Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 29 919
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Има още една дата 11.06 но пак трябва да отида да се запиша, от 28.05 до 05.06, а няма как.

Бубе, много съжалявам за приятелката ти.

# 601
bubeto_d какви са тези кремчета дето правиш?

# 602
Елч, Бубе,  Hug съжалявам много за загубите, които сте изживяли на близки приятели...много ми е тъжно от такива новини, скапвам се тотално... Cry
Пожелавам ви, както и на всички ни само хубави неща занапред!!!!! Praynig

Пепита, стиснати палчета за яслата! Hug

Днес още не сме излизали, защото времето е ужасно, вали и е много студено. Тъкмо го облякох сутринта, че и това е голям зор и заваля. Прави беля след беля вкъщи, ама здраве да е!

но наистина важното е, че ние сме ок и трябва да мислим положително и да се усмихваме, защото всеки миг, в който сме навъсени е пропуснат миг да сме щастливи.

202uu

Аз и Ти, тъкмо щях да питам къде се изгуби? Целувки на вас!!! Heart Eyes

# 603
Бубенце, много съжалявам за приятелката ти. И дано детето на другата се оправи бързо.   Hug

Елч, стига с черната серия, давай да почваме розова!  Wink Ама и ти какъв сън! Между другото и на мен ми се е случвало да се събудя и да съм му сърдита на ММ, нищо, че знам, че е сън.  Whistling

Аз и ти, благодаря!  Hug  Вие как сте? ТМ търси ли още работа и отказа ли се от онзи план?  Thinking

# 604
Бубе, съболезнования за твоята приятелка. Дано момиченцето по-бързо да се оправи. И ти, и Елч, бързо да излезете от черната серия. Както каза Елч,
но наистина важното е, че ние сме ок и трябва да мислим положително и да се усмихваме, защото всеки миг, в който сме навъсени е пропуснат миг да сме щастливи.

Мацки, за съжаление няма да ни вземат от лятото, а от септември. Ще се правят ремонти на павилионите в които е яслата и няма да могат да ги приемат по рано. Поне ще са в ремонтирани стаи. Сега ще почна да пращам Кали при бабите една година по-рано  Mr. Green Адис, при нас градините са целогодишни. Ако намалеят децата правят сборна група от деца на една възраст, но са си в същата градина. В крайна сметка, при нас лятото е работен сезон, не отпускарски и всички работят.

Бебеш, честита ви самостоятелност.

Лелеее, какъв дъжд заваляя!

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 14:47 от pepita1973

# 605
  • В две тъмни очички
Благодаря за съчувствието момичета!

My_angel2118 , пиша ти направо рецептата:
6 яйца
1л прясно мляко
1 ванилия
2л. брашно
2ч. захар
2 банана
Какао (по желание)

Белтъците и жълтъците се отделят едни от други и всяко се разбива с ПО 1 чаша захар. Белтъците се разбиват до сняг!
Кипваш млякото, след което добавяш ванилията,брашното и жълтъците. Намаляваш котлона и бъркаш непрестанно, докато сместа не се сгъсти подобаващо(разбирай доста гъсто). Оставяш го да изстине толкова, че да можеш да си задържиш пръста в течността без да те изгори и добавяш чак тогава белтъците. Бъркаш до еднородна смес.
Нарязваш бананите на кръгчета. В купички/чашки нареждаш малко банани, после изсипваш от сместа , пак банани и така както ти харесва.

Аз обикновено правя смесен крем. От готовата смес изваждам половината и я разбърквам с доста какао (докато стане тъмно кафява). В прозрачни чаши правя ред банан, ред бял крем, ред банан, ред кафяв крем, ред банан. Можеш да правиш всякакви комбинации,както с подредбата на бананите и крема, така и с различни плодове

Купичките/чашките слагаш в хладилник за няколко часа, докато стегне много добре и стане почти като желе.

Буби, сега като четох , че АЗ И ТИ ти е честитила , започвам да си мисля, че предизвикахме съдбата в твоя случай  Mr. Green Съвсем скоро пак ти бяхме честитили...помниш ли  Mr. Green

# 606
Буби, сега като четох , че АЗ И ТИ ти е честитила , започвам да си мисля, че предизвикахме съдбата в твоя случай  Mr. Green Съвсем скоро пак ти бяхме честитили...помниш ли  Mr. Green

Да-а-а, май наистина сме дръпнали дяволчето за опашката...
Ама е тооооолкова хубаво, нали Буби? Такива сладки трепети... Според лентичките и моят термин за Снежи беше за 03.01.  Hug
Ох, за ММ, нищо ново, за сега... Ходи на сума интервюта, предлагат му по-малко пари, отколкото му е обезщетението за безработица ooooh!
Още малко остана и ще разкажа за другия вариант, не съм забравила, ама и достъп до компа нямам (за това и ме няма тук, Еми)

Бебеш, не може ли някой друг (ако трябва, мога и аз) да ти подаде документите? (Не е толкова страшно да пратиш едно нотариално заверено пълномощно - 6 лева е заверката)

# 607
Ох, не е хубаво да сядаш с шоколад пред компютъра - свършва преди да съм изчела темата...
Бубе, Елч -  Hug Hug Ужасно е. За съжаление такъв е живота.
Четейки постинга на Бубето разбирам колко сме богати всъщност. Имаме всичко което ни е нужно за да бъдем щастливи. И е хубаво да го осъзнаваме преди да сме го изгубили(както често се случва) Вторачваме се в дребни проблеми, в казана или  в неказана дума; в действие, постъпка...И не съзнаваме, че всъщност търсим под вола теле. Трябва по-често да се сещаме колко сме "богати", да благодарим за здравето и семейството на Бог и да не предизвикваме съдбата с дребнавости, защото понякога се оказва, че животът наистина е много кратък. Confused
Бубе, дано се оправи момичето. Praynig
Джанче, една дупка колкото по-дълбока,толкова и по- широка може да стане. Въпросът е да намериш  здрава стълба, която ще те отведе на повърхността. Peace
.....Сещам се за едно детско от моето време : "Капитан Планета" и за един негов цитат: "Силата е във ваши ръце!" Peace
Честито на леля Люба!
Честити рожденни дни на Дейзи и Какче!  bouquet Бъдете щастливи!
Не на последно място отново да благодаря за + енергията. Hug
Е чак с вълшебна пръчица не са се изменили нещата, но да речем, че извикахме неволята и сега се лекуваме взаимно от болестта, която допуснахме да ни завладее.
Унесох се в писане, а трябва да се лакирам преди да се е субудил мечо. Mr. Green

# 608
  • Пазарджик
Бубе ,Елч моля се бързо да излезете от тази черна серия,лоша новина да не чувате повече Praynig Hug
Еления Hug
Аз и ти Hug

# 609
Буби, сега като четох , че АЗ И ТИ ти е честитила , започвам да си мисля, че предизвикахме съдбата в твоя случай  Mr. Green Съвсем скоро пак ти бяхме честитили...помниш ли  Mr. Green

Малееее, верно, сега се сетих! Ще ви трепя, ей!  Joy   Hug  Какви сте се навъдили такива феи орисници, че ми объркахте сметките?!  Mr. Green  
Аз с началото на тази седмица съм по-позитивна и спокойна, като че ли. Утре ще ходя при док да се съветвам с него и да видим дали ще се чуе сърчице.

И ние наскоро загубихме приятел в катастрофа и аз също се замислих колко е кратък и непредвидим живота, трябва да му се радваме всяка секунда, пък човешката природа е много коварна - все намираме поводи за тръшкане и дрязги... А така да няма смисъл...

Пепита, сори за юлския прием, но дето викаш поне децата ще са на новичко на есен.  Peace

Съвсем скоро очаквам да видя Ноевия ковчег да плава нейде на хоризонта... баси дъждовете, братче...  ooooh!

# 610
Децата спят, мм го няма, птичките пеят, а аз си цъкам .ммммм живот, живот.  Heart Eyes

Днес цял ден вали, а ние си играхме вкъщи  Party и ядохме череши  Mr. Green Laughing голямо мазане падна.

Аз и ти, може с пълномощно, аз така си взех дипломата от Винса, добре че беше Тони от Варна да се притече на помощ.

# 611
Преди малко скролнах рецептата на Бубето,но сега като се зачетоооох ooooh!Бубе, кви са тези вкусотии Crazy,лигите ми потекоха... Embarassed и фантазиите ми добавиха- ред течен шоколад; ред ягоди,ред шоколад,ред ядки,ред крем... Embarassed Embarassed Embarassed
Май ще ми идва. hahaha

# 612
Преди малко скролнах рецептата на Бубето,но сега като се зачетоооох ooooh!Бубе, кви са тези вкусотии Crazy,лигите ми потекоха... Embarassed и фантазиите ми добавиха- ред течен шоколад; ред ягоди,ред шоколад,ред ядки,ред крем... Embarassed Embarassed Embarassed
Май ще ми идва. hahaha

И аз тези постове с рецептите ги пропускам, че и без това съм ред сланини, ред шкембета:) Бубе, завидех ти за размерите, и аз съм твоята височина, но съм 63-64 кг. Казвай какво ядеш бързо

# 613
  • В две тъмни очички
Еления, радвам се да чуя, че при вас има добри новини! Надявам се това да е бил един от тези периоди, които ни карат да се променим и да се сближим още повече с половинката!  Hug
А за сладките - не е нужно да ми идва, за да ми се яде постоянно сладко и шоколад. Кажи речи на това живея  Mr. Green

Буби освен да започнете и на мен да ми честите сега  Mr. Green

КакоРала преди да родя се хранех основно с шоколад, сандвичи, бисквитки, вафли, кроасани, кифли.......хахахах или както племенницата ми казваше "Ние с вуйна само боклуци ядем"  Mr. Green Обаче, откакто родих взех да трупам килца. Явно няма да може да се кара на същия режим. Общо взето съм облагодетелствана, че не ми се лепи кой знае колко много. Но определено се ограничавам откъм сладкото вече. Пак си похапвам, когато ми се прияде ям, но се съобразявам. И редовно си следя кг-те. Започна ли да качвам веднага се опитвам да вляза в границите си. Напоследък гледам да се храня малко по-здравословно и като че ли ми се отразява добре. Имам един по колосален проблем и той е с образуването на целулита. Килца много не качвам, но целулит много бързо образувам. И така....

# 614
Забелязах, че когато Тея ходи присвива лявото си рамо нагоре от време на време. Много ясно се вижда като е голичка, много голяма разлика се получава между височината на плешките. Мм каза чеотдавна го прави. Аз чак сега го забелязвам, някой има ли идея от какво може да е?

Утре сме при педи, че Тея вече кашля много яко имай сме за инжекцийки...

Общи условия

Активация на акаунт