Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 29 911
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Бубе, тая кандида албиканс и аз съм я борила и то не веднъж, имах периоди когато бях чиста някоя друга седмица и пак наново в продължение на година поне. Всички глобули съм слагала и съм преминала, включително и тези, които слагаш в момента. Стигнала съм до няколко извода. Освен лечението трябва да спреш всичко сладко (хранят се от него), както и въглехидрати(тестени и т.н.). Ти така или иначе си на диета, но в нея има въглехидратен ден и не е препоръчително. По време на цикъл не съм слагала глобули. Също така гледай да хапваш повече кисело млекце, за да възстановяваш лактобацилите, които са полезни. И не на последно място трябва обезателно и мъжа ти да е на лечение, поне някакво мазило  (Клотримазол или друго подходящо). Дано съм била полезна и се отървеш, защото това са страшно упорити гадини.
А и да добавя, че много ми помогнаха промивки с водичка в която съм капнала няколко капки Цитросепт Peace
Хубаво е да не ползваш интимни гелове и т.н., най-добре с чиста водичка или тази с капките цитросепт, както да ограничиш ползването на ежедневни превръзки. Успех!

# 106
Момичета, я дайте съвет. Ще обзавеждаме детска стая. Чудя се какво легло да вземам на Петър, че новото бебе нали ще му заеме кошарата. Дали пак кошара, което много не ми се иска, или обикновено детско легло. Гледам, че има прегради за детски легла, за да не падат децата. Могат да се слагат към всякакви легла. Ама не съм сигурна дали още не е малък за такова нещо newsm78.

# 107
Момичета, я дайте съвет. Ще обзавеждаме детска стая. Чудя се какво легло да вземам на Петър, че новото бебе нали ще му заеме кошарата. Дали пак кошара, което много не ми се иска, или обикновено детско легло. Гледам, че има прегради за детски легла, за да не падат децата. Могат да се слагат към всякакви легла. Ама не съм сигурна дали още не е малък за такова нещо newsm78.

И аз се чудя дали да не му направим юношеското и да сложим преграда...

# 108
Привет-мривет!
Пак много съм изпуснала, но прочетох последните няколко страници.
Аз съм 0+ и комарите ме подминават винаги т.е. похапват другите около мен  Mr. Green Мога да спя в стая с ято комари и те си остават гладни  Wink
Аз преди почти не се потях, но сега се потя обилно, много е гадно. Може би трябва да си проверя хормоните, но все го отдавам на прекалената си дебелина в момента.
И аз в редиците на ентусиастите да отслабнат. Сутринта ми се зави свят от кантара - абсолютен рекорд евър. В момента съм по-тежка от последните дни на 9-ия месец и с двете ми бременности  Confused Много ли ям, остарявам ли, не знам ама не ми харесва никак положението.
Така че след празниците и аз се отдавам на хранителен режим и спорт, дано успея този път да съм сериозна и да възвърна нормалния си облик и себеусещане.

За столчетата за кола и аз пазарувам в Англия. Мона наследи от батко си това http://www.mytoys.de/Römer-Römer-Auto-Kindersitz-Safef … r01.60.06/2378468 и съм безкрайно доволна - има много легнало положение и си е като легло. Тогава беше доста по-скъпо, но пък с най-добри краш тестове, а ние знаехме, че искаме да имаме второ дете веднага и си беше инвестиция  Grinning

Пиша този пост от няколко часа и бързам да публикувам преди да е станал съвсем неактуален.

Много приятна почивка от нас, ние поемаме към зелената поляна Wink

# 109
Димара, Зая, ние нали ще се местим скоро и ще правя детската стая, та съм си харесала следното креватче за Зорка  Mr. Green :

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33578

Има и други варианти, както и само прегради. Но пък те все още бързат да стават и да прескачат, та не знам дали няма да има инциденти. Само това ме притеснява, иначе не мисля, че ще паднат по време на сън, но по-скоро като станат и бързат... Другият вариант е сгъваема кошара, поне има евтини варианти като междинен етап...  Rolling Eyes

Пих второ кафе, че едва гледам... Отивам да вдигам дребното, че закъсняхме за куФнята.  Mr. Green

# 110
И мен притеснението ми е, че като се събуди, ще тръгне да прескача преградата...

# 111
И мен притеснението ми е, че като се събуди, ще тръгне да прескача преградата...
В краен случай ниско легло и на пода постлано с олекотена завивка като тупне да е на меко  Laughing Това ми се върти из главата  Mr. Green

# 112
  • Пловдив
и аз съм от диетуващите  Mr. Green харесва ми резултата за 10 дена -3 кг.
Утре ще ходим на сватба и малко ще я наруша  Simple Smile
Мислех си че и кърмата ще ми намалее и Малчо ще се откаже сам,  но не - и вече ми вдига блузата и навън. Ако го отбия изцяло, какво да го правя вечер като се събуди, биберони не иска. 
Като чета за среднощните приключения на Тея, знам че и при нас ще е така и предпочитам да му дам малко да поцока и да продължим да спим.

комарите и другите гадинки много ме обичат , децата също, а мъжа не - аз съм 0-, а те и тримата 0+

За гъбичките и аз бях като бенджи, различни лечения и пак и пак се появяват. Скоро не съм ходила при док, но сигурно пак ще има  Whistling

За детска и легла не мога да кажа - ние и четиримата спим на спалнята  Confused

# 113
  • София
Здравейте!

За съжаление болестта на Бобо не е варицела, а поредният вирус с висока Т. На него вече му минава, но от днес Ади е с Т и кашлица. Веселба за празниците.

Ади и Бобо спят на двуетажно легло. Бобо спи горе, аз и Ади спим долу. Идеята ми е като приключим с нощното кърмене да се върна в спалнята при ММ Simple Smile. Бобо пък се ядосва, че не сме взели триетажно легло, за да спи и баща им при нас  hahaha

bouquet

# 114
Нищо не може да ме накара да и дан да цока, дори цяла седмица да не спя Wink

# 115
  • В две тъмни очички
Бенджи, тая работата със сладкото е бошлав да ти кажа. Определено трябва да се намали драстично, както и тестото, ама не са от пълно значение. Преди години пак морих същите гадинки и може би близо година не бях хапнала нито тесто, нито сладко, защото знам , че гъбичките се хранят от него. Ядях мляко, сирене, кашкавал и месо. Е разбери....пак нямаше лекуване на тия бацили гадни! След това като ги уморих накрая 2-3 години хапвах само сладко (че аз на това живея по принцип) и не съм имала никакви проблеми.
За промивките, АГ-то ми е против тях и ми е забранила да правя каквито и да е вътрешни промивки. Иначе и аз първото, за което се сетих, беше Цитросепт-а.
А ММ, изпи един Микомакс и се маже с Канестен. Половите контакти са само с презерватив! Абе...гадна работа!

КакоРала, никакви проблеми нямаш. Консултация ще ти дам всякаква, само че бих те посъветвала първо да си нормализираш хормоните нацяло, защото няма смисъл от ограничения, ако имаш хормонален дисбаланс. Само ще се мъчиш без съществен резултат!

# 116
  • София
Хайде и аз да се разпиша преди да сте преполовили темата! Flutter
Снощи се завърнахме от четиридневна почивка във Велинград.
Клече, сори че не се обадих, ама нещо не успях да се организирам като хората! Hug
Макар и с дете, и то ходещо  Mr. Green успях да си почина много добре, наспах се, наядох се  Mr. Green, даже и в СПА-то ходихме тримата! Heart Eyes Друго си е да нямаш домашни задължения, а и някой да ти помага целодневно.
За мое голямо учудване Виктор се държа доста добре. Е, имаше няколко по-трудни моменти, но общо взето беше добре.
Да подсетя момичетата, които ще ходят на почивка да си носят обезопасители за контактите, че аз не се сетих и разбира се Вико все там искаше да пипа. ooooh!
Претърпяхме и един не много приятен инцидент, който за радост нямаше последствия. На закуска сложихме детето на детско столче, чиято облегалка беше от плат. И за наш ужас плата от страни се прокъса или си беше скъсан и преди, та Виктор направи пълно салто назад и падна като котките по корем. Като си помисля, че можеше да падне на глава, а и до него имаше и едни декоративни камъни...  ooooh! Но явно си отглеждаме акробат, та доли и драскотина няма, слава Богу!!!

Ноеми, честито ти племенниче! Да ви е живо и здраво! Hug Тия дни точно си мислех, кога ще ставате лели с Катето! Heart Eyes
Аз и ти, много съжалявамче така се е получило с ТМ. Стискам палци и вярвам, че скоро ще си намери още по-добра работа, а и най-вече че няма да се наложи да се разделяте! Hug
Гледам за  кг си говорите. И аз ще се захващам със спорт и диета, че си умрях от срам като се съблякох по бански! Blush То корем като на мама Зайка  Heart Eyes, то любовни дръжки Mr. Green, ужас просто.
Комарите ме хапят, хапят и ММ и детето. На Виктор му стават плюски, та се чудя с какво да го мажа, че става страшно.  Сега ще слагаме комарници вкъщи, но навън няма как да го опазя.
Вал, и аз отлагах отбиването точно поради твоите причини, какво ще правя нощем като се събуди. Та започнах зда му давам АМ, понякога се буди веднъж, понякога дваж. Пие разредено мляко и заспива веднага. Или го гушвам и ... понякога заспива, понякога си играем 2-3 часа. Ще е по-лесно отколкото го мислиш.  Hug
Айде, да спирам, че ме хвана срам от дължината на фермана! Blush

# 117
  • София
Халоууу  Hug

Дребната откърти в количката на връщане от градинката, и спи вече час, необядвала, с мръсни ръце и цялата в пясък  ooooh!

За комарите аз съм 0+ и ме похапват редовно, малката също много я обичат, а ММ и той е 0+, от него бягат  Crazy A мин. година имахме една машинка на Чико на батерии, мисля, че имапе ефект  Peace
За потенето, това беше едно от нещата, по които разбрах, че нещо не ми е в ред, леле умирах от срам като пишех фактури примерно, ми те ставаха на баница, ръцете ми бяха постояно подгизнали  Rolling Eyes, сега пак си се потя, но не чак толкова драстично  Rolling Eyes

Аз в края на бременноста морих някакви гадини с глобули и антибиотик, ама не си спомням какви бяха  newsm78

За леглото и аз не мога да дам акъл, щот наш'то отдавна е една огромна спалня, т.е. лепнахме на пръжката нейното до спалнята и се родихме, нито ставам по 100000 пъти на нощ, нито се буди толкова често, нито ме е страх да не я смачкам, щот тя и без това спеше при нас  Flutter А пък и в къщи скоро не се очертава да я отделяме в друга стая, така че не се притеснявам, някога, като си купим по-голям апартамент ще го мисля  Joy

И аз смятам след тези почивни дни да се взема У ръце, че днес се престраших да изляза само по блуза, и се чудех детето ли да крепя по пързалката или да си крия извиращите " прелести"  Embarassed

wondergirl линка нещо не ми се отваря  newsm78

За столчето май се спряхме на Britax Evolva 1-2-3, някой има ли впечатления от него?

А и да ви кажа за новия " номер " на Тия, започна да се катери навсякъде, май Пепинка беше писала наскоро за това, много ме е страх да не падне от високо, ама тя няма спирка просто... ooooh!

Леле какче, много страшна случка, добре, че не е паднал на главица Вико, и аз точно от такива падания изпитвам ужас  ooooh!

# 118
Вчера аз сама се прецаках с това заспиване в 20 ч иначе си заспива в 22 и се буди в 05,или иначе казано спи цяла нощ  Wink

# 119
Мамо зайке у вас ще е вселба  Hug Много мъже ще те гледат с обожание:)
Ноеми, честит племеник! Пожелавам му да е здрав и наистина дано е повод да се сближите със систъра.
Мадлен, нашето столче е Бритакс Еволва-става. Спи в него, не е като в кошницата, но....
Хора, казвам ви ще изперколясам с това злоядо дете.
А като чукне 9 кила, ще дам банкет.
Аз съм А+, много ме хапят комарите.

Общи условия

Активация на акаунт