Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 29 923
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Зън, и ние сме така. Сочи всяка бебешка количка и крещи "бебе". Но по-интересното е, че сочи и майките и крещи "кака" или "баба". Тя си ги определя  Laughing Та много скоро очаквам обидени "баби"  Mr. Green

# 586
  • Пазарджик
Докато преспя дребната,да оправя Таня за у-ще,мм и ми мина съня,та да си продължа мисълта...
Първи изпит взет,без грешка,утре е втория та да видим.
Бебеш HugСлед като имаш желание за учение,все ще се намери начин.Стискам палци да е по скоро
My_angel2118 аз слагам такава подложка на столчето в комбинация с климатик,не се е изпотявалаhttp://moedete.com/product/381/podlozhka-duo-comfort.html

И Нелката имаше един период,където казваше на всички които са в количка-бебе,без значение от възрастта.Сега знае кака и батко.Но пък си е измислила думичка,която обобщава храната която не знае как се казва"раух" Mr. Green
За храната,все още има неща които не съм и давал.Наскоро и дадох патладжан и череши.Като се замисля в къщи не се готви храна която тя не може да яде,но когато правим скара,трябва да мисля нещо друго за нея.
За Варицела като чуя и ми настръхва косъма.Аз я карах в 9клас заедно с баща ми.А Таня се разболя чак в 3 група в ДГ,като се има предвид ,че е контакта още от яслата.Беше направо страшно,имаше пъпки навсякъде.

# 587
tuty1  много ти благодаря. Ще взема да го пробвам преди да купувам ново столче. А може ли да ми кажеш от къде мога да го взема?

# 588
Добрютрооо!
Хайде на морското кафе 

Днес в 9,30 ще ходим да говорим с директорката на яслата, стискайте палци да вземе Кали още от юли  Praynig

При нас времето е мрачно, но ще излизаме на разходки. Още повече, че днес отварят новия МОЛ, който ще ми е на 5мин. и ще ходим да го разгледаме.

За яденето: Кали май е яла всичко без мед и зрял боб, е и пържено де. В петък мисля да направя боб яхния и да и дам да хапне. А по някое време другия месец ще и дам и мед, че гледам в  менюто на градината се появява и филия с мед и масло.

My_angel2118, нашето столче не е скъпо, но и аз не мога да ти кажа дали се изпотява детето, климатика винаги е пуснат. И явно и е удобно, защото спи много хубаво в него, и при път от 5-6 часа няма проблеми със спането.

Още нещо имаше, но не съм си изпила кафето и не мога да мисля  Wink

Хубав ден ви желая!

# 589
 Добро утро!

Пепита, имаш стиснати палчета! работят ли при вас дг през лятото? тук остават по една дежурна градина в целия район, за юли и август, много е кофти, особено ако детето е по-чувствително, а родителите нямат възможност да си оставят в къщи  Rolling Eyes

Бебеш, честита ви нова квартира, с много здраве, любов и разбирателство да е изпълнена  Hug А, за ученето, няма ли повече възможности за записване, дано все пак намериш вариант  Hug

Тути, а ти какво учиш, нещо съм пропуснала, все така да ти върви и за напред  Hug

мадлен, милата тия  Hug, добре си решила да отидеш на стоматолог, дори и да не показва болка, по-добре направи консултация, дано няма нищо сериозно  Hug

Ох, напредна времето, трябва да изляза, но по-късно ще се включа пак, хубав ден засега от мен  Hug

# 590
  • В две тъмни очички
Елч давам и от нашата храна, но по принцип готвя с доста подправки (+черен пипер) и си правя сметка кога ще давам храна от нашата и тогава не слагам част от подправките  Peace Ягоди, доки ме посъветва да давам, чак от домашните, а тези сега в началото да ги пропуснем, че са доста ГМО. Не давам шоколад(сладки), зрънчо и подобни, фъстъци , мед, прясно мляко, колбаси...От боклуците яде само детски бисквити (обикновени) и солети - детски

Бенджи
, висока съм 168-169 см / 52-53 кг

Мадлен на мен това ми е един от най-големите страхове. Както постоянно пада и все цепва джуката, някой ден да не остане и без зъбче... Консултирай се с някой зъбар

Говорите за учене  Whistling ....колко имам да чета за тъпия последен изпит, който имам да чистя, а само се мотам и чета разни други работи... Много ми е зорен и хич не ми се сяда!!! Направо ми е ужасен даже  Confused Скоро обаче искам не искам трябва да се стегна, че иначе няма да сколасам тази година за държавен

# 591
ох, вие за учене си говорите, а аз сега имам дерт, че бях много ларж и освободих бая народ от изпит, та сега ще преговарям с титуляра да ги остави така Simple Smile
бебеш, всички срокове ли са минали?
няма ли още едно кандидатстване за електронния изпит?

# 592
Здравейте!
Да драсна два реда набързо и аз.
Бебеш,хайде да е на добро новата квартира!
За храните-днес ми донесоха натурално чисти домашни ягодки-чудя се дали да дам на малката newsm78 иначе ту яде,ту не яде.основно е на ДК,но намазва и от нашите манджи
Пепита,и от нас успех!
Кали не говори,освен бебешки.
отчет от консултация-+100 гр.-9800 кг и +1 см-76 см.аз ми се видяха 78 см,но...
калина също цяла седмица бе с някакви пъпки-почнаха от главата и челото,после по едната длан,след това по двете ръце,накрая по вратлето.по тялото няваше.ходихме два пъти при педи-твърди че не е шарка,а алергична реакция към шапка,прах или нещо от сорта.изписа какви ли не мазила и спрей-след третиране горокото пламваше цялото и се чешеше,особенно зад ушите.оправи я изпитания Павлодерм.спрях онези мазила и за 3 дни с крема вече няма и следа от пъпките.
Малко офф-от известно време ме мъчеше един мъдрец,който се бе счупил,ама все отлагах посещение при зъболекар.след поредната нощ с болки в неделя вечер вчера се явих на линия.като каза че ще го вади малко се притесних,но се съгласих.би ми упойка и като ми прилоша-хвърли ме в един огън,цялата треперя.жената бърза да вика лекар-мери кръвно-60/80.след малко ме успокой и ми извади зъба много бързо и леко,почти нямаше кръв и се шегуват с мен ,че толкова съм се спекла че даже и кръв не пускам.да,ама от снощи със с разстройство и ми е много отпаднало,вие ми се свят.то от няколко дни ми е вяло,ама сега...
Имаше и още,но спирам,че се улях.
После може пак  Mr. Green
Спорен ден засега

# 593
Бонджорно, мами!

На мен ученето и изпитите вече са ми в графа смътно минало. Бая годинки поучих и аз, и си мисля, че ми беше достатъчно. Но иначе бих искала да имам такава преподавателка като Елч, да сме ларж заедно!  Mr. Green

Пепита, стискам палци и аз!

Бебеш, дано да имаш пак шанс, че много гадно така...  Confused

Днес тук се изля един порой в 7:30 и беше едно причерняло.. Дребната реши, че още е тъмно и спа до 8ч, ама аз вече по навик се събуждам...  ooooh!

Мадлен, пиши какво е казал стоматолога за зъбчето и изобщо как е минал прегледа!

Бонболина, добре, че е минало без произшествия! 

# 594
  • София
Явно снощи прекалих с хвалбите колко слуша и яде Ади, защото реши да ме опровергае. Цяла нощ мрънка и се мята, окончателно се събуди в 5.30 и продължи с мрънкането. Сега по никое време заспа. Нещо ми е никакво днес, какво време само.

# 595
  • Пазарджик
Ох това го пиша от 8ч.
Добро утро!
Пепита,благодаря за кафенцето,чак ми замириса на море HugСтискам палци за ДГ
My_angel2118,подложката я купих от първия магазин в който влезнах(в Пазарджик)Предполагам,че в магазините в които се продават колички ,столчета и аксесоари към тях ще ги имат налични,може и от някой сайт,но ще трябва да си платиш доставката.
Адис Hug,силно казано учение,записах курс"Счетоводство на предприятието",оказа се доста по сложно от колкото аз си мислих(нямам такова образование),а и времето за подготовка ми е крайно недостатъчно през деня,та уча по нощите.Иначе уроците са три пъти в седмицата по 3ч.Идеята беше да получа някакви допълнителни умения,че нали останах без работа.

Ох Нелката е страх от тенджерата под налягане,та се наложи да седим вън докато фъскаше.До сега не се е страхувала от нея. ooooh!

# 596
  • В две тъмни очички
Аз пък да се оплача. Попаднах в една черна серия. Тази утрин е гадна!

Приятелка от детството ми е катастрофирала снощи и е починала  Cry Остави момиченце на 2 години и мъж! Не е честно да си отиват млади хора! НЕ Е ЧЕСТНО!

Минути по-късно друга приятелка ми пише, че детето й е много зле! В болница е , правят й всякакви изследвания и не могат да разберат какво й е точно. През нощта й изтръпват крайниците, пожълтява цялата и припада. Сега е в безсъзнание. Всички предполагаме, че е от напрежение - родителите се разведоха, тя смени училищата по други причини и напоследък не се е хранила хич!

Дребната за капак (или по-скоро с това се започна) от сутринта е ....ад! Събуди се през нощта и я взехме при нас. ОТ 6 часа пък реве в просъница и само се върти. Към 6:30 вече станахме. След което последваха мрънкане , рев, тръшкане.... после си притисна пръстите на пантата на вратата - няколко пъти! Падна под масата и ...какво ли още не!

Времето също хич не ми помага! Такова е навъсено, мокро ....... потискащо!

Единственото хубаво (и Слава Богу), че ние сме наред, малката е леки последствия след всичките премеждия и не спира да ми бърбори Heart Eyes! До преди малко ми "обясняваше" за дъжда! "Мамоооо дъж! Моко" - В превод - Мамо вали дъжд - мокър е!

Сега отивам да направя малко кремчета (десерти) с банан! Че малко да свежна и да не мисля!

Сори, че ви натоварвам, ама имам нужда да споделя!

# 597
ех, бубе, много гадно! тъпо е така като се натрупат черните новини Sad
и при мен продължават, мамка им!
и аз тъкмо се чудя какъв десерт да направя, за да ми светне Simple Smile)))

но наистина важното е, че ние сме ок и трябва да мислим положително и да се усмихваме, защото всеки миг, в който сме навъсени е пропуснат миг да сме щастливи.

аз пък тази нощ сънувах, че спипвам мм да целува някаква девойка, цяла нощ насън му правя фасони. и сутринта се събуждам и го гледам лошо, а той ухилен се чуди "защо си ми сърдита?" е как да му кажа  Laughing Laughing Laughing

# 598
  • София
привет мацки,

Бонболина, на мен почти всеки път като ми бият упойка ми пада кръвното и ми прилошава. Вече си знам и преди зъболекар хапвам стабилно

Бубе  Hug

Елч, а какво преподаваш? сигурно си казвала, ама нещо напоследък грам не помня  Embarassed

бебеш,  честита квартира. Сега ще видиш колко е готино без дразнители

на мен от това скапано време само ми се спи, но не ми дават

# 599
Здравейте, момичета!
Нашият татко днес е зает извън дома, и аз се добрах до компа за повече от три секунди  Laughing
Минавам само да ви поздравя и да ви пожелая дните ви да са слънчеви в сърцето, макар навън да е мрачно (поне тук е ужасно - току-що се принудих да пусна лампите у нас).

Ох, толкова ми е мъчно, че не мога да ви изчета... (не, че не опитах, ама не се получава... Embarassed)Толкова неща съм изпуснала...
Бубе, много съжалявам за черната серия!  Hug Дано с това се свърши поне и момиченцето на приятелката ти се подобри бързо...(за съжаление, ми звучи като анорексия). Бързо да се оправят и пръстчетата на Влади.
Ама за малко да изпусна новината на Буби: Честито, миличка, много да се радвате на бебочето! Здраво и усмихнато да ви бъде! (Таман ще има нова красива снимка за сайта на "Чиполино"  Mr. Green) Не се коси - Господ си знае работата! (Ох, дано да е така, ме при други условия, ние точно сега трябваше да си правим още едно бебе  Cry)[/size]
За варицелата - при баткото хомеопатичните много помогнаха - при редовно даване изобщо не се е чесал. Ама хич! Нарочно го бях заразила, че знам мъжете колко тежко го карат в по-късна възраст.(сега се чудя къде ми е бил акълът, като изчетох за всички възможни усложнения)
За хубави официални роклички - ето тук ги открих - дамата ми позволи да ги видя и пипна - настина много ми харесаха, а и цените им са отлични - около 30-тина лева http://thebabiesplace.weebly.com/index.html - трябва да се влезе през менюто "more". Само че аз съм гледала рокличките за възраст до 24 мес. Не знам за вашата кака, Рал, дали ще си харесате нещо... При същата уговорка, може да видиш и тук http://www.wix.com/kidsfashionstore/kidsfashionstorebg#!момичета/vstc1=над-2-години  Hug
Бебеш, честита ви квартира! С много радост и любов да я изпълните!
Всичко най-добро момичета! Целувки от нас със Снежи!

Общи условия

Активация на акаунт