Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 087
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Влизам само за една секунда, за да ви благодаря за позитивната енергия! Помогна. Hug.................
.....
Зън, бъди жива и здрава! Весел празник!

.........................
Мисля,че е време вече да оствите въпроса за пишките. Кой както смята за првилно, така да постъпва. bowuuАз избрах вариант и съм доволна. Flutter
Како Рали, Натриев цитат....Абе защо изобщо трябва да взимаш лекарства?Там няма ли аптека.Аз уж не съм суеверна,ама никога не съм взимала лекарства,за да не предизвиквам съдбата.

# 481
КакаРала, то не е лекарство, но задължително нещо против комарите, както и нещо от рода на фенистил, псило балсам...

По въпроса със забелването нямам мнение, но някъде четох, че и при момиченцата можело да се получи някакво слепване/срастване, ама честно казано не му обърнах много внимание. Ако някой знае нещо, моля да сподели

Зън, честит празник   bouquet

Еления, радвам се, че нещата са се оправили  Hug

Май пак ще почва да вали ... а тъкмо се канехме да водим детето на мач  Mr. Green

# 482
  • Велико Търново
Дейзи-, в здравния има тема по въпроса.
На Калина беше започнало слепване на вътрешните срамни устни. Аз, все си мислех, че всичко съм видяла с предишните две хлапета, но така и не го забелязах проблема, докато случайно на консултация педката я погледна и ми го показа. При нас беше съвсем в началото и се оправи с  дъъъълго киснене в коритото и леко подръпване. Мисля, че е почти невъзможно да се забележи докато не намалее значително отворчето. А на някои дечица се открива чак при пълно слепване.  Shocked
За съжаление не мога да се похваля със същия успех с пишката на Коко. Вече е на 3 години и 3 месеца, и си стои незабелен.  Rolling Eyes Да видим до кога. Добре, че поне засега не е имал никакви, ама никакви проблеми с нея... ама май накрая ще играе ножа.  Така е, майка му, като реши да го гледа по новите моди....

# 483
Еления, много се радвам за добрата развръзка, дай Боже занапред само хубави неща в дома ви!  Hug

Како Рали, задължително нещо против комари (,както е казала Дейзи), че там са като врабчета. Бих взела нещо против разстройство (ентерол пр.), както и нещо противоалергично (зиртек капки, може би и алергозан за мазане). Вземи си шишенце кислородна вода за всеки случай и памук, ако някой обели някое колянце.. Simple Smile То не че там няма аптеки, но често препаратите са с различни наименования, може нашите лекари да не ги нацелят (, ако звъннете по тел.), пък на фармацевти за дозировка май не бих се доверила..  newsm78

Бубе, чета аз описанието на проектозакона във фейсбук, ама много обобщено ми се види, исках да прочета реално какви простотии са написали, ако е така, както го обясняват... Аз слушах един път по Нова в сутрешния блок, че според новия закон детето може да взема важни решения за себе си, независимо от родителя, като например да откаже кръвопреливане или животоспасяваща манипулация.  ooooh!  Ако в пубертета не дай си Боже се увлече по онея адвентистите ли бяха или свидетели на Йехова, които отказват такива процедури и нещо се случи, родителят няма никаква дума... И това било в интерес на детето... #2gunfire

# 484
Зън, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много любов и късмет във всичко ти желая!   bouquet

Честит празник и на твоите баба и дядо, да са живи и здрави още дълги години!   bouquet

Тонита, това си е направо стряскащо  Shocked, добре, че сте го хванали в началото  Hug нашата лл, никога не я гледала, може би само като новородена.

Калифорния, при нас се получи възпаление, при племенника ми също, но както при марти, така и при него, хирург направи процедурата, то всъщност е едно много рязко дръпване, нямаше намеса с някакъв инструмент. но пак пояснявам, че ставаше въпрос за фимоза, хирурга ни обясни, че при такива случаи, родителите не бива да правят опити за по-насилствено забелване, а пък и колкото и да подръпват леко нищо не могат да направят за да се отлепи. След отминаването на възпалението, повече проблеми не е имало, но пак казвам, че ни предупредиха изрично, след това, забелване и издърпване на кожичката докрай да се прави на всяко къпане, защото слепване е възможно да се получи отново. Когато няма проблем, както и другите момичета са писали с малко помощ, си се забелва безпроблемно и едва ли може да се очаква възпаление. спирам и аз повече по тази тема.

Еления, изпращам ти и аз много прегръдки, както и цялата си положителна енергия. надявам се да намерите най-доброто решение както за двама ви, така и за децата  Hug

какорали, аз винаги си нося и нещо противоалергично, фенистил, калциев глюконат, йод и както и другите са писали нещо против повръщане и разстройство. Гледам да съм подготвена, че мартин редовно като беше по-малък чакаше да отидем някъде и да ми извърти някой номер.

Приятна вечер момичета, аз днес цял ден се ядосвам, че не мога една служебна бележка да си изкарам, е... и сложната работа...

# 485
Малеее, Зън, каква съм заплесната! Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава, много щастлива, обичана и усмихната!   bouquet  bouquet  bouquet  Честит празник и на баба ти и дядо ти! Да са здрави и щастливи заедно още дъъъълги години!  Hug

# 486
  • Пазарджик
Буби има тема в бг мама за проектозакона http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623663.240
не съм прочела всичко ,за това все още не мога да коментирам

# 487
Зън, Честит празник !!! Да си здрава, щастлива, много обичана и вечно влюбена!
Честит празник и на баба ти и дядо ти!

ЕленияHug

# 488
Днес с мм имахме годишнина от сватбата. Е, човека разбира се забрави, не му е хич важно  Mr. Green Но датата на която си идва мама /12ти/ се помни  Naughty Въобще няма да коментирам дали съм получила подарък  Laughing Подаръка ми беше цял ден скандали.  Mr. Green Ама така е, няма да допусна да храни децата пред компютъра  Naughty Mr. Green 
И по повода да ви почерпя с един мой любим мъж /който ако видя на улицата ще припадна  hahaha Mr. Green това съвсем сериозно/

Зън, честит рожден ден! Пожелавам ти любящ съпруг и здрави дечица  Hug

# 489
  • В две тъмни очички
Зън Честит двоен празник!!! С пожелания за много здраве и щастие на всички ви!

Бебешчестита ви годишнина и на вас!

Буби http://parliament.bg/bills/39/254-01-41.pdf

Аз забравих да кажа, дребната постоянно яде земя. Като слезем долу и се завира в градинката и започва да яде  ooooh! Не се притеснявам от друго, а от факта, че все пак достатъчно съседски котки успяват да минат и през нашата градина!

# 490
Здравейте!  Hug

Зън, честит рожден ден! Усмивки и любов!   bouquet

И да питам отново за великия въпрос на майките на момченца - тези, които не забелват, кога мислят да предприемат нещо? Днес една приятелка пак ми вкара стрес - вчера водила нейното в Пирогов и там му "оправили" пишката, като докторът казал, че идва точно навреме - на 11 месеца е, а отпред било пълно с ужасени 3-4-5 години момченца.
За великия въпрос - на Алекс само почиствах и всичко си е ок. И както е казала Бенджи то от дърпане си се забелва  Laughing Дани като го осавя гол му е много интересно и си върши нещата сам. Само почиствам и леко придърпвам докъдето стига  Peace

Елениа,  Hug Hug Hug Дано да е период.  Hug Hug Hug

За Новия закoн на детето и аз съм твърдо против и на 20 и аз съм на протест на местно ниво.

Мелона
, Дани и той отказва гърне и тоалетна. Всичко е в пелената още. Не сте сами  Mr. Green

Бебеш, честита ви годишнина! Може изненадата тепърва да предстои  Wink

# 491
Зън Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много щастлива!

Честит празник и на баба ти и дядо ти Hug

Бебеш - Честита годишнина и на Вас с ТМ! Hug

Ще се опитам да попрочета Новия закон за детето,защото до този момент не съм се запознала с него Embarassed

Утре надявам се да мога да се включа по още темички,защото днес нещо... Crazy

# 492
  • Сандански
Зън,честит рожден ден!!!Бъди здрава и много обичана!!!

Бебеш честита ви годишнина!Дано само хубави моменти да ви предстоят и нещата да се наредят по най-добрия начин Hug

Еления радвам се,че всичко е наред!Дано и занапред така!

Момичета,благодаря ви за отговорите на въпроса ми HugДо днес всичко е наред - нямам напрежение и буци,та си мисля,че нямам поводи за притеснение.Е,със сигурност ще се ходи на мамолог след някой и друг месец,но това си е задължително Peace

С гърнето имаме променливи успехи - веднъж ака,друг път не,но за никъде не бързаме и не го насилвам.
За забелването - и на тримата са има забелени още в ранните месеци(3-4),а на Божидар още от първия.И преди съм писала,че още при първия ми опит се показа цялата главичка.За мене това е правилния начин,но всеки си има право на избор за собственото си дете Peace

Е,аз бягам,че сутрин ставам в 6,30 за работа.Лека и спокойна вечер на всички!

# 493
Зън, "како" Светле  newsm51 smile3525 newsm51 Честит рожден ден!!!!!!

Бебеш направи си сама подарък, примерно зарежи утре ТМ сам да гледа децата и иди някъде с приятелки, я на кино, я на спа  Wink

# 494
Зън, "како" Светле  newsm51 smile3525 newsm51 Честит рожден ден!!!!!!

Бебеш направи си сама подарък, примерно зарежи утре ТМ сам да гледа децата и иди някъде с приятелки, я на кино, я на спа  Wink

С удоволствие ама сме още в Разград, а тук приятелки нямам, нито приятели  Twisted Evil Нооо се прибираме в неделя  Flutter Whistling Като оправим багажериите ще има излизане със сигурност  Wink

Общи условия

Активация на акаунт