Ние направихме една сутрешна разходчица и Сами взе, че заспа в количката, ама така е като се събужда в 6 часа...
Светослава,
наистина светът е друг през погледа на наспали се очета...Мен ме боли глава от вчера на обяд, дори и през нощта не ми мина...баси ужаса!

Буби,
представям си Зори как е трепала муха...много се сладки сега душиците, и Сами имитира много неща, които правим..
Аз също съм пила по 1 табл. фолиева, както е казала Калифорния.Честито християнче на Кате
! Ех, прекрасни снимки, ама те и хората са си хубави, какви снимки да станат...Мия лицето на Сами само с вода, макар че като мием с шампоан главата, то се стича от него и по лицето. Иначе със сапун не съм го търкала.

Тути много се радвам, че сте добре!

Ети
разбирам, съжалявам, че не са я приели! А как е Ивка с яслата, свикна ли?/редактирам - този въпрос да не се чете - ти си отговорила, на предната страница, ама ехоуууу - наближавам 40 Точно когато забременях със Сами и мен ме заглозга мисълта, как ще обичам още едно дете...? Беше ми много странно като мисъл....но сега е съвсем различно. Вчера някъде чух, че казаха - майчината обич не се разделя, когато се появи друго дете, тя се умножава....
Айде стоп, че се олях! Усмихнат ден на всички!
Аааа, Бубе, поздрави Ноеми като се видите пак, не я забравяме, липсва!

Май ще минаваме на вариант седалка, нещо това с гърнето ми е по-гадникаво и от памперса