Люба, как е почивката, времето оправи ли се? Да знаеш само колко благородно ти завиждам...

какорали, и аз бях малко като теб, за всяко нещо да седна и да потърся информация, но реших че така само се стресирам допълнително и от известно време насам не го правя... за съжаление, така растат децата, колко още ще има да падат..., но предполагам, че в случая, след като си щурее малкия бандит, едва ли има място за притеснение

Елч,
и за сладка дара, мартин така се беше ударил по носа и тамън започваше да минава, на същото място го удари една люлка, сега си има белег там, но наистина като чели по-бавно минава, доста време си ходи така обезобразен...Буби, всичко ще бъде наред, предполагам, че при децата с по-малка разлика е по-трудно наистина, но имаш до себе си човек, който те разбира и подкрепя, имаш наблизо и баба и дядо, които доколкото разбирам винаги са насреща при нужда, ще се справите
Все си мисля, че мине ли още малко време, започнеш ли да усещаш движенията на малкото човече, нещата ще придобият друг нюанс 
А, марти е на лагер в добринище. сигурно ще прозвучи глупаво, но снощи като се разчуствах, че го няма(за което Аз и ти ме предупреди, че ще стане...
), мм ми вика"я, не се излагай, кой знае как се радва детето и колко добре се чувства", реших да се обадя, да го чуя, а той беше на детска дискотека
и по-важното, наистина звучеше чудесно, май наистина майчините тревоги край нямат 
Зън, за кои у-ща говориш, нашето, вярно, че не се води елитно, но записването е по-входящ номер. февруари подадох молба с избор на учител, а сега след като вземат удостоверенията си от дг, предстои самото записване.
Ети, искрено ви желая успех за еврейското, а там как става приема, пак ли с изпит? А, за Ивка много се радвам, предполагам, не само за мен, но и за други мами, поста ти, че се чувства добре в яслата е подействал много успокояващо.
мелона, аз въобще не се притеснявах за зъбите, но мм от известно време си разсъждава, дали приема достатъчно калций и дали има връзка...според мен приема достатъчно млечни продукти, но все пак реших да попитам има ли и други малозъби като нас

ну заяц,
Май ще минаваме на вариант седалка, нещо това с гърнето ми е по-гадникаво и от памперса
Бях му нахнала памперса да го преобувам и докато търсех боди и той свършил работата. А аз дори и не разбрах, та за малко да го настъпя!
Ужас просто!

. Мъчно ми е, но и тя си прекарва добре, понякога даже няма търпение да ми затвори тел. А и ние с ММ сме като младоженци тогава
неприятни преживявания сте имали със сладурчетата
. Знам ли и аз вече, дойдоха ми малко в повече тези класирания и събиране на точки.