Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 866
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Малчева, специален поздрав от острова на Cafe del mar (2.17)

http://www.youtube.com/watch?v=2ggzxInyzVE&ob=av2n
мммм,разтопих се!
а това е за всички вас!

# 391
# 392
За прошката говорим от доста време-как мислите,дали Керим трябва да прости на майка си,разбирайки я колко е страдала и била нещастна Cry Никоя майка няма право да наказва детето си,оставяйки го само на този свят Naughty Но ако тя е плачела всеки ден и е била на ръба,дали това нямаше да се отрази на Керим върху целия му живот newsm78
Щом Фатма прости на Керим,грешката на майката по-голяма ли е от тази на сина ooooh!

# 393
  • Разград
Engin Akyürek - What Makes You Beautiful

# 394
Детелинке,ако сравнявам моята любов към Муки и твоята към същата особа,мога да поставя знак за равенство.Така че,щом аз съм там и ти си там Joy Joy Joy Joy Joy
Откъде пък сега ти дойде да правиш аналогия между грешката на Керим и тази на майка му?Те са по различни линии.Едната връзка е роднинска,а другата не.Пак искаш да ни вкараш в музика и да си блъскаме главите.

# 395
  • Враца
Четвъртък, ние много добре знаем в кое време живеем, но комшиите не искам и да си представям в кое са, изключвайки от части Истанбул, даже не съм сигурна дали трябва. Но това си е техния начин на живот. Трябва да сме толерантни, когато са готови за промени - ще го направят.
А за татко Фахретин - помните ли думите на Керим - "Нищо не е така, както изглежда отстрани" - всяко нещо си има обяснение. Не, че го знам това обяснение де. Предполагам, че не е лесно да си емигрант в тази толкова далечна страна изпаднал в мизерия.(Тук ще кажат момичетата, които са извън България и са го изпатили). Не знам дали и 10 г. ще стигнат да си стъпиш на краката така, че да можеш и да се върнеш. Освен това Керим  вече е порасъл и не иска да го види, и факторите са много, и всеки си има някакво оправдание. И тук казваме - Мукадес - очаквам някой домат да се стовари върху мен. Ако не беше тя, щяха още да са на етап получаване и късане на писма. Joy Освен това трябваше и Керим да види, че не е лесно да се даде прошка, да се научи да прощава.
Дано ме разбрахте, че стана дълго. Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 22:43 от mama_an_ji

# 396
  • Разград

Скрит текст:

# 397
  • В Града на липите
Детелинко, Малчева, добре дошли в клуба. При нас е весело, няма да се плашите.

Аз май минах в нова фаза на болестта си. Не ми се гледат старите серии, непрекъснато искам нови. Или гледам само последната излязла. Просто отношенията им напреднаха толкова много, че не ми се връща назад. Или вече ги знам наизуст  newsm78
Има ли и друг с моите симптоми или съм единичен случай за поставяне под карантина?

# 398
# 399
Детелинко, Малчева, добре дошли в клуба. При нас е весело, няма да се плашите.

Аз май минах в нова фаза на болестта си. Не ми се гледат старите серии, непрекъснато искам нови. Или гледам само последната излязла. Просто отношенията им напреднаха толкова много, че не ми се връща назад. Или вече ги знам наизуст  newsm78
Има ли и друг с моите симптоми или съм единичен случай за поставяне под карантина?
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
и аз съм така... Мерси за посрещането в клуба! Страхотни сте!
Хриси,мерси за новия чалъм! Супер е!
Искам да благодаря и на екипа за превода!

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 22:23 от Tonchella_84

# 400
Хриси,при мен симптомите са същите

Обаче на Вени подписа е върха.Всеки път му се кефя.

# 401
  • Враца
За прошката говорим от доста време-как мислите,дали Керим трябва да прости на майка си,разбирайки я колко е страдала и била нещастна Cry Никоя майка няма право да наказва детето си,оставяйки го само на този свят Naughty Но ако тя е плачела всеки ден и е била на ръба,дали това нямаше да се отрази на Керим върху целия му живот newsm78
Щом Фатма прости на Керим,грешката на майката по-голяма ли е от тази на сина ooooh!

Може би след време, когато  Керим вече е в мир със себе си и това ще стане,  грешката си тя няма как да изкупи.

# 402
Детелинке,ако сравнявам моята любов към Муки и твоята към същата особа,мога да поставя знак за равенство.Така че,щом аз съм там и ти си там Joy Joy Joy Joy Joy

А такаааа,добре ме нареди Thinking Обаче предупреждавам-не отговарям,ако Мукито забърка още някоя каша,какво ще се случи,че уж съм търпелива,ама двете Му-та много ми лазят по нервичките.Качвам се моментално на оная бързата на Хари Потър подобрения вариант. Mr. Green

# 403
Tonchella_84 или познатата ни досега дама като Малчева,  newsm10 поздравления!

Скрит текст:

Въпросче
Скрит текст:
Моля, някой да ми обясни как се прави гифт, или ако е възможно да ми помогне. Отговор на лични.   bouquet

Gabie,
Отговорче:
Скрит текст:
програма от Замунда Jasc Animation Shop 3  
видео как се прави : http://vbox7.com/play:1c7e1473

# 404
Детелинке,в нашия клуб всички яхаме метлата.

Общи условия

Активация на акаунт