Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 29 901
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
И ММ е 0 - и него го хапят яко Peace Мен не Mr. Green - група А-

Hug
И аз съм А-, ама ме хапят.
ММ е А+ и не го хапят.

# 76
Хапят ме много А1+ съм. Мм го хапят също и е 0+ между другото децата са взели неговата кръвна група.

Аз и ти, искренно ти съчувствам. Аз обаче предпочитам мм да е далеч, ако така успеем да си купим жилище...

# 77
  • София
О, Бебеш, ти си от моята кръвна група  Hug  А1+ и мен се късат да ме хапят

# 78
  • Пазарджик
Елч и аз си мислех ,че има връзка между комарите и кръвната група.И се поинтересувах от кр.групи на хората около мене,не успях да намеря зависимост.Та доколкото разбрах,комарите се ориентират по топлината на човека,колкото по топло е то толкова по ги превлича-като червена лампа.Та аз си реших,че връзката ще да е потта.Ако тялото се поти се охлажда т.е.не свети в червено,ако обаче човек не се поти и не се охлажда,го скъсват.Ако аз съм в някакво затворено помещение/къща,кола/чак на прозореца ми чукат ,да им отворя и да не ги мъча Mr. GreenАз не се потя грам,в най големите жеги се изпотявам само между носа и горната устна,ама как го обясних Embarassed

# 79
Аз съм А+, де що има гадинка е върху мен  Crazy
Свекъра не го знам коя кръвна група е, но със очите си видях как го ужили стършел и само леко се зачерви, а стършела умря  Mr. Green Никога не го е хапал комар или бълха, само за превоз го ползват.

# 80
Димара - браво на Петър, че казва когато му се пишка и ака. Рая казва А-аа или по скоро О-оо, след като вече е направила локвичката  Mr. Green
С шапката работата е много сложна - не иска и това е. Хвърля я яростно по 200 пъти и чак я тъпче с краката. Сигурно трябва да и купя чадър за силното слънце - може да и е по-интересно.
Аз и ти - съвет не мога да дам. Аз не съм от тези дето издържат без половинката... Където и да е, ама заедно. То иначе смисъл няма. Дано да светне светлина в тунела по-скоро  Hug

# 81
Тея заспа на връщане от разходка, направо не знам какво ме чака тая вечер... ooooh!

# 82
  • В две тъмни очички
Аз и Ти, абсолютно и безкомпромисно смятам, че едно семейство трябва да НЕ е разделено, за да е пълноценно за възрастните като партньори, за децата , които имат нужда и от двамата родители и за цялото семейство като такова! Но това не значи, че ако няма изход от ситуацията трябва да се тръшнем, че не можем да сме разделени  Peace Разбира се, подчертавам ако няма изход от ситуацията, което според мен е много крайна стъпка! В крайна сметка само вие си знаете как да процедирате! Стискам палци всичко да се нареди по-скоро и ТМ да си намери работа тук в БГ  Hug

О+ съм и комарите похапват от мен доволно  Mr. Green

Тути Joy Joy Joy това с прозореца ме разби  hahaha

Елч, каква диета спазваш, ако не е тайна? И какво тренираш разбира се?!

Бебеш, гледам и ти се вталяваш? Коя диета си избрала и ти?

# 83
Бубе, твоята  Laughing Само ми трябва кантар, ама никъде не мога да намеря  newsm78

# 84
  • sofia
Аз да се разпиша, вече сме вкъщи, но без бебе, тя е до 15.05 при баба си, а на мен ще ми се скъса сърцето.
Ще пиша пак, че ми е кофти

# 85
# 86
писах, писах и всичко изтрих..... Това за запис, нямам сили за повече

# 87
  • Пазарджик
Бубе за теб майтап за мене истина,като ме ухапе комар ставам на огромни плискуди,а после почват да си сменят цвета от червено към всички нюанси на синьото ,направо е страшно:ooooh:Лятото ако ми видиш чанта е като аптечка
Любе Hug

# 88
тути, завидях ти за неизпотяването. аз непрестанно се притеснявам от това. лятото се къпя по 100 пъти на ден. не че съм някакъв извинреден случай, ама ми е бая жега Laughing
дарата милата и тя се поти яката като се затопли

пепинка, и дара има проблем с шапките. сега й взех 2 много яки - е не мога да я накарам да седи с тях поне за снимка - докато си наглася фотоапарата на окото и вече я е свалила Simple Smile

бубе, спазвам си режима от диетоложката, с който в края на миналата година свалих 8 килца без проблем и си карам велоергометъра, правя тае-бо и по малко коремни преси, разни умражненийца на земята и комплекси с гирички. разбира се, спортовете ги редувам, не правя всичко всеки ден, прекалено съм мързелива за това Laughing Laughing Laughing
ама пусто много обичам да си похапвам. не че ям много, ама обичам само калорични неща, мамка му!

# 89
  • В две тъмни очички
Бубе, твоята  Laughing Само ми трябва кантар, ама никъде не мога да намеря  newsm78
Е, ти пък!!! Метро и всички видове Техно.....маркет,-полис и т.н. Успех с диетата. Страхотна е!

Буби, моите резултати са същите! ooooh! С каква кандида се бориш ти?

Тути, разбирам те перфектно! Явно правим някакъв вид алергия, защото пъпките ми стават с големината на орех. Което ми напомня една ужасна (за мен) история. С бившия ми приятел ходихме на селски туризъм-риболов за 4 дни (или поне трябваше да са 4). Та пристигаме ние, слизаме от колата и първото, което решихме да направим е да си извадим палатката и да я разтегнем. Изкарваме я от колата и я хвърляме на поляната, при което, при падането на палатката в тревата, излита един облак комари  Crazy Викам си, те на хладно стоят, няма да ме хапят после. Да, да ама не! И ние, топ идиотите, забравихме да си купим каквото и да е против насекоми. Нахапаха ме доста през деня, но аз пак поредния позитивизъм, викам си вечерта покрай огъня, ще направим дим и няма да е така! Ейййй разберете ме, под родопското одеяло, което сложих докато стоях покрай огъня, за да не ме нападат, успяваха да ме хапят. Ни водката която купихме помогна. Бях се омаза отгоре до долу.... Ама нейсе. Напиха се комарите и пак ме ядоха. Влязох в палатката с мисълта, че вътре няма да има. И разбира се , не се оказах права. Така издържах до 2 часа през нощта, когато е преместих и спах в колата. На сутринта се чешех като крастава. Така издържах 2 нощи и на третата сутрин събрахме багажа и се прибрахме. Майка ми като ме видя ме прати да ходя на лекар, че според нея съм хванала някаква шарка!!! Най-лошото беше, че това стана през август, а представете си 1 седмица да ходите облечени с дълъг ръкав и дълъг панталон за да не ви се виждат пъпките......... Мъка, мъка! Направо като се сетя и започва всичко да ме сърби!!! И да... да не забравя, риба нямаше никаква! Само 2 жаби успях да хвана!!!

Елч пиши на лични каква е , моля , ако ти се пише де! И как въртиш колцето

Общи условия

Активация на акаунт