не присъства,  тя стана рекордьор в получаването на награди. Саат получи 31-та си награда за "Най-добра актриса на годината" на церемонии от различни ведомства, организации, асоциации, университети, и счупи рекорда.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 14:37 от rivva

# 115
Тогава може да се получи неловко и тя отново да се разплаче,както когато той и подари роклята!
А доколкото си спомням-май при Мерием нямаше такава червена панделка,а доколкото зная тя не се омъжвала,а й по държанието й си личи ,че едва ли е имала контакт с някой мъж!
Което означава че за тях тази панделка не е от голямо значение!!!
Димони,благодаря за информацията!!!

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 11:17 от mal4eva1984

# 116
  • София
Знаеш ли даже какво ми се иска: (дано не звучи брутално) - Керим да и го върже (нали каза - по спомен, че за него тя е чиста и неопетнена)

А аз пък разсъждавам от гледна точка на Фг, мисля че това коланче никак няма да й достави радост,защото то е символ на девствеността,сваля се когато я загуби/доколкото зная/, а в нейния случай е неуместно .Бялата рокля е напълно достатъчен символ за неоптнената и чиста ФГ.
Но така чувствам аз нещата! Hug

# 117
  • Враца
Малчева,чак сега видях,че сте писали по-късно и след мен.Мислех си че съм последна.А аз изобщо не съм обидчива.Всичко е в рамките на шегата. Hug

Тази червена лента по традиция се слага от бащата на булката.В случая незнам кой трябва да я сложи,а и не мисля,че е редно.Ако Керим или някой друг настоява,знам ли-какво би променило това.За хората,които я обичат и разбират ,тя не е омърсена,за другите лентата не би променила отношението им.
А представяте ли си,че тя наистина си слага лентата,Яшаранови се сдобиват със снимка и я показват на делото като доказателство,че не е изнасилвана.

Това с бащата не го знаех! Е ще ми се де! Joy Joy Joy
Доказателствата за девствеността са други - чичко доктор Simple Smile

# 118
За Яшаранови съм съгласна.Щеше да е много по-стойностно и интересно да ги осъдят богати.Но предполагам,че според сценаристките,не би трябвало да има съмнение в съдебната система, а техният провал е вид наказание и от съдбата.

тук искам да "поясня " колкото и тъжно да е това което ще кажа ...
сценаристите първо ни показаха как се развиват нещата като оставиха Яшаранови богати ... съда ги пусна под гаранция - така е и в реалния живот и тук и там и на всякъде...
и сега ни показват другата страна когато са разорени ... е няма ли пари има справедливост ИЛИ  с други думи казано навсякъде по света е :"за кокошка няма прошка , за милиони няма закони "  - повярвайте ми тъжно ми е че пиша това , но това е истината
ако не бяха разорени ,може би  по някакъв начин щяха даже да ги оправдаят или понееееее ако понесат последствията да са в затвора щяха да са в лукс килия
всичко на този свят се купува ... само здраве да има !
показаха ни как се купи даже любовта на Мустава ...
да бъдем честни купи се и брака на К и Ф ( друг е въпроса , че когато К. осъзна че наистина обича Ф. парите нямаха стойност ) .....................
така , че сценаристите според мен си вършат чудесно работата като ни показват как точно стоят нещата в живота - принципно ( иначе всяко правило си има изключение - естествено )

newsm10 newsm10 newsm10

# 119
Добро утро, Малчева.
Радвам се , че си на линия. Благодаря за вчерашния трейлър. Много ми хареса (въпреки, че аз харесвам и по-хард версиите ти). Аз съм ти от заклетите фенове. Вчера не ме разбра правилно - аз не исках от теб да го посветиш и на мен трейлъра, просто исках да ти кажа, че и на балкона имаш много фенове. Продължавай да твориш , а ако ми хрумне някое специално желание за Керим ще го споделя пък може  и трейлър да ми направиш. Всичко това е за фън. Аз се забавлявам страхотно. Не се сърди, че има хора, които се вземат прекалено на сериозно. Твори и се забавлявай.
Хубав ден.
Тогава очаквам идеи за трейлър,а аз ще попиша по идеята! Съгласни? newsm78

Много ми стана смешно вчера,като видях колко от вас направиха асоциация с леглото и белезниците! Бяхте уникални!
Мила моя, днес имам много еретични идеи. Чудя се дали да не ти ги споделя на лични, че не знам как ща ме нахулят от сутринта.
Добре! Очаквам те на лични!  Wink Wink Wink   bouquet

Изобщо не се крийте в лични!  Grinning
Чакаме с нетърпение новите сцени! Всичко написано е хубаво!Хард или софт newsm10. Слагай червената точка и спойлера и на който не му харесва да не чете!

ДА, ДА, ДА. икакви лични - в спойлер и с 18+ е най - добре.

Общи условия

Активация на акаунт