Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 29 908
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!

Руми, нали знаеш, че на мъжете стоенето вкъщи, не им се отразява добре, в такива моменти на стрес са способни да вземат какви ли не решения, но мисля, че ще се намери добър вариант и изход от тази ситуация. стискам палци само това да стане по-скоро  Hug и се обади, когато имаш възможност  Laughing

Добре мажете вие със слънцезащитен крем, а аз дори шапка още не съм купила и онзи ден, така се беше зачервила, че даже и кожата на главата й беше изгоряла леко...  ooooh!

Зън, и около нас има варицела и миналата седмица като вдигна Т, първото нещо беше да му проверя слабините за пъпки, но честно да ти кажа си отдъхнах, че не беше това, така или иначе ще я изкарат като тръгне Ивайла на градина. бързо оздравяване на Бобо  Hug

хубав ден, момичета!

# 61
Ох, момичета, пак да ви се оплача...  ooooh! ooooh! ooooh!
Сега пък, ново двайсет: губим точка за детската ясла (тъй като бащата е безработен), а една точка ни изхвърля извън всички градини в системата...
Нещо можете ли да ме посъветвате? (не можем да опитваме фиктивно назначаване, защото ще изгубим обезщетението за безработица)

# 62
Ей сладури много благодаря за милите думи за бебчо!  Heart Eyes Heart Eyes

Ети Супер! Аз в момента съм 57  Laughing Започнах да приличам на човек. /преди да забременея бях 53/
dimara Браво на Пепи! Моят като се наака се хваща за панталоните и ги дига нагоре  Joy

Буби Точа лиги за тоя сайт, на заплата /10 май/ ще се включа в поръчки ако има  Sunglasses
Ноеми Душа честитооо!!  Heart Eyes Мале голямо бебе верно...
Az i ti Нищо не мога да те посъветвам  Sad
За спането Спи с боди потник и долно на пижама, ако е по-хладно и с горното на пижамата. Отвива се, не го завивам
За комарите АЗ привличам всичко кръвопиещо...всяка година ме ядат мене и тва е...+имах и кърлеж миналата година  Crazy Чувствам се като куче..лятото съм постоянно с бълхи, вчера си хванах една  Crazy

# 63
мама зайке, та ти вече си преполовила бременността  Crazy

Браво за килограмите на слабеещите. Да видим след колко месеца ще дойде и моя час да се похваля, че поне съм си стигнала килцата преди да забременея(а и тогава си имах малко излишни)

Ноеми, честито племенниче, голям мъж. Дано сега покрай него се виждате по-честно със сестра ти и да се сближите. Сега като и тя е майка, може майчиния и инстинкт да я накара да се поинтересува и от племенниците си.

Аз и Ти, няма да давам съвети, че ситуацията е сложна и вие сте тези, които можете да прецените как да действате.
Димара, браво на Петър Simple Smile

# 64
  • Велико Търново
Ха добър ден!
Не съм писала от сума време, но ви попрочитам, да знаете!  Hug

Свърши ми отпуската и от началото на април се върнах вече окончателно на работа. Мацки, честно, едвам смогвам..... Tired Като отида на работа, и направо се чудя откъде толко акъл е имало у мене да върша всичките тия дейности навремето преди да изляза по майчинство.  ooooh! Прибера се вкъщи и си викам, баси и домакинята, дето съм била по време на майчинството, как съм могла да готвя, подреждам, чистя, пера, деца да развеждам насам натам по разходки, занятия, доктори ... а сега...  Rolling Eyes
Направо ми иде да подкарам майчинство платено, неплатено, всичко до дупка да използвам, максимално, щото никога повече нEма да видя такава дъъъъъъъъъъъълга почивка.

Бебеш
, повталила ли се е след болницата? А другото как е?

# 65
И аз си мислех, че не мога да дишам без ММ, но дишам!  Laughing Ей, го е, започва 5 месец откакто замина за Китай. Нямаме належаща нужда да работи там, но той не желае да работи за българи и за чужди фирми в Бг. Не го спирам, той си знае най - добре защо не му се работи тук. А и на мен не ми е чуждо и странно такова отсъствие, защото баща ми до моята 20 годишнина работеше по 6 месеца в чужбина, в годината. За мен не е ненормално състояние.

# 66
Вместо запис да взема да се отчета - на година и три месеца - 11кг 400 гр и 79 см

И да попитам за нещо защитно срещу бълхи  Embarassed Ще ми се да я заведа на село за 3-4 дни, а не ми се мисли как ще я нахапят. Аутана дали предпазва от бълхи  newsm78

# 67
Дейзи, може предварително да напръскате с BioKill. Водят го най-безвредното.

# 68
  • София
ох, до преди няколко дни и аз бях супер спокойна с чувала, но от няколко дни дара кръстосвайки в съня си цялото легло надлъж и нашир му откопчава копчетата на раменете и се измъква цялата. намирам я сутрин вкочанена от студ Sad не знам какво да направя. с одеало е абсурд, още докато си легна и тя е отвита отново.

И Диана прави същото, затова й купихме чувалче с цип отпред. На него още не му е намерила цаката Laughing Иначе съм с 2 ръце "за" чувалчетата, нито веднъж не ставам нощем да я завивам. Тя малко се бунтува, но я слагам като много й се доспи, а сутрин веднага го свалям и засега номерът минава.

Аз и ти, едва ли страничен човек би дал добър съвет. Дано заедно намерите най-доброто решение. За мен лично това би бил краен вариант. Първо бих изчакала да видя дали няма да има работа тук. Или някъде другаде, където обаче може да заминем заедно. Една от мечтите ми е ММ да си намери работа в Лондон и да заминем дружно... Колкото до яслата, няма ли вариант да се запише фиктивно студент? Може да проучиш дали това няма да ви даде точка (нека мамите студентки да кажат).

Ноеми, честито племенниче! Живо и здраво да ви е!

# 69
абе говорите си, че някои хора не ги хапят комарите. дали има връзка с кръвната група.
я бързо да казвате каква кръвна група сте! Simple Smile

вие се хвалите със свалени килограми, а аз последните 10 дни си скъсвам гъза с диета и спорт всеки ден и съм свалила 1 кило. чак ме гони отчаяние. имах амбицията този месец да сваля 5-те, които ми останаха до предибременните килограми и останалите 100 и кусур по-нататък през лятото, а то какво стана Sad

# 70
0 (-) хапят ме яко

# 71
И ММ е 0 - и него го хапят яко Peace Мен не Mr. Green - група А-

Hug

# 72
0+ ядат ме яко.

# 73
Моята е В+, комарите си умират за мен  Laughing Един приятел се шегува, че като излизаме винаги иска да седи до мен, защото всички комари се лепят за мен и него го пропускат

mishe^ , мерси за идеята   bouquet ще пробваме

Ноеми, хубаво име, да ти е жив и здрав племенника. Нашето ако беше момче, май така щеше да се казва

# 74
Дейзи, аз като един ветеран в борбата с вредителите, мога да ти препоръчам две неща, които имат известен ефект срещу бълхите. Преди да отидете, нека да напръскат помещенията с ветеринарен разтвор (продават го в лечебниците и вет.аптеки, само се разрежда с вода) или със червения райд мисля, че беше... Да се напръскат също и плочниците около къщата, както и местата, където спят домашните животни (колибки, навеси...). Ако спят върху постелки или нещо от сорта - да се напекат на слънце и да се наръсят и те. Самите домашни любимци да се обработят също (  Mr. Green ) - може с ампула или пък да се напудрят с "Тапилан". При хората общо взето нищо не върши работа, може да пробваш с Аутан, но не съм убедена, че пази. По-скоро общото обезпаразитяване. Само да кажа, че горепосочената атака унищожава и кърлежите, ако има такива.  Peace

Елч, не знам дали има общо с кръвната група, но аз откак се помня, направо ми е****т майката всички видове хапещи насекоми.  ooooh! ММ е същата работа. И двамата сме АБ+.

Аз и ти
, направо не знам какво да те посъветвам.  Sad Чудо е тая нашта система... ooooh!

Резултатите ми от цитонамазката са 2ра гр., което е ок. За сметка на това, обаче, съм се обзавела с гъби, които трябва да уморя...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт