Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 130
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • В две тъмни очички
Аз да ви се пооплача малко. Днес дребната ми изкара акъла. Разхождахме се с триколката по улицата и аз я оставих за секунда, за да си изхвърля обелката от банана в кочето до мен. В тези 5 секунди Владимира се преобърна барабар с цялото колело и падна, като то я затисна. Когато я вдигнах, тя беше посиняла цялата, защото се беше захласнала и си държеше свита ръчичка. Първо и духнах в лицето, за да се свести и когато започна да диша нормално, аз започнах да разглеждам пораженията. Опитах се да я пипна по ръчичката, а тя не даваше и пищеше. В този момент бях сигурна, че я е счупила. Вдигнах я, гушнах я , успокоих я и след 5 мин вече ми даде да видя какво се е случило. Слава Богу не се оказах права и ръката беше само ожулена, както и крачето. 5 минути по-късно малката панта вече тичаше и пак правеше бели, ама да ви кажа, тоя път доста се постреснах и така ми се обърна всичко в корема, че сега още ми е криво!

# 166
Бебеш, тиоридазин действа успокояващо и успиващо, затова спи.
И аз така предположих и снощи не и го дадох. Ами спа си детето в креватчето от 22 до 6. Като се събуди си изяде цялата закуска и така.
Днес реших да отида с групата на долно черковище, тука е някакъв рай. Птичките преят,зелено, ветреца полъхва. Като дойдем догодина децата ще си играят ние ще си пием кафето. Ммм идилия. Още малко и зора свършва.

# 167
  • София
Хай Simple Smile

И ние сме си вкъщи за празниците, но нашият тати работи и 4-те дни и няма мърданееее!

Я кажете какво мислите, в голяма дилема съм в коя градина да кандидатстваме - в едната влизаме почти на 100%, но ми е на около 30 мин. пеш от вкъщи (с кола е поне толкова, че уличките са тесни, задръстени, места за паркиране няма). Другата е на 5 мин., но шансът е около 30%. Crazy

# 168
Я кажете какво мислите, в голяма дилема съм в коя градина да кандидатстваме - в едната влизаме почти на 100%, но ми е на около 30 мин. пеш от вкъщи (с кола е поне толкова, че уличките са тесни, задръстени, места за паркиране няма). Другата е на 5 мин., но шансът е около 30%. Crazy
Мелонче и тебе те тресе треската  Laughing АМи според мен си остани на тази, в който сте 100% вътре на първо, а другата на второ желание и тва е.

Бубе  Hug Hug Hug Hug Ох, и Калин така се изтърси, но нямаше никакви поражения  Confused На мен бебето ми се обърна от нерви  Laughing

# 169
Вярно е, че никъде не почиват толкова колкото в БГ. Тук максимумът е 3 дни. И то 3-4 пъти в годината.
Бубе -  Hug добре, че сте се отървали само с ожулвания и уплаха за тебе. Рая го направи този номер още преди 2-3 месеца в банката, докато си говорехме със служителката. Че като ревна, тия хора като се стреснаха, като взеха да носят вода, плюшени играчки, столове...само където легло не намериха отнякъде. Май те повече се уплашиха от мене.
Хубав почивен ден на всички  Wink Гледам и времето е с вас.

# 170
Привет, хора! Жива съм! Завърнахме се от голямото обикаляне, че след София бяхме при свекърите на Гълъбово (не това старозагорското, а родопското).
В София беше прекрасно, пусто и спокойно, макар че много набързо и не така, както исках аз - с възможности за срещи и сладки приказки. (Елч, уговорката за реванш си остава  Wink )
Концертът беше супер, Зори много слушала без мен, баща й беше много доволен и нямало ревове, какво си мислехме...
Две хубави новини ме застигнаха в София - едната, че моята приятелка е бременна - от бая време опитваха и съм много щастлива за тях. А втората, че още една много близка приятелка, която прави опити за инвитро има 3 оплодени ембриончета в обещаваща форма, които се надяваме да й върнат обратно тези дни.  Heart Eyes Дотук прекрасно...

Сега обаче драмата ми е друга, ошашках се тотално, на мен си ми закъснява 4 дни, изпила съм 1 камион с отрови и ако е станало нещо ще се хвърлям в Марица с камък на шията, честно... Ще се прави тест, само се чудя може ли лекарствата да повлияят на резултата? Нямам никакви симптоми - ни напрежение в гърдите, ни зацапване, нищо братче... Ох, момичета, молете се за мен!  Sad

Бубе, добре, че Влади е ок, сигурно ужасно си се уплашила, ужас!

# 171
Вярно е, че никъде не почиват толкова колкото в БГ. Тук максимумът е 3 дни. И то 3-4 пъти в годината.
А има едни дето почиват повече и от нас- гърците.
Бре като идем по обед нищо не работи, а да не говорим по разни учреждения, че работното им време до 14-15.00 часа, че и с обедна почивка на всичкото отгоре, що нерви сме трошили със сестра ми. Те сигурно и затова са на този хал.

Бубе, добре, че Влади е добре и сте се разминали само с ожулвания и уплаха.

Буби, стискаме палци ако теста е положителен да не се отразило това дето си го пила.

# 172
Момичета, не знам дали сте коментирали (не винаги успявам да следя темите, макар,че се старая) - за новия Проектозакон за Детето - това е един пълен абсурд. Едно от най-фрапантните неща е, че на практика, по единствен анонимен сигнал може социалните по тяхна преценка (като не е обяснено кое е редно и кое не), без много обяснения да ти вземат детето пък после отивай и се обяснявай. На практика излиза, че ако си повишил тон на детето си примерно и накой подаде сигнал - в правомощията на социалните е да ти го вземат - по закона излиза, че те решават.

Друго безумство - сексуално обучение на деца от 4-5 години...
И много други...

# 173
Момичета, не знам дали сте коментирали (не винаги успявам да следя темите, макар,че се старая) - за новия Проектозакон за Детето - това е един пълен абсурд. Едно от най-фрапантните неща е, че на практика, по единствен анонимен сигнал може социалните по тяхна преценка (като не е обяснено кое е редно и кое не), без много обяснения да ти вземат детето пък после отивай и се обяснявай. На практика излиза, че ако си повишил тон на детето си примерно и накой подаде сигнал - в правомощията на социалните е да ти го вземат - по закона излиза, че те решават.

И много други...
Надявам се да си остане само проекто закон без одобрение, защото този анонимен сигнал не би трябвало да има тежест без доказателства. Ще е думата на родителя, среду думата на този анонимен, при това може и да е клевета да речем от някой, който ти има зъб и твърденията изобщо да не са вярни, как ще го доказват?
Имаше мисля в клюкарника тема по въпроса.

# 174
Буби, стискам палци!

Бебеш, за какво са ви го изписали антипсихотикът?

# 175
Буби, стискам палци!

Бебеш, за какво са ви го изписали антипсихотикът?

Защото понякога Не можем да я успокоим врчер. До колкото четох намаля инсърдечния ритъм.

# 176

И много други...
Надявам се да си остане само проекто закон без одобрение, защото този анонимен сигнал не би трябвало да има тежест без доказателства. Ще е думата на родителя, среду думата на този анонимен, при това може и да е клевета да речем от някой, който ти има зъб и твърденията изобщо да не са вярни, как ще го доказват?
Имаше мисля в клюкарника тема по въпроса.

Това, което казваш, Бенджи, е напълно вярно. За съжаление има страни, в който законът действа точно по този начин. Виновен, до доказване на противното.

# 177
МелонаHug Честно - ако нямаш баба,дядо,който може да я гледа или пък не можете да си позволите частна ясла - избирай тази,където влизате на 100%. Тя ще ти даде една точка,след това при кандидатстването за ДГ Peace Ако не - избирай другата - може пък да има късмет детето при теглене но номерче при гранична група Hug Ние и в двете / и с 8,1 и с 7 т. - сме в гранични групи Rolling Eyes/ Тази с 6т. въобще не я броя Crazy Confused

# 178
  • София
Мелона, и аз мисля като другите момичета - там, където сте на 100 %.
И аз да питам нещо яслено - септември ли се разбираше дали родените януари 2011 могат да кандидатстват с 2010? Сега в района ни места за 2011 има само в 1 ОДЗ, но там нямаме никакъв шанс, а в ОДЗ-то на кака му има много точки, но пък 0 места за неговия набор.
Този Боян е станал непоносим - само хленчи за нещо или пък прави глупости. Непрекъснато бърка в тоалетната и пуска неща там, ако излезе на терасата изхвърля каквото набара навън или пък чупи нещо на баща си... И мрънка, мрънка... Днес ще му правим прощъпулник.
Приятен ден на всички!

# 179
Йее превели са ми майчинството  Party Шопинг тайм  Mr. Green
На Калинакис му избиват явно горните кътници и не ще да яде нещо...само кисело мляко и банани. Като му дам хляб го ближе едва едва, доста го боли явно  Confused

Общи условия

Активация на акаунт