Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 103
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, момичета!

Люба, как е почивката, времето оправи ли се? Да знаеш само колко благородно ти завиждам... Hug

какорали, и аз бях малко като теб, за всяко нещо да седна и да потърся информация, но реших че така само се стресирам допълнително и от известно време насам не го правя... за съжаление, така растат децата, колко още ще има да падат..., но предполагам, че в случая, след като си щурее малкия бандит, едва ли има място за притеснение  Hug

Елч,  Hug и за сладка дара, мартин така се беше ударил по носа и тамън започваше да минава, на същото място го удари една люлка, сега си има белег там, но наистина като чели по-бавно минава, доста време си ходи така обезобразен...

Буби, всичко ще бъде наред, предполагам, че при децата с по-малка разлика е по-трудно наистина, но имаш до себе си човек, който те разбира и подкрепя, имаш наблизо и баба и дядо, които доколкото разбирам винаги са насреща при нужда, ще се справите  Hug Все си мисля, че мине ли още малко време, започнеш ли да усещаш движенията на малкото човече, нещата ще придобият друг нюанс  Hug
А, марти е на лагер в добринище. сигурно ще прозвучи глупаво, но снощи като се разчуствах, че го няма(за което Аз и ти ме предупреди, че ще стане... Hug), мм ми вика"я, не се излагай, кой знае как се радва детето и колко добре се чувства", реших да се обадя, да го чуя, а той беше на детска дискотека  Crazy и по-важното, наистина звучеше чудесно, май наистина майчините тревоги край нямат  Simple Smile

Зън, за кои у-ща говориш, нашето, вярно, че не се води елитно, но записването е по-входящ номер. февруари подадох молба с избор на учител, а сега след като вземат удостоверенията си от дг, предстои самото записване.

Ети, искрено ви желая успех за еврейското, а там как става приема, пак ли с изпит? А, за Ивка много се радвам, предполагам, не само за мен, но и за други мами, поста ти, че се чувства добре в яслата е подействал много успокояващо.

мелона, аз въобще не се притеснявах за зъбите, но мм от известно време си разсъждава, дали приема достатъчно калций и дали има връзка...според мен приема достатъчно млечни продукти, но все пак реших да попитам има ли и други малозъби като нас  Simple Smile

ну заяц,  Hug

# 406
  • София
Имаме си първото ако в гърне, което след първоначалната ми еуфория доведе и до логичния въпрос как се почиства гърнето след това Sick Май ще минаваме на вариант седалка, нещо това с гърнето ми е по-гадникаво и от памперса

Честито ви ако! Mr. Green Нашето първо ако извън памперса беше... на мокета в хотела Blush Бях му нахнала памперса да го преобувам и докато търсех боди и той свършил работата. А аз дори и не разбрах, та за малко да го настъпя! Joy Ужас просто!
Ама иначе твоя въпрос и мен ме вълнува и даже си мислех да слагам салфетка на дъното на гърнето. Crazy

Адис, радвам се че Марти се забавлява! А ти сега се успокой и се наслаждавай на спокойствието!  Hug Майка ми едно време ме е пратила на лагер, когато съм била още в яслата на около 2 и нещо! Crazy Сега като си говорим с нея тя самата се чуди с кой акъл ме е пуснала. Но пък като съм се върнала от там съм била с розови бузки и понапълняла! Mr. Green

# 407
  • София
Елч, гуш, гуш. Големи сме паники, но всичко минава. Ако ще се почувстваш по-спокойна, разходете се до доктора. Аз така се хилих на Яна като падна, че нищо й няма, а пък тя, взе че се върна гипсирана от доктора. А ако знаеш как си мечтая за дете като твоето...

Рали, сипваш малко вода в гърнето и после в тоалетната. И на мен в началото ми се виждаше гадно, но е по-добър вариант от памперса. А за лекар - няма по-добри от тези в Пирогов. Аз там съм златен клиент Mr. Green

Леле, Какче, било е голям шок откритието на ако на килима Laughing Laughing Laughing

Адис, кое е училището? В Еврейското е със събеседване с дете и родители (ама поотделно). Моля всички да стискате палци на 16ти сутринта Praynig

То тогава е и делото срещу Ейвън (съдя ги, защото ме уволниха), та ще падне голямо тичане ooooh!

# 408
  • София

а сърчицето се води, че се чува след 6-тата г.с., но според мен, за да си по-спокойна и да няма случки като моята (дето не вждаха дара и искаха да направя кюртаж) си иди 7-8-ма.

Елч, не знаех, че и ти си имала такива премеждия. Аз даже постъпих в болница за кюртажа и в последния момент една докторка вика "абе я да не бързаме, май ще излезне нещо от тази бременност".... е, излезна - Дани се казва  Laughing но като се сетя, че ако не беше тя сега нямаше да пиша тук...  ooooh!

благодаря на всички за отговорите за АМ   bouquet

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 17:22 от bimbim

# 409
Момичета, мерси за отговорите!  Hug  Може да разчита на вас човек!  Wink

Бимбим, и аз да кажа - като отбих Зори и тя АМ не искаше да види, но пък кисело мляко си хапва всеки ден, даже и домашно имаме сега, изпращат ни от село, та мисля, че това е ок на тази възраст вече.

Елч, успокои ли се, душицо? Виж хората какви кофти преживявания с носове имат, всичко ще е наред с Дара, сигурна съм!  Hug

Како Рали, уби ме с тва гърне, да знаеш!  Mr. Green

Какче, и ние нещо подобно имахме скоро, но беше на пода в банята, така че пак добре.  Laughing

Адис, много се радвам, че твойто пораснало момче си изкарва добре! Ама мисля, че и аз ще съм същата като теб, щото съм супер емоционална и в последните години си рева за щяло и не щяло, та как ще пропусна за нещо подобно...  Blush

Ети, стискам отсега!  Peace

Люба, много ме кефиш колко си хладнокръвна! Трябва да ме вземеш малко на уроци да ме направиш и мен човек, че не се понасям вече!  Mr. Green  Надявам се, че си изкарвате добре и времето е хубаво!  Hug

# 410
Помня първият път като оставих Лени за по-дълго /беше още бебе/, си поплаках в автобуса. Хората сигурно са ме мислили за луда.  Laughing  Вторият път като я качихме на влака и до в къщи ревах. Сега няма ваканция която тя да е в Бургас. Малките ваканции /пролетна, коледна и т.н./ е по график при бабите, а лятната е разделена на две, като те си я предават без мое участие  Whistling . Мъчно ми е, но и тя си прекарва добре, понякога даже няма търпение да ми затвори тел. А и ние с ММ сме като младоженци тогава  Mr. Green  Честно казано и с Кали мисля да процедирам по същия начин. Още повече че тази година сигурно ще е последната в която Лени ще я няма лятото. Едва ли догодина ще иска да мръдне от тук, вече е тийнейджърка и ще иска все пак да ходи на плаж с приятелки.

# 411
Адис Hug Радвам се,че Марти се чувства добре и се забавлява на почивката Hug Опитай се по-малко да се притесняваш сега /и аз май съм като теб - сигурно акъла ми ще е все при нея като не е в къщи Embarassed, досега не съм я пускала на зелени училища,лагери и т.н. Rolling Eyes/

Како Рали Joy Другите са ти казали - сипваш водичка в гърнето и после изхвърляш в тоалетната Peace Диди Laughing Хубаво,че си го видяла и не си го настъпила в бързината да облечеш Вико Hug

Ети fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Елч, Кака Рала Tired неприятни преживявания сте имали със сладурчетата Crazy Рали - и аз мисля засега да не правиш нищо,няма смисъл да го облъчваш. Аз също като Тути знам,че доста кръв тече при счупване на носа,така че...
Елч - щом не я боли - надявам се да не е нещо сериозно Peace А оток бързо не минава.... Tired Hug

# 412
Момичета, много сте мили, благодаря ви  Hug

Какорали, какче,  Joy
А, като ви чета, срам ме хваща, май само аз още не съм я слагала малката на гърне...

Ети, стискам и аз  Hug А, у-щето е 105-то, хубавото е, че е на 5мин. от вкъщи. Сега разбрах, че в него имат оборудван кабинет и у-ща европа, което много ме зарадва, защото аз държа на чуждоезиковото обучение и щях да търся къде да го записвам, а пък и курса за цялата година бил 270лв.

# 413
  • Пазарджик
Ей ме на и мене,то май забравих какво исках да пиша снощи Embarassedно каквото помня

Бубе и вашия ред ще дойде и ще си гушкаш още едно бебче HugА за финансите,то все ни се струва ,че трябва още за да е като трябва.А Влади още ли се страхува от акито?
Ети стискам палци и аз още от сега и за Яна и за твоето дело.И да кажа само,че ми се струва по добре,че не са приели Яна в онова тузарско у-ще.Децата които учат в такива у-ща са със едно по такова самочувствие и увереност и ако не си живял в тази среда едва ли ще се чувстваш добре.

# 414
адис, и моят Змей не е виждал гърне, даже като се замисля и нас не е виждал в тоалетната. Засега изчаквам със запознанството.

# 415
  • В две тъмни очички
Бубе и вашия ред ще дойде и ще си гушкаш още едно бебче HugА за финансите,то все ни се струва ,че трябва още за да е като трябва.А Влади още ли се страхува от акито?

Не съм сигурна, тъй като последните дни е с памперс и само при смяната му я слагам на гърнето да пишка. А акането все се получава навън като сме! Има обаче обнадеждаващо постижение.  (Како Ралче, поздрав за теб) преди 3-4 дни докато гладих и Влади отново тичаше гола из къщи по едно време я чувам да вика "ако...ако...мамооооо...акооооо"- та отивам в хола и познайте на какво се натъквам - дребното се качило на стъклената маса , клекнало и ака. Успях само да сложа една салфетка, че ми беше под ръка  Mr. Green Като изключим факта къде го направи, много ме зарадва, че ме извика преди да се е изакала и най-вече , че беше клекнала. До сега не й се беше случвало. Тези дни както го дават валежни, предполагам, че ще сме си в къщи и пак ще я сложа без памперс, та да видим дали още се страхува. Ще пиша пак! И да не забравя да допълня, че сме с ново гърне. Купихме 18+ на Чико. Много по-удобно й е и е на по-високо, а на предишното много й се свиваха коленцата  Peace

# 416
  • София
Добър вечер!

Адис, за 104 ОУ и 73 СОУ става въпрос. Чак елитни не знам дали са, но напливът за тях е много голям. Според мен доброто училище не е гаранция за нищо. Може да е супер елитно, но детето да попадне в лоша компания, или пък на кофти учител. Или пък всичко да е наред и пак да не се чувства в свои води. Абе всичко е до късмет май  Thinking. Знам ли и аз вече, дойдоха ми малко в повече тези класирания и събиране на точки.

И Ади никога не е сядала на гърне. Тези дни нещо се подсече и я държах без памперс. Тя на няколко пъти се изпишка на земята. Аз й обясних, че това е пиш и тя много се впечатли. Като я питам къде направила пиш Ади и ми показва. Също показва и като я питам откъде идва пиш  Simple Smile. С две думи напредваме бавничко Simple Smile.

Ети, успех и на вас с кандидатстването и с делото  Peace

bouquet

# 417
  • sofia
Буби, за да са спокойни децата, майката не трябва да се шашка. Изпитано е  Peace
Ирен беше бебе, заспиваше в 20ч. Една вечер тръгнах на бар, в момента, в който започнах да се обличам тя се събуди. Тогава разбрах, че усещат емоциите и тревогите на майката, защото аз много се чудех как ще прекара нощта.

Момичета, аз си изкарвам страхотно, не се спираме по цял ден. Не искам да се прибирам никога. Изкупихме магазините, какви неща продават.... В Бг не сме ги сънували. Имат една марка МЕТ, купих си 2 чифта дънки и исках още 10, красоти с камъни дизайнерски. Ходихме на плаж, черни сме, днес на портото какви яхти имаше по 50метра. Хората тук живеят, а ние в Бг съществуваме Mr. Green

# 418
  • София
Люба, супер си изкарвате, браво!
За миенето на гърнето - с течен сапун и стара четка за зъби с чупеща се глава, иначе си е гнусно. Аз Боян още не го слагам, ама каката още прави някои неща там.
Стискам палци на кандидат първолаците, не знаех, че и при тях е толкова сложно.
И да питам отново за великия въпрос на майките на момченца - тези, които не забелват, кога мислят да предприемат нещо? Днес една приятелка пак ми вкара стрес - вчера водила нейното в Пирогов и там му "оправили" пишката, като докторът казал, че идва точно навреме - на 11 месеца е, а отпред било пълно с ужасени 3-4-5 години момченца.

# 419
Добро утро!
Кафе?

За гърнето: Адис и Кали не сяда.
Ети,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Люба, супер, ще чакаме снимки като се върнеш!
Бебеш, какво става при вас? Съвети не мога да давам. Винаги когато съм напускала работа, ММ е бил твърдо зад мен, и никога не съм имала предварително намерена друга такава. Аз също винаги съм го подкрепяла когато той е напускал, независимо от обстоятелствата.
Скрит текст:
Напр. миналия април ми каза, че ще напуска тогавашната си работа, а бяхме с малко бебе и кака в пубертета, не си беше намерил друга работа. Но го подкрепих. Започна нова работа чак тази година март. Не ме питай какво ми е било тази една година.

Ох, момичета при нас утре излизат класиранията за яслите. До сега бях спокойна и уверена, че ще приемат Кали, но днес почвам да се шашкам и  #Crazy

Уффф, много съм отнесена  ooooh!
Честит День Победы!  Да ви поздравя и със съответната песен.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 08:10 от pepita1973

Общи условия

Активация на акаунт