Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 29 915
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Бебеш, нямам идея, но щом ще ходите утре при педиатъра, можеш да споделиш с него/нея за проблема.

# 616
  • Пазарджик
И днешния изпит мина,но резултата утре.
Бебеш ,надявам се да не е нищо сериозно .
Бубе и аз много го уважавам яйчения крем,всичко което съм забърквала с него става много вкусно.Правя една торта с котешки езичета и този крем,става една малка фантазия.Ако някой прояви интерес ще напиша повече подробности.На рецептата която си написала,много малко ми се виждат лъжиците брашно на 1л.мляко.
А за целулита-пий повече вода.
И аз в този дух,от три дена пия един чай,че след десет дни съм на абитуриентски бал,а роклята ми е много ефирна,та имам някоя друга забележка.

# 617

Джанче, една дупка колкото по-дълбока,толкова и по- широка може да стане. Въпросът е да намериш  здрава стълба, която ще те отведе на повърхността. Peace
.....Сещам се за едно детско от моето време : "Капитан Планета" и за един негов цитат: "Силата е във ваши ръце!" Peace
  Hug Hug Hug
Ей такива думи....ме вдигат няколко стъпала нагоре!
Благодаря ти много!

Първото кафенце и лека закусчица от мен Simple Smile

# 618
Джанче, мерси за кафенцето, рано си станала.

Бубе, съжалявам за приятелката ти. Дано детенцето на другата се оправи и не е нещо сериозно.

Аз напоследък също съм се замислила какви десерти да правя, че ми писна от глупавите кремове нишестета в нашата ДК. Все по-гадни ги правят.

Другата седмица и аз съм на бал, обаче с това време не знам какво ще обличам, още повече че всичко вече ми е тясно.

# 619
  • София
Добро утро!

Джанче, тенкс за кафенцето и закуската!
Бубе, моите съболезнования за приятелката ти, дано детенцето на другата приятелка се оправи бързо!

Да се присъединя към Елениа, че човек трябва да е щастлив всеки ден и да цени това, което има. Когато го загубим е късно! А дреболии винаги ще има, защо да им позволяваме да ни развалят настроението и отношенията с другите.
Тути, стискам палци за изпита!  Peace

На мене ми писна вече от тоя мрак и дъжд и като гледам не се задава подобрение в близките дни. Висим само вкъщи, аман вече. Нещо не си събирам ума, що ли така?  newsm78  Щях да пиша още неща, ама като се сетя тогава.

До после!

# 620
Добро утро!

Бебеш, дано не е нищо притеснителтно  Hug

Бубе, много съжалявам  Hug

Димара, стискам палци за прегледа, здраво девойче на есен ви желая!
като каза дк, във вчерашното основно, което трябваше да бъде яхния пиле с картофи, но по скоро приличаше на супа, открих пресни краставици... и това е за втори път в основно ядене, явно е по рецепта... Rolling Eyes
Най-често за закуска давам грис, кисело мляко с бисквити или чисто и банан с извара към което мога да добавя или авокадо или сметана, кремчетата от кухнята си ги яде с охота. А тези яйчени кремове, на децата ли ги приготвяте?
Аз също давам от нашето ядене на Ивайла, а да ви попитам като готвите използвате ли от готовите подправки като пикантина или бульоните за овкусяване, какви подправки слагате, че ако се въздържа от подправките, тя не го иска?

Тути, браво на теб, успех ти пожелавам и по нататък, дано намериш работа, която да те удовлетворява Hug Аз от известно време си мисля как не ми се връща на същото място, но пък май по-добре да не се вталясвам толкова, а да съм благодарна че все пак имам работа, че като гледам какво е положението напоследък...

Еления, звучиш по-положително и по-важното някак по-мъдро, много се радвам за вас  Hug

Много хубав ден ви пожелавам!

# 621
Привет мили мами!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бубе,Елениа,Бебеш Гуш, гуш!  Hug

kam4eto И другата седмица го дават такова времето... Confused
dimara Подкрепям, десертите са супер слузести! Калин е на обща храна от доста време, в яслата почнал да се цупи на детската кухня и сега му дават от тази за 3 годишни лапета.

Аз съм болна като куче, за пореден път  Laughing Остава и трипер да хвана някой ден  Joy

Тая бременност направо се разбих от болести.

# 622
Хоп-троп от кога се каня да пиша  Crazy

Бубе, много съжалявам за приятелката ти, много е криво когато си отиват млади хора....
Как е Влади?

Бебеш, ха честито Ви преместване  Hug

Аз не разбрах Буби чака ли бебе или не чака бебе, да не се излагам  :blus

Мила подобно на Еления се сетих за една китайска поговорка- Като попаднеш в дупка, спри да дълбаеш!

Тути, ти точно какви забележки имаш не стига, че си 30 кг. с мокри дрехи  Simple Smile

Ели я приеха на ясла и на есен ще я огрее градината, иначе сме ОК и ако знаете как ми липсват разходките с детето на вън и как искам да си я гледам ама пусти пари  ooooh!

# 623
Аз не разбрах Буби чака ли бебе или не чака бебе, да не се излагам  :blus
Дам има бебе!  Heart Eyes
Жоржи И ние сме приети днес ще се записваме, доде не стане работата не мога да се отпусна  Crazy

# 624
тути  и кака рала да спрат в миг да се оплакват за килограмите, защото и двете изглеждат прекрасно! како рала, аз 63 кг. не съм била от ученическите си години и много ми се ще да стана, ама бая ме делят от тях пусто! Simple Smile
обаче нека ви припомня матрата на елениа - трябва да сме доволни от това, което имаме. пък ако стане да се разхобавим рязко добре дошло Simple Smile
бубето изобщо не я споменях, за нейната фигура можем само да си мечтаем Simple Smile

иначе аз давам от яйчния крем на дара, ама повече от веднъж не може да се дореди - то за кого по-напред  Laughing
адис, слагам всякакви подправки - чубрица, риган, естрагон, мащерка, черен и червен пипер, къри, магданоз и копър. и дара без подправки не яде нищо и я разбирам - то си е безвкусно Simple Smile

бебеш, утре ще разпитам за подаването на документите. знам, че по едно време много държаха да е лично, дали още е така не знам.
дара си вдига и двете раменца като ходи. обикновено или е някакъв танц, или си слага телефона между бузата и рамото като мм Simple Smile не смятам, че е обезпокоително.

# 625
Привет!

Жоржи, чака Буби, чака!  Mr. Green  Бъзикат ме, защото преди време ми се изредиха да ми честитят, а то нямаше за какво и после бум, изненада! И вече има за какво да ми честитят...  Joy Не съм си сложила лентичка още, че искам да чуем сърчице първо, днес съм на преглед, после ще пиша.
И тъпите париии, мамка им! Знам за какво говориш!  Close

Мама Зая, оздравявай бе, човек! Не така! Не ти отива на родопския ген!  Hug

Адис, направо ме разби с тези краставици в манджата!  Shocked  Тези хора нещо... Нашата ДК да чукам на дърво е безупречна просто. Манджичките са си супер вкусни, няма 6-5.
А за подправките, аз съм супер противник на готовите супи, кубчета бульони и разни фиксове, понеже всички до един съдържат мононатриев глутамат, който си е жива отрова и канцероген. От много отдавна съм ги изхвърлила от домашното меню, колкото и апетитен вкус да дават на ястията. (Сега остава да се включи още някой от фирмите да ме контраагитира като онзи от Данон   Joy  )  Когато готвя използвам сушени подправки като риган, градинска чубрица, червен пипер (внимавам с черния, да не люти на малката) и също и изсушени зеленчуци, които се продават в пакетчета (целина, морков, чубрица смес, но без добавки). Понякога може и пресен копър или магданоз, яде си детето. Но отказвам да ставам жертва на модерната химическо-вкусова промишленост, защото ей заради тези помии децата са ни болни и по 100 кила още във втори клас...

Тути, чакам да се похвалиш днес!  Hug

Джанче, давай така по няколко стъпала и вън от ямата!  Hug

# 626
Бубиииии   bouquet  bouquet  bouquet честито, как се радвам на ентусиасти с много бебоци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Заек, честито, то да те приемат на яслата си е цяло чудо  Crazy

Елч, как е Дара, а ти? Пуф как ми липсвате всички ...

Аз пък ще имам проблем с храната м. август, Ел не ще да яде нещо различно от ДК

# 627
Жоржи, кви ентусиасти, бе душа?!  Mr. Green Ние ударихме кьоравото с ММ, още го бъзикам, че пак ме прекара и ще трябва цял живот да ми се реваншира!  hahaha

А за август - отпуската ли имаш предвид? И аз не знам с какво ще се храним, понеже Зори не всички мои манджи ги одобрява, но поне е ящна и все с нещо ще пълним тумбака, няма как...
А ти пиши по-често, че изчезна съвсем!  Hug

Елч, я кажи Дара как е с яденето последно? Разяде ли се или още стачкува?

# 628
жоржи, и аз съм се затъжила за теб!
то и много от другите готини мацки не съм виждала скоро де.
добре че бяха ноеми и бубето миналата седмица да направим едно крайно кратко и незадоволително излизане Simple Smile но все пак си казахме по някоя лакърдия де Simple Smile

иначе, буби, дара яде по малко, ама то при нея и без това си мъка - тя яде само ориз, грах и тиквички, отскоро и спанак. нито картофи, нито моркови, нито домати, абе доста еднообразно си хапва, ама какво да я правя. пробвам я чат-пат с нещата, дето не ги обича, но бойкотът е пълен. ама жива и здрава да е, като поотрасне ще гледам да яде по-здравословно.

# 629
Мамо зайке, бързо да оздравяваш  Hug

Елч, Буби, благодаря за отговорите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт