Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 29 941
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Добър вечер!

Благодаря ви за милите поздрави, момичета  Hug

Дейзи, честит празник!   bouquet

Честито и на приетите в ясла бургазки дечица!

Вал, какъв е този препарат? И мен Ади ме преследва много напоследък. Колкото и да се опитвам да сведа кърменето само до 2 пъти на ден винаги успява да се нагуши да си поцока  ooooh!

Еления, радвам се, че се е разминала кризата при вас!

Бубе, много неприятно звучи това, което си писала за срастването. Сега преди да приготвя Ади за сън доста обстойна я разгледах, за да се уверя, че при нея няма такова нещо. Стискам палци всичко да приключи успешно с племенницата ти.

bouquet

# 511
  • Пловдив
Зън - http://apteka.framar.bg/30001075/%D0%B4%D0%B0%D1%83%D0%BC-%D0%B5 … -10-%D0%BC%D0%BB-
една приятелка ми го даде, тя маза с него пръста на малката и  после и гърдите и така я отби но детето беше на  2г3м- и стана бързо, а нашите още си търсят често, и сега пак съм със смесени чувства за отбиването, то си иска, пък аз се мажа с тая гадост  Sad - мирише на ацетон и е люто  Sick. Четах че може да се мажем с капка биоцитрин -или цитросепт, разреден във вода, ефекта бил същия но това поне е полезно.

# 512
Привет момичета,

Дейзи  newsm51 Честит празник миличка!!!!!!!

Зън и Вал нали и ние сме с кърменето като вас, та ви разбирам напълно. Много ми се щеше да се отбием лятото, ама нещо не мога да намаля дневните кърмения, пък камо ли изцяло да я отбия. Това с горчивия крем може би ще го тествам, ама да почне повечко да разбира. Вече силици не ми останаха  Mr. Green

# 513
  • В две тъмни очички
Зън, благодаря. Надявам се и аз всичко да се нареди при тях   Praynig

Ние пък тази вечер сме на имен ден. С малката бяхме до към 10 часа там и се прибрахме, сега чакам свекърва ми да се прибере и аз да потеглям пак натам. Много се учудих на малката - възрастните пееха (руски) песни на ужасно висок глас,а тя танцуваше и пееше (нещо си) с тях. Мислех , че ще ревне от многото шум, а тя напротив - вдъхнови се детето  Mr. Green И в този ред на мисли, днес се ровя из нета и попадам на новата песен на Графа,Бобо и Печенката - Дим да ме няма. Та върви си песента, Владимира разбира се беше залепена за лаптопа и танцуваше и изведнъж започна да пее - ДИН, ДИН НАМАААААААА, НАМААААААААА . Ей казвам ви умрях от смях. Милото дете вече запя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 514
  • София
Дейзи, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и късмет!  bouquet

Бубе, и Виктор все си припява, най-обича да пее хей ръчички, като същевременно и показва с движения миенето, а другата любима е мама ми, купи днес... Heart Eyes Трябва да ги записваме в хор Бодра гарга! Mr. Green

Рали, аз се сещам за Зара, имат много хубави детски роклички.

Еления, много се радвам че ситуацията се е променила и вече звучиш доста по-оптимистично! Пращам ти още положителна енергия! Rolling Eyes

Бебеш, честита ви годишнина! Нещата скоро и при вас ще потръгнат и всичко ще си дойде на мястото! Hug

# 515
зън, пропуснала съм ти рождения ден! жива и здрава на патерици! Simple Smile много да те слушат,глезят и обичат в къщи!

бебеш, кой от тримата мъже ти е любим? Simple Smile
а "заедно" ми е уникално любима песен. винаги ми е в мп3-ката.

рал, все пак виж и тук за рокля http://www.bebeshkidreshki.com/category/31/3-1-bebe-momiche-drehi-i-obuvki.html
а в карнавал кидс онзи ден гледах че има много хубави официални роклички, имаше и флинтифлюшени, но и стилни. в мол сердика бяха.

и дара отдавна показва всичко на "хей ръчички", но се боя, че за пеенето се е метнала на баща си - бая се разминава с мелодията... Laughing Laughing Laughing то при нея е и тананикане де, нали не казва нищо още. откакто се видяхме с влади и тервел все й ги давам за пример как говорят, а тя дори мама не казва...и вече 3  дни ме мамосва по цял ден. явно хвана декиш Laughing Laughing Laughing

аз да ви се оплача вече няколко дни само лоши новини научавам, а днешната беше вече върхът на лошите новини. дано с нея да приключи серията, защото вече съвсем се сдухах Sad

# 516
Дейзи - Честит Рожден Ден - много здраве и прекрасни щастливи моменти.
Емили - стола за хранене даже го прибрах преди 2 месеца, защото само ми пречеше. И ние се храним във въздуха. Ако е седнала някъде си е цяло чудо.
Буби - тортата е супер. Чудна. Сега ще трябва да направя две три тави, че тука много булгар  Laughing (нали сме си катун)
Елч - да минава тази серия,....че и аз доста се сдухах покрай лоши новини. Но взе да ми просветва. Не се давам лесно.
Отиваме на къмпинг. Изчезвам да трупам дисагите.

# 517
Елч, този със зеленото яке  Mr. Green

# 518
Бебеш, не знам защо, но бях сигурна, че е този със зеленото яке  Simple Smile Честита годишнина! Желая ви много здраве и да съумеете отново да се преоткриете един друг!  Hug

Дейзи, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обичана и много щастлива!   bouquet

Елч, пепинка, дано от тук нататък само добри новини и хубави неща да се случват около вас  Hug

Елч, и Ивайла не говори почти, наскоро първото нещо, което благоволи да повтори беше "цвете" и после известно време на всичко викаше така  Laughing, но поне се успокоявам че започна да се опитва да повтаря, та има някакъв успех в тази посока.

Хубави почивни дни!

# 519
бебеш, хи-хи, той адски много прилича на моето първо гадже от ученическите години, което тогава ми се виждаше извънземнокрасиво (което, разбира се, не ми попречи да го направя луд, но бяхме млади Simple Smile)). а иначе орлин честичко може да се забележи по софийските улици. ако идваш по-редовно имаш всички шансове за припадък Laughing Laughing Laughing

адис, дара единственото нещо, което повтаря е "ррррррр". мен това леко ме отчайва. видя ли я, че има желание за повтаряне банкет ще дам Laughing Laughing Laughing
на едни приятели хлапето мълча-мълча докъм 2 годинки, ама грам нищо не казваше, дори "мама" и един ден на масата погледнала нагоре и рекла "лампата свети" и отогава няма миг, в който да мълчи Laughing Laughing Laughing това за успокоение на майките на хлапета като нашите де Wink

ние изкарахме бая тежка нощ. имам чувството, че дара усети, че ние с мм сме се сдухали и цяла нощ приплакваше и тя, и то с пълно гърло. това не ми се беше случвало от първите й месеци. затова пък спа до 9 и нещо, и сега от 10 минути съм я сложила да се приспива и в момента си е изправила краката и се подпира на главата си, просто я чакам кога ще направи колело от щуротия Laughing

# 520
Ех, кой като мен, детенце спи, мъж ми чисти долу, а аз съм се опнала на дивана  bowuu

Пепинка завиждам за къмпинга, мнооооого обичам палатки, искам и ааааааааз с вас на океана!  newsm41

абе коя точно торта, толкова хвалите, че се обърках? я метнете пак рецептата, че май само аз не съм я правила   chef

# 521
  • София
Здравейте момичета,
хайде и аз да ви почерпя, че стигнах Христова възраст! Heart Eyes

След малко отивам на фризьор, след това оставяме малкия на баба му и дядо му и довечера сме на бар! Party
Обикновено се сдухвам на РД-то си и не ми се празнува, но тази година имам ентусиазъм и ще се възползвам от повода!

Виктор е с обрив. Преди два дни му излязоха пъпчици на ръчичката и аз помислих, че са от комар. Но днес има доста по цялото тяло. Водихме го на лекар и педиатърката каза, че не вижда пъпки по главата, гърлото му също е ок и не може на 100% да каже дали е варицела, макар че прилича. Изписа му Фенистил на капки и да го наблюдаваме. Та не съм сигрна какво точно се случва, важното е че Виктор е свеж, без температура, не мрънка... Mr. Green

# 522
Здрасти...
Аз съм в такава дупка...чак яма Sad
Малките пиявици само да ме видят в поза, различна от правостоящата и ми се метват ма пазвата...Реват, пищят, дърпат...взе да става кошмарно  Tired
Освен това вече трети де съм с гнойно гърло и една никаква Т- не повече от 37,5...дори и да падне на 36,8 все ми е едно припотено  Rolling Eyes
Естествено наблягам на изварения компрес, чайове, клеева т-ра, мед, лимони...сега съм с нов модел компрес- твърдо сварени белтъци  Laughing да видим...

Къде чела, недочела, запомних само, че Бубето ме пита за нашата закуска-бъркочка  Laughing
Бубе, слагам овесени ядки в студена вода на котлона и докато заври сипвам тиквено брашно, сусамово брашно, шипково брашно....квото има Simple Smile
Накрая, като махна от огъня, слагам олио от гроздови семки и малко мед, може и ванилийка...
При мен е перфектната закуска/заради слабителния ефект/

Какче,

Пожелавам ти кошница достигнати мечти  Hug Hug Hug

# 523
Момичета, благодаря ви за страхотните пожелания  Hug Много сте мили!

Какче, честит рожден ден! Пожелавам ти още два пъти по толкова години и с радост да си гледаш правнуците   bouquet

И Дария беше с обрив, но понеже се появи след три дни с висока температура, аз реших, че е или бебешката шарка или реакция от някое температуропонижаващо и не стигнах до педи (за обрива де, за температурата се изстрелях след първата нощ). За три дни мина. Резултатът е 3 нови зъба.

Джанчето, бързо оздравяване!

# 524
Какче, Дейзи, честит рожден ден! Здраве, любов и усмивки!   bouquet

Джанче, без такива изпадания  Hug

Общи условия

Активация на акаунт