Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 136
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Буби, PraynigHug!

# 196
Буби - Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да си здрава и всичко каквото си пожелаеш да се сбъдне Hug newsm51 За бременността - дръж ни в течение доки утре какво ще каже Praynig Peace

Бубе
Много кофти случка с Влади Confused Аз знам,че не трябва в такива моменти човек да се паникьосва,ама как да стане Rolling Eyes Общо взето човек действа инстиктивно в такава ситуация - а ти си се справила перфектно Peace Hug А за бебето - явно сега не е момента Peace Ще стане,споко Peace

Бебеш
- бързо оздравяване Praynig Peace

Лека вечер Hug

# 197
Момичета,мноооооого ви благодаря за пожеланията! HugЗдраве,хармония и любов за всички ви!
Буби,много здраве и щастие!Моля се всичко да е наред Praynig Hug

# 198
Ейприл, Буби, честит рожден ден! Бъдете живи и здрави, усмихнати и щастливи

Буби, въобще не се настройвай. Според мен всичко ще е ок, не знам какво си пила, но днес бяхме на детски рожден ден на едно девойче, заченато между 2 магистралки и 1 тон коктейли някъде по Какао бийч. Детето си е живо, здраво и прекрасно. Според мен всички жени, забременели случайно са пили или лекарства, или алкохол и са пушили цигари и си раждат после живи и здрави деца. Така, че честита бременост и и се наслаждавай докрай

Бяха уморителни дни, имам нужда от 24 часа сън

# 199
БубиPraynig  Hug  Всичко ще е наред, ще видиш  Hug
Бубе, сигурно още трепериш, но си запазила самообладание и си се справила перфектно

Одеве забравих да пиша, в събота сутринта Кали се събуди с 38 градуса, за 24часа се възстанови, беше много странно. Но в петък и проби първият кучешки зъб, а останалите три са на път. Така, че може да има връзка.

Хубава вечер!

# 200
  • София
Буби, Ейприл, честит рожден ден! Да сте много здрави и усмихнати!

Буби, много силно стискам палци утре да ти отпаднат притесненията!!! В началото, когато ембрионът е много много малък, количеството вещества, които преминават от майката са минимални - лекарството може да е супер гадно, но да не е стигнало никакво количество! Много бременни (и аз вкл.) пият какво ли не, преди да разберат и всичко е ок! Дано и ти така!

Отчетохме се с прощъпулника - финансист ще става! И той здраво киселее и няколко зъба са на път.

# 201
Буби, Ейприл - бъдете здрави, много позитивни и щастливи.

Буби - не се притеснявай. Не е страшно в началото, каквото и да си пила. Стискаме палци за +++
То по това време заченахме дечурлигата. Април е нашият месец. На мен ми носи късмет. Безотказно и невинно продължавам да се надявам.

# 202
  • Пазарджик
Добро утро

Буби,мила силно те прегръщам и стискам палци всичко да се развие по най добрия начин Hug Praynig
Бебеш бързо оздравяване Hug
Бубе,голямо гуш и за тебе и Влади,аз поради тази причина няма да купувам на Нели такова колело.Имам няколко такива моменти със Таня,даже при последното и падане от него го изхвърлих.

От вчера Нели си казва името.На въпроса как се казва,отговаря(ама много сладко):"Нени"

# 203
Буби, Ейприл, честит рожден ден! Бъдете живи и здрави и много щастливи!   bouquet

Буби, силно се надявам всичко с бебо да е наред, сигурна съм в това  Hug и аз ти пожелавам една една хубава и безпроблемна бременност!

Пепинка, искрени пожелания за скорошна втора чертичка, все си мисля, че когато човек силно иска и вярва в нещо, рано или късно се получава  Hug

Аз пък нещо съвсем се изнервих тези почивни дни, и ние започваме да се караме като се позаседи вкъщи мм, така че се радвам че свършиха...

Прекрасен ден, изпълнен с много усмивки на всички Hug

# 204
Добро утро Simple Smile
Честито на всички, чиито празници пропуснах   bouquet Пожелавам ви здраве и късмет!
Буби дано всичко се развие, както искаш  Praynig
Изпратихме сестра ми и мъжа й   Confused Сега ми е мъчно , ама няма как ..

# 205
Буби, Ейприл, честит рожден ден на патерици!

Буби, изобщо да не те притеснява, че си пила лекарство. Много е рано още и едва ли ще има последици.

И ние имаме от тези триколки и забелязах, че е много неустойчива. Смятам като се возим да не я оставям без да я държа.

mrm, честито финансист!

# 206
  • sofia
Тути, Ирен също си казваше 'Нени', майка ми до сега я нарича така. Много е сладко.

Буби, аз от лекар знам, че през първия месец от бременността ембриомчето е защитено, природата си знае работата. Не се притеснявай излишно( надявам се). ТМ как прие новината?

# 207
Буби, мисля че нещата ще се развият благоприятно и всичко ще е наред с бебето Hug
Момичета, с какъв сапун миете ръцете на децата?
Адис ме беше питала какво яде Анчи-Манчи-скара, бира, хляб Joy Майтапа настрана ooooh!, яде мръвки, но не и на манджа. Изобщо супа и манджа не яде, никакви.
Като я питам как се казва отговаря "Ати' или "Ачи".

# 208
Добро утро!   bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Буби пиши как си!!

Нас ни почна пред бебешката треска  Crazy Остават 4 месеца живи здрави до раждането, сега мислим за ремонтче, чистете, дезинфекция  Crazy

Все забравям... Баща ми има алергия от пчели, ама ужасна! Чудя се ако Калин го ужили алергозан хапче дали ще му помогне  newsm78 Носите ли си алергозан за мазане или хапчета???

# 209
мелона, да ти имам дилемата. нашият шанс е около 0,3 %  Laughing Laughing Laughing борим се за 6 места, а има поне 10-ина деца с 10+ точки....

мамо зайке, да отказват твърда храна като им растат кътниците било нормално ни предупреди нашият лекар. на дара сега й растат 4 кътника и 2 кучешки - има дни, в които яде като разпрана и дни, в които едва хапва по 2 лъжици. ама не я насилвам, докато избият явно ще е така. повече ме тормозят променливите й настроения, ама явно и те са нормални Sad

бубе, и аз така се разочаровам всеки месец. ето, сега ми закъснява с 2 дни, ама този месец решихме да не правим опити, защото не искаме още един козирог и въпреки това се надявам. големи патки сме ние жените! Simple Smile))

буби, половината нощ не можах да мигна от вълнение за добрата новина. чакам те да кажеш, че всичко е наред.
между другото преди да си направя теста за бременност за дара ми биха супер силна упойка, а както се вижда дара си е ок. сигурна съм, че ще си бременнеш на воля и ще имаш още едно прекрасно януарче Simple Smile а дай боже и ние с бубето скоро да ти правим компания Wink

Общи условия

Активация на акаунт