Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 126
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Буби, благодаря и на теб за предложенията  Hug

Люба, аз нещо съм изпуснала. Какво има на венчето на Лия?

Елч, рецептата наистина звучи вкусно  eat

Ние ходихме на една полянка, уж на излет, но май отидохме само да се наядем. Нашето гладниче намаза две вафлички. Досега не беше яла. Не знам от тях ли е, ама още се върти из леглото, май не можа да си изразходва енергията. Цяла сутрин я държах, че полянката беше стръмна, да се търкулне в дерето и накрая със стъпването на асфалта падна и си ожули челото.

# 151
Бебеш, тиоридазин действа успокояващо и успиващо, затова спи.

Аз да ви се поФаля кой сънувах нощес!  Crazy Новият министър Делян Добрев. И го бях подгонила нещо.  Blush Личи си, че отдавна го няма ММ.  Mr. Green Сънувам го, събуждам се, ставам да му видя подробно физиономията в нета, лягам и продължавам да го сънувам. Абреее, секси е ...  Heart Eyes, да му се не види!

# 152
  • София
А така, вие си диетувайте, а пък аз сгънах цял шоколад току що, сутринта 1 кутия бисквити " Детска закуска ", а преди малко покрай на ММ " закуската " ометох 2 пържени яйца със сирене, домати, саламче, пърленка и масълце...и след малко отпрашваме на вилата, където ще си правим барбекю, а мама е направила лозови съ(а) рмички... Embarassed Просто ви казвам, че нямам спирка с тва ядене да му се не види, но, от сряда ви взимам за пример и започвам и аз  Crossing Arms

Инка, ще ходим в Ахтопол, пак в онази къща, обаче чак септември, мин.год. беше страхотно времето тогава, ако сте там ще се радвам да се видим  Hug

Заквасена сметана давам, много често правя броколи на фурна със сметана за Тия, обожава ги, и отгоре настъргано кашкавалче, а и постоянно правя тортата, която Нощни ( тя къде се загуби ) беше пуснала, с бисквити, компот, кис.мляко и заквас.сметана  Peace

Желая на всички прекрасни почивни дни  Hug

# 153
  • sofia
Дейзи, не може да избие един кътник и е набрал.

Бебеш, давай двойна доза, че да спи до девет  Mr. Green

Много е хубаво да са празници, София е празна, времето е жестоко.

# 154
  • София
Калифорния Simple Smile, заради теб разбрах кой ни е новият министър... Ама се надявам да не го сънувам и аз Mr. Green
Аз мисля лятото на морето да му купувам буркани, че много ме е страх от чревни инфекции, но той непрекъснато яде от нашето ядене и сигурно няма да остане само на бурканите.
Мда, и аз най обичам София по празниците.
Боян спи, кака му остана в баба си, мъжът ми го няма и аз се чудя какво да правя. Много съм зле само се помотквам.

# 155
  • В две тъмни очички
Пустош пустошшшшшшшшш!!!

Пак един чай от мен :

Хубав ден на всички

# 156
  • Пазарджик
Привет и от мене
Днес моята племенница става на 1г.искам да споделя празника и с вас

Любе ,не знам колко е хубаво в София по празниците,ама във форума е пустош,това не ми харесва.

# 157
Аз съм тука  Mr. Green /както винаги/

Тея спи и аз готвя, чистих  Crazy Whistling

Няма по-голям кеф от това да няма никой в къщи  Laughing Нямам търпение Коки да тръгне на работа а Явор да тръгне на ясла.

# 158
Тути, ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на твоята племенница! Да бъде здрава, усмихната, щастлива и късметлийка в живота! Нека расте безгрижно и има прекрасно детство!

Ние бяхме навън до преди малко, но жегата стана нетърпима.

Сами вече тотално отказа бебешките манджи като пюрета и моите отделно приготвени гозби за него...човека иска истинска храна. Simple Smile

Видях, че сте писали по болната ми тема - упражнения за корем. Какво ми става, слаба съм навсякъде, пък само един ужасен корем имам.... когато отслабвам слабея там, където не искам...

Сама съм си в темата...но вярвам, че всички си прекарвате чудесно в това хубаво време! Hug

Бебеш отдай се на спокойствието с кеф, разбирам те! Hug

# 159
  • sofia
Аз поглеждам от време на време. Ние сме в Банско и пече ли пече. Цял ден плаж и басейн, уморих се от слънцето, нооо съм чернаааа.

Тути, да ти е жива, здрава и щастлива рожденичката.

# 160
Добро утро!
Времето е супер,в комбинация с почивни  дни и... форума е пуст.

Хайде по едно кафе

# 161
Хай Hug И аз тук Flutter А така ми се иска да съм някъде на някой шезлонг,кълка връз кълка и слънцето пече ли пече..... Crazy Ех,мечти Heart Eyes Laughing
Вчера децата бяха при баба им и дядо им и ние с ММ се бяхме отдали на  newsm75 wash hang 1dishes  food002 newsm71  Crazy В края на деня вече не знаех къде се намирам Confused
Днес мислим да ходим с дечковците да Зоологическата и каката от сутринта само за това говори - кога ще тръгваме,кога,кога.... ей, УЖАС Whistling

Тути Честит Първи Рожден Ден на племенничката ти Hug  bigdance2 Здраво и добро дете да порасне  bouquet

Hug

# 162
И аз тук! Голяма скука, ей! Жега, сега по обяд е убийство да се излезе и мрънкотим вкъщи. Чакам да стане следобед и навън.
Българинът голямо почиване му удря. И по 24 май пак 4 дни. Дали някъде другаде мързелуват толкова! Добре, че 6 май е неделя, че като нищо щяха да почиват цяла седмица.

# 163
  • Сандански
Доста скучничко е тука,но все пак са почивни дни.Аз само да се разпиша набързо,че да не ви изгубя.

Тути   bouquet за темичката и на патерици - ЧРД на племеничката!Да расте здраво и весело дете!

# 164
  • Варна
Здравейте от мен wavey
Тути ЧРД на племеничката baloni Мерси за темичката
При нас обичайното-разходки,катерене,тротуарни екземи Mr. Green и т.н.Дребният от вчера е с темп.,май слънчаса и настина-2 в 1.
Батко Преси e на село с брат`чеда-голям кеф!За нас още по-голям-за пръв път го оставяме newsm44
Много сте писали и не мога да се включа
Бебеш радвам се,че сте добре Hug
Хубав ден sun

Общи условия

Активация на акаунт