Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 131
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • В две тъмни очички
Днес ми дойде  Confused  Това е хем ме радва, хем не. Вчера сложих последната глобула, така че приключих с лечението. От тази гледна точка ми дойде точно на време. Не се кефя, защото така се надявах да не ми дойде...не правим опити (още) ама понеже имаше един шанс от предния месец и така ми се искаше....уфффф криво ми е!

Буби, стискам палци всичко да се нареди както трябва!  Hug И да не забравя Честит Рожден Ден! Много , много щастие и поводи за усмивки!!!  Hug Hug Hug Hug

# 181
Честит рожден ден  ейприл, Буби Two Hearts  Heart Eyes Heart Eyes !
Бубе  Hug ще стане като му дойде времето.  Heart Eyes

# 182
Честит рожден ден, Буби и Ейприл!  newsm59  bigdance2

# 183
Здравейте и от мен , исках да попитам дали някой знае какви документи се вадят за децата когато ще излизат в чужбина,казаха ми че трябва Паспорт но не съм сигурна в това.?

# 184
Аз се разболях  Confused Боли ме гърло и ме втриса. А от цитрусепта повръщах като обезумяла  ooooh!

Утре трябваше да ходя в София  ooooh! Ама ще е в четвъртък явно, дано се оправя до тогава. Tired

# 185
  • София
Задължително паспорт.Ако само един родител ги извежда, трябва пълномощно нотар.заверено от другия родител,че дава своето съгласие.

# 186
  • София
Здравейте,
днес бяхме на детски РД и сега дружески релаксираме! Mr. Green Тия дни сме само навън, хлапето е много доволно от това и въобще не мрънка. За разлика от баща му, който все намира за какво! ooooh! Не знам, ама като се понасъберат повече почивни дни и все се изпокарваме, тъпо, та тъпо!

Бубе, голям ужас си изживяла, слава Богу е бил малкия дявол! Hug А за другото не съжалявай и това ще стане като му дойде времето! Peace

Честит рожден ден, Буби и Ейприл! Да сте здрави и много щастливи!  bouquet

Относно сексуалното образование на 4-5 годишните и аз до вчера си мислех, че е странно, но кумата ми снощи ми разказа, че щерка й, която е на 6 онзи ден я питала дали с баща й правят секс! Heart Eyes Mr. Green Та тя набързо трябвало да извади образователните книжки и да ги четат заедно! Crazy

# 187
# 188
Задължително паспорт.Ако само един родител ги извежда, трябва пълномощно нотар.заверено от другия родител,че дава своето съгласие.
Peace Точно така!
какче Confused Може да е от хормоните на мъж ти Mr. Green И ние чат пат се караме, но е по скоро лигаво каране завършващо с гуши гуши Laughing Но определено има дни, в които мъжете са в цикъл  Wink
бебеш  Hug

# 189
  • sofia
Буби, бъди щастлива!

# 190
Буби, Ейприл, Честит Ви Рожден Ден!!!!  Бъдете здрави,щастливи и обичани!!!

Ние се прибрахме в Бургас, бяхме си в Харманли. Починах си, малката имаше много детегледачки. Ходихме и на излетче, беше супер! По 24-и май, пак така  Whistling

# 191
Здравейте, момичета!
Благодаря ви от сърце за милите пожелания! И на вас пожелавам всичко най-хубаво и щастливо в живота!  Hug Hug Hug

На мен, обаче, хич не ми е до празнуване... Тестът ми е положителен, а едното от лекарствата - пълна отрова...  Cry  Утре съм на лекар, но изгледите са лоши... Много ми е гадно, защото се случи в най-неподходящия момент по най-неподходящия начин... Утре ще ви пиша. Целувки на всички!

# 192
Ейприл, Буби, честит рожден ден момичета, бъдете много здрави, щастливи и обичани.
Биби, дано лекаря те успокои, все си мисля, че при много жени се е разминавало и са консумирали какво ли не без да знаят, че са бременни и резултата е здраво бебе, дано и при теб е така.

# 193
  • София
Здравейте, момичета!
Благодаря ви от сърце за милите пожелания! И на вас пожелавам всичко най-хубаво и щастливо в живота!  Hug Hug Hug

На мен, обаче, хич не ми е до празнуване... Тестът ми е положителен, а едното от лекарствата - пълна отрова...  Cry  Утре съм на лекар, но изгледите са лоши... Много ми е гадно, защото се случи в най-неподходящия момент по най-неподходящия начин... Утре ще ви пиша. Целувки на всички!

буби,
  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 194
буби  Praynig Според мен в съвсем ранен стадий няма проблем, понеже бебето още не се е "сляло" съвсем с теб. Дано всичко е ОК!

Общи условия

Активация на акаунт