Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 29 944
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Бубе, много ми е познато това със земята. На Калоян му взех лопатка и кофичка и той нашия какво мислиш направи. Загребва с лопатката и слага в устата. Явно я възприема като една голяма лъжица  hahaha Затова вече много рядко му ги давам и гледам да няма много пясък около нас, макар че и ние сме в къща с двор.

# 496
Зън - Честит Празник и да си заобградена винаги с много любов.
Бебеш - и на вас честит празник. Те всички мъже забравят, но нали затова сме ние - да им напомняме  Grinning
Буби - много гуш. Мерси за позитивната енергия. Имам нужда. За Минев много съм слушала, но лични наблюдения нямам. Важното е да се чувстваш сигурна и да му имаш доверие.

# 497
  • София
Добро утро!

Зън, честит рожден ден на патеричка! Честита годишнина и на баба ти и дядо ти! Да са ти живи и здрави!

Честита годишнина и на Бебеш!

Радвам се да чуя хубави новини и от Елениа! Вярвам, че когато хората мислят позитивно, нещата се получават!  Peace

Темата със забелването и мене ме вълнува. Просто не знам кое е правилното, има мнения и в двете посоки. Ние само леко придърпваме при къпане, но доникъде не сме стигнали. Исках да го водим на хирург зимата, но лекарката не позволи. Каза, че ще изчакаме дали няма да има развитие докато стане на 2 год. Ако няма, тогава. Страх ме е да не го травмирам и затова предпочитам по- рано да го свършим това. Просто виждам, че така с леко придърпване или от само себе си няма да стане. Почти не напредваме.
На гърне не слагам. Много рядко колкото да не го забравя. А трябва да започна и то редовно.

Ми накрая освен кафенце, друго май не се сещам. Аз сега пия моето  Simple Smile

Хубав и слънчев ден с послушни дечица Ви желая!

# 498
  • В две тъмни очички
Добро утро!

Мише, лошото е, че на Влади не й трябва лопатка, тя си сяда и започва да си рови и яде с ръчички  Whistling

ЗА слепванията
при момичета, мога да ви кажа какво ме посъветва моята АГ. Каза да почиствам и отделям устните всяка вечер и при всяка смяна на памперса. Като преди лягане може да мажа с мазно кремче (не изсушаващо), за да няма слепвания на самите устнички. А това, за което беше писала по долу Тонита е съвсем различно. Там се затваря самия отвор под срамните устни. Племенницата ми имаше този проблем и на около 1,5г я оперираха. Те не бяха разбрали даже, тъй като срастването е започнало от клитора към ануса, а не по обратния начин, който е по-забележим. При нея разбраха, защото се е задържала урина и е направила възпаление на бъбреците и от лекар на лекар са стигнали до някой който е решил да провери и тази опция и в крайна сметка се е оказало точно това срастване. За съжаление обаче и сега има "усложнения". Те не са точно усложнения, ама си е неприятно. Скоро пак трябва да ходят на операция, защото според зълва ми разрезът е бил доста голям и сега така да се каже е добре да я стеснят и то на тази възраст, че по-късно да няма проблеми в сексуалния живот!

# 499
Добро утро и от мен, макар че то вече май е добър ден!

Камче, мерси за кафето, само дето аз нещо тези дни ни кафе ми се пие сутрин, ни двете глътки бяло винце вечер с вечерята.. Да не говорим, че си припомням онова особено сутрешно състояние, в което не ми се гади, обаче ми е едно такова никакво...  Tired

Бубе, много стряскащо звучи това със залепването при момиченцата. Дано всичко е наред с племенницата ти!  Praynig

Само да докладвам, че се видях с Вал и Стаско, и мога с чиста съвест да го причисля към унищожителната бригада на Влади и Райче, понеже това малко човече овърша целия мол в рамките на има-няма половин час!  Shocked   Joy  Вал запази завидно спокойствие, но мога най-отговорно да заявя, че Стаско гордо оглави личната ми класация за най-бясно януарче! И то най-вече скоростта, с която се придвижва, абсолютно изумително!  Mr. Green

Хайде, лек ден на всички!

# 500
Тонита, Бубе, благодаря за отговорите  Hug

И една скромна почерпчица, днес аз имам рожден ден. По този повод Дария казва на колко години става мама. Отговорът е "мого"  Grinning

# 501
  • В две тъмни очички
Дейзи, честит празник! И честити "мого" години  Mr. Green

# 502
Дейзи, да си жива и здрава!  smile3525

# 503
Дейзи Ч.Р.Д. Честити ти "мого" години! Hug

Молба към софийските мами - моля да ми препоръчате магазин, от където мога да купя официална рокля на каката - след две седмици сме на сватба. Не държа да е точно шаферска /с всичките му буфани,фусти и т. н. Crazy/ но все пак да е официална. Предпочитам да е по-изчистено моделче Peace Чудя се някой от моловете ли да посетим newsm78,че първо нямам никакво време да обикалям, второ трябва и бебка да мъкна с мен - нямам сега на кой да я оставя, а и предпочитам за ден,два да пообиколим и купим тоалета и да приключвам Crazy Mr. Green Приемам всякакви предложения Hug

# 504
Дейзи, и от мен честити ти "мого" години!   bouquet  baloni

Поздрави и на всички с поводи за празнуване, които съм пропуснала!!!

Бубее, голямата щерка колко пръст е изяла не е истина  ooooh!  но явно имат нужда от минерали децата  

Рал, не съм от софиянки, но мисля, че в магазините на “Carnival Kids” имаше "по-такива" дрешки. Имаха и сайт ако го открия ще го пусна.
Рал, открих го: http://carnivalkids.com/Nachalo/0/0.html

Най-накрая и при нас заваля, но Кали спи от 13,30 и няма да ми се наложи да излизам.

Хубава вечер и хубав уйкенд!

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 17:06 от pepita1973

# 505
ПепитаНе знам всъщност защо се обърнах само към софиянки Embarassed,може би защото искам да купя нещо набързо,не съм много по обикалянето,а и с интернет пазаруването съм скарана Embarassed,малко съм си око да види - ръка да пипне Embarassed Wink Благодаря ти - вече го погледнах сайта,има хубави неща,знам че имат и магазин в един от моловете Hug Благодаря  bouquet

Май не съм ви честитила приемането в яслата - и на теб, и на Нина-тита Hug Дано да се адаптират по-бързо и безпроблемно дечицата ви Hug

# 506
Рал, хич не се притеснявай  Hug , ако аз търсех нещо щях да се обърна към бургазлийки. Благодаря за честитките!

# 507
Честит Рожден Ден, Дейзи! Hug Пожелавам ти здраве, много щастливи мигове, любов и хармония в семейството ти!

Честити Рожден Ден, Зън! /на патерица/ Здраве, много усмивки, щастие и любов ти пожелавам!

Честит прием на Кали на Пепитка в детската ясла! И на Коцето на Нина Тита!

Нямам време да пиша много, че щерката дава зор за компа, само да питам има ли друго дете, което не иска да стои на стол докато се храни, и майка му обикаля с лъжицата и паницата из целия апартамент????? Shocked

Целувки за всички! Hug

# 508
  • Пазарджик
Ей ме на и мене!
Зън с малко закъснение,Чести рожден ден ,много здраве и късмет ти желая Hug

Бебеш ,мила честита годишнина и на тебе!

Дейзи ,честит рожден ден и на тебе,много здраве и късмет ти желая Hug

Буби,направих тортата и вече е записана в тетрадката с рецепти HugТаня и Нелката е одобриха още на крем,та тортата ми стана доста малка LaughingИ аз сложих по малко масло,а бисквитките топнах в мляко с кафе(бисквити Закуска)И ако мога да повдигна малко духа ти,повечето мъже реагират доста неадекватно във ситуацията която сте ,някак си думите им се разминават с действията.Но всичко това е породено от страх, мъжете са малко на принципа"Око да види ,ръка да пипне"Всичко ще си дойде на мястото Hug
Еления,нямаш си на представа как ме зарадва твоя пост.На цялото ви семейство желая  още много щастливи мигове заедно Hug
Рал,магазин на Карнавал кидс има в The Mall,никога не го пропускам,има страхотни рокли,а и не само.
Имаше и още ,но трябва да ставам

# 509
  • Пловдив
Честит празник на рождениците  Hug  bouquet

Нямам време да пиша много, че щерката дава зор за компа, само да питам има ли друго дете, което не иска да стои на стол докато се храни, и майка му обикаля с лъжицата и паницата из целия апартамент????? Shocked
моето е същото - стола за хранене отдавна е в мазето. Храня го гушна в мен или пред компа - ужас е да гледаш злоядо дете, а не му личи че е такова, има си бузки. Почнах да си мажа гърдите с един препарат - парещ уж да се откаже - няма успех засега, идва, лапва и пуска, потресен и вика ПА  Laughing, и така няколко пъти и после посвиква и си яде  Confused
Той си е диване де  ooooh! , и Буби ви каза  Laughing, а Зори е прекрасна -  нежничка и кротичка, много послушно детенце. Буби не се притеснявай - ще се справиш с двете дечица - тя ще е по голяма и ще ти помага  Wink  Hug

Общи условия

Активация на акаунт