Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 108

• 41 844
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
villy_bo,
Цитат
Обаче смятам, че ако Керим знаеше истината за раздялата на майка си и баща си от дете, той не би намерил сили да остане с ФГ.
Напълно споделям! Той не искаше да се ожени за нея, не искаше да поеме вината, въпреки, че Яшаранови го притискаха. Направи го, следа като видя опита й за самоубийство.
Това, което каза на Мерием, че не заминал, защото я обичал... , много мислих за това.
Не мисля, че беше наистина влюбен в нея!
На подсъзнателно ниво - тя беше "майка му" , а той беше "бащата му" и не искаше да бъде като него. Незапълнената празнина от нещастното му детство, беше двигател за действията му.
Нещо от сорта: ако не си изпитал болка и разочарование не би могъл да разбереш чуждата такава! Ако пък си щастлив, можеш да съчустваш, нон е и да поемеш и да понесеш чуждата болка.

Много объркано, ама айде, ще се включат и къзларките с дар слово ...  Grinning

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 10:30 от nianta

# 541
  • София
Славенка, Joy Joy Joy Joy Joy...

Промото на Канал Д за  2010 съм го глеала над 1млн. пъти,обаче тези кадри с целувката по рамото не ги бях виждала. Тук Берен и Енгин са невероятно сладки и лъчезарни. Винаги съм си мислила,че нарочно се държат така,за да провокират,защото в клипчето,все пак те до известна степен се явяват реклама на героите си от филма.Но очевидно е,че са в много топли взаимоотношения.

# 542
  • В Града на липите
Добро утро и хубав ден на всички  Hug

Mama Vessi, благодаря. Много ми беше интересно клипчето. За пръв път го гледам. Енгин е толкова спокоен пред камерите. Явно през последната година напрежението си казва думата или журналистите са станали по-нахални, но сякаш е по-скован и нервен, когато го нападнат на улицата.

Славенка, много ми е интересно къде точно ги разпъна тези мерки  newsm78  Joy

# 543
Нилюфер-Кажи ми как да намеря любовта

http://www.youtube.com/watch?v=pSGuV1D5zCU&feature=related

# 544
Добро утроооо.....
Аз все не мога да ви настигна...ей и сега съм едно 15-ина стр. назад и дочитам, ама и вие нямате спирка  Hug

Щях да ви питам има ли в Дейли-ти преведени серии на Мелодията? Аз нещо не успях да намеря  newsm78

За финала на филма - мнооооого се надявам да е хепи енд, защото и в двата сериала, които са ме грабнали най-много до сега, в последната серия един от главните си тегли куршума. Ми сега нещЪ пък....

# 545
  • София

С тази визия е достойна да изиграе и кралица. Найстина се прекланям пред таланта на това младо момиче ..... от фатална и измамна жена се превъплати в непорочно, свенливо, селско девойче и с играта си нито за миг не доближи двата образа .... сякаш  не е една и същата жена  - в Бихтер и Фтамагюл.

# 546

0.54м
1.17м
1.24м до 1.27м повтарят кадъра 5.6 пъти

А аз си помислих че това са мерки на Керим-Енгин и започнах да го разпъвам кое за къде е  #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!

Добро утро! Това ми звучи като размери на нещо,ама на какво????

# 547
0.54м
1.17м

А аз си помислих че това са мерки на Керим-Енгин и започнах да го разпъвам кое за къде е  #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!

Добро утро! Това ми звучи като размери на нещо,ама на какво????

кой за каквото си мисли, момичета. на мен ми идват на ъкъла едни идейки, ама нека си останат там.. Laughing

# 548
  • Враца
villy_bo,
Цитат
Обаче смятам, че ако Керим знаеше истината за раздялата на майка си и баща си от дете, той не би намерил сили да остане с ФГ.
Напълно споделям! Той не искаше да се ожени за нея, не искаше да поеме вината, въпреки, че Яшаранови го притискаха. Направи го, следа като видя опита й за самоубийство.Това, което каза на Мерием, че не заминал, защото я обичал... , много мислих за това.
Не мисля, че беше наистина влюбен в нея!
На подсъзнателно ниво - тя беше "майка му" , а той беше "бащата му" и не искаше да бъде като него. Незапълнената празнина от нещастното му детство, беше двигател за действията му. Нещо от сорта: ако не си изпитал болка и разочарование не би могъл да разбереш чуждата такава! Ако пък си щастлив, можеш да съчустваш, нон е и да поемеш и да понесеш чуждата болка.

Много объркано, ама айде, ще се включат и къзларките с дар слово ...  Grinning

Това е така и в началото беше така, но според мен всичко се преплита със зараждащите се чуства - вече като че ли няма рязка граница. Ако не е бил влюбен вече в нея когато тръгна (казваме влюбен, а не обича - онези първи трепети, всички ги знаете да не влизаме в подробности. Laughing), той нямаше според мен да го сподели с Мерием. Можеше да изтъкне хиляди други причини. (Пък и трябва да има филм все пак. Laughing Laughing) Вече не могат да се разграничат - това е дотук, оттук е другото..Тук чуствата вече започват да се омешват. И знаем какво стана след това, та досега.
"Къзларките с дар слово" - наистина ви чакаме с нетърпение за мнение Laughing

# 549
Детелинке, Hug Hug Hug,музика за моите уши.
Съгласна съм,че Берен Саат е много добра актриса,но не мисля,че ролята на Бихтер е някакво предизвикателство за нея.Тази роля може да я изиграе всеки,докато ролята на Фатмагюл,не е за всеки.За Енгин бих казала,че ролята му като Мустафа Булут е по-голямото предизвикателство.Едва ли ако тази роля беше изиграна от някой друг артист,щях да усетя по същия начин героя.Иначе и в двата сериала показва уникалния си талант.

# 550
0.54м-не е онова за което си помислих/мъжкото его/ ,най дългото според статистиката е 35,4,по скоро от лакътя до средния пръст Thinking
1.17м-а това е дължината на четала Peace
1.24м до 1.27м -дължината на четала + и тези см до пъпа,премерени 5.6 пъти #Crazy
 Crazy Crazy Crazy Crazy Mr. Green

05411712412756- закодиран nomera na Kerim ili банковата му сметка-трябва да питам Муки за нея Money

# 551
  • София

0.54м
1.17м

А аз си помислих че това са мерки на Керим-Енгин и започнах да го разпъвам кое за къде е  #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!
... нали знаеш че си ми любима и си умирам за брилянтния ти хумор .... разсмя ме "сабах, сабах".

# 552
  • Враца
0.54м-не е онова за което си помислих/мъжкото его/ ,най дългото според статистиката е 35,4,по скоро от лакътя до средния пръст Thinking
1.17м-а това е дължината на четала Peace
1.24м до 1.27м -дължината на четала + и тези см до пъпа,премерени 5.6 пъти #Crazy
 Crazy Crazy Crazy Crazy Mr. Green

05411712456-nomera na Kerim ili банковата му сметка-трябва да питам Муки за нея Money
А можеш ли да си сигурна, че не е?
 rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 11:14 от mama_an_ji

# 553
Детелинке, Hug Hug Hug,музика за моите уши.
Съгласна съм,че Берен Саат е много добра актриса,но не мисля,че ролята на Бихтер е някакво предизвикателство за нея.Тази роля може да я изиграе всеки,докато ролята на Фатмагюл,не е за всеки.За Енгин бих казала,че ролята му като Мустафа Булут е по-голямото предизвикателство.Едва ли ако тази роля беше изиграна от някой друг артист,щях да усетя по същия начин героя.Иначе и в двата сериала показва уникалния си талант.

Пак съм напълно съгласна с теб Hug

http://www.youtube.com/watch?v=WXttv5a-H0o&feature=related

# 554
Имам едно питане?
Това промо беше от 2010 т.е преди започването на 1-ви сезон, а след това нямашели още един клип  с промо на Канал Д за 2011? Ако има може ли някой да ми прати линк или да ми каже къде да го намеря
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт