Мен не 
ММ е А+ и не го хапят.
Мен не 

Разбира се, подчертавам ако няма изход от ситуацията, което според мен е много крайна стъпка! В крайна сметка само вие си знаете как да процедирате! Стискам палци всичко да се нареди по-скоро и ТМ да си намери работа тук в БГ 
това с прозореца ме разби 

С каква кандида се бориш ти?
Викам си, те на хладно стоят, няма да ме хапят после. Да, да ама не! И ние, топ идиотите, забравихме да си купим каквото и да е против насекоми. Нахапаха ме доста през деня, но аз пак поредния позитивизъм, викам си вечерта покрай огъня, ще направим дим и няма да е така! Ейййй разберете ме, под родопското одеяло, което сложих докато стоях покрай огъня, за да не ме нападат, успяваха да ме хапят. Ни водката която купихме помогна. Бях се омаза отгоре до долу.... Ама нейсе. Напиха се комарите и пак ме ядоха. Влязох в палатката с мисълта, че вътре няма да има. И разбира се , не се оказах права. Така издържах до 2 часа през нощта, когато е преместих и спах в колата. На сутринта се чешех като крастава. Така издържах 2 нощи и на третата сутрин събрахме багажа и се прибрахме. Майка ми като ме видя ме прати да ходя на лекар, че според нея съм хванала някаква шарка!!! Най-лошото беше, че това стана през август, а представете си 1 седмица да ходите облечени с дълъг ръкав и дълъг панталон за да не ви се виждат пъпките......... Мъка, мъка! Направо като се сетя и започва всичко да ме сърби!!! И да... да не забравя, риба нямаше никаква! Само 2 жаби успях да хвана!!!