Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 862
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Мариянка, Bonobo, Colorblind, Camile, Riviera newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 286
  • София
..... Ето още две интересни интервюта на брилятните сценариски по повод работата им по "Fatmagül" и за екипа и заснемането., както и за другите им хитови проекти.

Дани-ка, ако имаш време и ти се занимава мисля, че първото ще бъде много интересно четиво.

http://pazarvatan.gazetevatan.com/haberdetay.asp?hid=17048
http://www.rengarenkkirmizi.com/Yasam/Gundem/21-Haziran-da-Bitiyor/1097

# 287

rivva, благодаря за интервюто.Много голям фен съм на Забранения плод. Прекрасен филм,много силен. Въпреки,че са се приближили много до образа на Бехлюл в книгата,не се е получило същото с Бихтер-характерът на Бихтер във филма е много по-силен и завладяващ.Отдавам целия филм изцяло на безспорния талант на Берен Саат.
И само още нещо за ЗП-спойката между Къванч и Берен е доста по-силна,спрямо тази между Енгин и Берен.Но пък Енгин е много много по-завладяващ за мен от Къванч.

За мен пък спойката между Енгин и Берен е по- силна. Те са приятели още от формата "Звездите на Турция" Това си личи от много снимки от тогава. Знаете много добре, че всички участници живеят заедно през периода на излъчването на формата. От постнатата снимка вчера Енгин и Берен прегърнати седнали с един техен приятел около маса е точно от това съжителство.
Участниците в такива формати изграждат приятелски отношения. Между тях двамата ги има и те си личат от екрана. Не напразно Берен е предложила Енгин за ролята. Има му доверие, а също го и  харесва като  актьор. При снимането на ужасната сцена на изнасилването, нали точно Енгин  е успокоявал Берен. Той нали вече е имал опит в снимането на такива сцени/от Облака/ и то като участник.
За мен те са добри приятели, а може би да са били и влюбени, ако ли не се харесват страшно много като актьори.

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 15:14 от dimana-nova

# 288
  • София
Мариянка, Bonobo, Colorblind, Camile, Riviera   smile3501

# 289
Rivva

Много благодаря за постнатите интервюта. Най- после да прочетем нещо хубаво и интересно! Много се радвам за тази информация.

newsm51 smile3525

# 290
Veni_Koleva  Hug smile3508 smile3508=
Много ми хареса, всички са си по местата!
И тук се вижда че Керим има точно само мъжкарски косми по гърдите,ммммммм че хубаво прозвуча..

# 291
Мариянка, Bonobo, Colorblind, Camile, Riviera   smile3501
Благодаря за превода на 71 еп.  и на двата екипа  bouquet  bouquet  bouquet

# 292
  • София
dimana-nova,аз говорех за ролите им в двата филма. Това,за което говоря е на "хормонално" ниво,ако мога така да се изразя  Laughing. Но е мое лично усещане ...
В реалността,били са близки,да,сега обаче не се знае точно какви са, но няма и как да разберем.Да не почвам пак с филмите  Blush Laughing.
 Hug

# 293
Мариянка, Bonobo, Colorblind, Camile, Riviera   smile3501
Благодаря за превода на 71 еп.  и на двата екипа  bouquet  bouquet  bouquet

+ 1 И вместо цветя един Керим.

# 294
Cruela  Защо гледа така керим?!!! не помня...

# 295

Това е като се върнаха от делото в Измир. След като Мукадес пита Фатмагюл дали Мустафа и е казал нещо. Фатмагюл си спомни, че той и искаше прошка и после каза - Не нищо. Стана и тръгна и това е точно момента. На мен в тази сцена много ми хареса Керим като излъчване.  Peace

# 296
  • Враца

Това не ли след делото, когато Мукадес я попита какво е казал М? И тя се замисли.

# 297
dimana-nova,аз говорех за ролите им в двата филма. Това,за което говоря е на "хормонално" ниво,ако мога така да се изразя  Laughing. Но е мое лично усещане ...
В реалността,били са близки,да,сега обаче не се знае точно какви са, но няма и как да разберем.Да не почвам пак с филмите  Blush Laughing.
 Hug
Хормоналното ниво си зависи от ролята. В ЗП ролите бяха такива. Във КВФ как ще се изиграе ролята на влюбеност, ако нямаш някакви симпатии към партньора си. Да, те са много добри актьори, но и химията между тях я има. А жълтите писания за техните отношения са си жълти.
Това е мое мнение и беше в отговор на твоето. Толкова. Никой не ангажирам с него. Сори.

# 298
Veni_Koleva  Hug smile3508 smile3508=
Много ми хареса, всички са си по местата!
И тук се вижда че Керим има точно само мъжкарски косми по гърдите,ммммммм че хубаво прозвуча..
Вадя арсенала от пинсети и отивам да го обезкосмявам където пожелаете-само кажете дали да му оставя някое  косъмче за разкош. Thinking
 Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 15:38 от mal4eva1984

# 299
"Измамена
Младост
Прошка
Сън
Спомен
Зад стените на голямата къща
ТАЙНА"-Това са думите написани в предсмътрното писмо на Петя Дубарова.Ако ги свържа със съдбата на Фатма бих написала

Измамена-Болка,Празнота
Младост-Отнета
Прошка –Може би...
Сън-Кошмар
Спомен-Погребан.....
Зад стените на голямата къща-Моят дом е моето изцеление
Тайна -Моя и....негова,тихо
Вашата интерпретация...

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 15:44 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт