Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 29 903
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Хм, това с неизпотяването да не е свързано с региона. И аз съм така  Laughing

# 91
Мале, Бубе, баси ужаса!  Shocked  Мразя да има такива гадинки около мен! А Кандидата си е албиканс, съвсем очаквано...  Tired 

Одеве уж отидох да слагам Зори да спи и съм отнесла плувката за нула време... Май ще полягам.

# 92
Оф, неадекватна съм с това недоспиване...
Обаче бързам да пиша за неизпотяването - проверете си щитовидната жлеза - крайните форми на потене (прекомерно и почти никакво) може да са белег на проблеми с нея. Дано всичко е О.К., но проверете.
Аз и ти, Колкото до яслата, няма ли вариант да се запише фиктивно студент? Може да проучиш дали това няма да ви даде точка (нека мамите студентки да кажат).
Благодаря ти, Мелона, проверих - няма нито един университет с прием по това време на годината - ММ има магистърска степен от УАСГ, ама това не е пречка за втора магистърска, изтеклото време за записване обаче е.
Ети, не подминавам идеята ти - ММ от години се назлъндисва за проектантско бюро. Ама, тебе лъжа, мене истина, почти всичките ни познати архитекти взеха, че станаха мебелни проектанти... Другите не са от нашата черга, до нас няма да стигне... Иначе не е претенциозен половинката, при това е много добър в професионалните им програми. Ама как да почне сам, като няма НИТО ЕДНА задача... Май твърде дълго се задържа "на чужда копанка"  newsm78

# 93
Добутро  Tired
Кафе?

Не знам какво ми стана, събуждам се рано, рано, а цялата къща спи, ужасс

Аз и ти,
Скрит текст:
В момента в Бюрото по труда отвориха мярка по една от програмите. Става въпрос за безвъзмездно финансиране на малък бизнес или нещо подобно. Нека ТМ да попита, ще му обяснят и евентуално да кандидатства. ММ преди известно време разбра за тази програма, но още не бяха я стартирали, а сега вече започна работа. Успех!

# 94
Добрютро мамита,

имаше ли някой от Севлиево  newsm78, че ще ходим за два дни до там и се бях зачудила, ама май няма!

Пепинка абе яде малката маймуна, ама не много редовно де, слабинска си върви  Wink
Аз и Ти ох, много кофти! а за ходенето в чужбина само на единия, аз си мисля, че не е толкова страшно или лошо. В днешното космополитно време, това постоянно се случва, ама всеки си знае, какво и колко може да изтърпи.

# 95
  • В две тъмни очички
Буби, трепя същите гадинки и аз   Whistling

АГ-то ми точно сега е извън БГ, а на мен днес ми дойде...Сега не знам какво да правя, дали да продължа с лечението или да го преустановя като ми свърши цикъла  newsm78 До момента съм сложила 6 глобули, трябва още 4.
Ако някой е запознат моля нека сподели Praynig Слагам глобули Гино Певарил и пия Низорал

И да ви кажа, че останахме почти без подпрозоречна дъска в хола. Влади е на път да я довърши дъвчейки я!!!  ooooh!

Тази сутрин малкото зло се събуди в 7 без 15 и не пожела да спи повече....а на мен така ми се спешеееееееее  Rolling Eyes

# 96
Бубеее, я съм твойта кръвна група  Mr. Green А това за комарите и аз съм го преживяла, понеже майка ми е от Кричим...та там вода бол  Crazy
Калин като изпадне в зъбен сърбеж яде мокри кърпички  Joy Ама така хубаво ги разпъва и дъвче, после ги плюе.
kak@r@la  Hug

# 97
  • София
Бубе, аз преди години съм минавала през същото лечение. Схемата, която ми направи АГ-то беше с глобули преди и след цикъла, но не и по време на самия цикъл. Дано съм била полезна

# 98
  • В две тъмни очички
Бим бим, мерси  Hug Потърсих из нета и намерих противоречиви мнения. На някой са им казвали да спрат по време на цикъл, на други пък да продължат....и сега съм в чуденка

Зайке, жената на брат ми е от Кричим  Crazy  А за еднаквата кръвна група какво да ти кажа....за това та халовюм толкоз, ша знаеш!

# 99
Бубе Преди време и аз лекувах с глобули гъбички,но в момента не мога да се сетя точно какви. По време не цикъл не съм слагала Peace АГ - то ми по принцип ме пита колко дни остават до цикъла, за да знае какво точно да предпише. Има такива които се слагат само 3 дни Peace Или пък ако трябва до ден,два да дойде ми е казвала да започна след края на цикъла. Аз лично,на твое място бих ги спряла и след това да действам пак като ми свърши /ако трябва и с някакви нови глобули след това/ Успех,защото тия гадинки са много упорити Crazy Peace

# 100
  • В две тъмни очички
Рал за съжаление с моя нередовен цикъл няма как да знам кога да започна лечение, защото няма как да знам кога ще ми дойде ooooh! И разбира се с моя късмет почнах лечение и ми дойде  #Cussing out

# 101
Аааа Бубе, не така. И аз искам съвет за диетите и упражненията Crossing Arms При мен положението малко се подобри, явно започват да ми влизат хормоните в норма, защото отоците ми изчезнаха и корема ми се прибра, апетита ми намаля и сега остава само да започна да спортувам, но не знам в каква цикличност. А и започнах да ям от дъжд на вятър и това май хич не е добре

Ейприл, аз миналото лято правих професионално избелване. Ужасно агресивна процедура с минимален резултат, никога няма да я повторя. Сега имам едни ленти от Щатите, но още не съм ги почвала. Да споделиш после за резултата от писалките

Столчетата за кола: с 2 евтини сме, в едната кола Бебино, в другата Кангару- това май му е мн удобно, защото откъртва в минутата, в която тръгнем

Марти спи по боди с дълъг ръкав само и с чувалче, супер удобно му е
Ухапванията от насекоми са ми като при Тути, става оток, който минава през всички цветове на дъгата
Иначе за потенето Аз и ти е права за щитовидната, аз съм хипо и въобще не се потя, като вляза в сауна ми трябват 20 минути престой, за да започна да се потя, а мъжа ми вече е припаднал от дехидратация за това време

Май имаше още да се изказвам, но къде ти време, пък и да не ставам досадна

# 102
Бубе, и аз като съм слагала глобули, са ми казвали преди или след цикъл, както и да ги слагам вечер.

# 103
Добро утро!

Бубе, и аз мисля, че по време на цикъл не се слагат, може да довършиш лечението, след като преминат най-обилно течащите дни, а Низорала си го пиеш. И аз го пия, както и два вида глобули и още едни хапчета. Естествено, снощи, след като ги пих се усетих, че трябва да ми идва, та и аз ще правя някакви такива схеми като теб... А за другите хапчета пише, че можело да се появи лек привкус на метал.  Rolling Eyes  Лек?! Имам чувството, че цял Кремиковци, барабар с КЦМ-то са ми в устата, баси ужаса, не усещам какво ям...  Close

Тази сутрин мойто момиче се ококори в 6:25 (Пепинка, придобиваме вашия режим... )
Естествено, вече ми се спи зверски, а дори успях да изчистя цялата къща, че и банята основно.
Добрата новина е, че една приятелка ми направи изненада - билет за концерта на Белослава утре, като е измислила всичко: ние жените да сме идели на концерт, а ММ и нейният мъж да гледат Зори.  Joy Та май ще пътуваме за Софето утре, пък макар и за един ден.  newsm78

Ако остане някакво временце, може да свирна за кафе, но не обещавам, че пак едни такива половинчати планове направихме...

# 104
Тея снощи ни довърши буквално  Laughing Събуди се в 20;30, после заспа в 2:30 спа до 4:30, после заспа в 7 и се събуди в 7:40  hahaha По едно време бая и бях насъбрала  Crazy Ама ще се изтърпи, няма как. Сега спи блаженно  Twisted Evil
Тонита, спатъхна леко, но на килограми не е мръднала ни нагоре ни надолу. Все пак спряхме набухвателите /кърмата  hahaha/ и е нормално да спатъхне леко.

Общи условия

Активация на акаунт