Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 29 907
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
  • sofia
Рали, вземи обувки, които се обуват, а не джапанки и по-мекички, да не убиват  Hug

# 646
# 647
Ох тези снимки повечето са да ми настръхне косъма.
Прекалено ми идва, то трябва тотално без надзор да са оставени, че да се стигне до там.
А дето бебето захапало змията  Sick

# 648
Малееее, снимките са потрес, наистина!  #Crazy Ама ММ много се смя! И аз се посмях, Бубе, мерси!

Бонболина, прекрасно е това, което си постнала. Само дето на мен някои от нещата са ми се случвали и преди Зори, нали сме кучкари, та са ме и повръщали, и напикавали, и пръстите са ми дъвкали... Нооо нищо не може да се сравни с прегръдката на малките ръчички!  Hug

При нас няма такъв санитарен полуден в ДК. А за лятната отпуска не знам как е, че ние нали почнахме от ноември миналата година и това съм го пропуснала.

Днес бях при док. Чухме сърчицето.  Heart Eyes Обаче плодното сакче малко се е посплескало, понеже явно получавам контракции и ми изписа дуфастон и но-шпа. И ми каза да не вдигам Зори, което не знам как ще стане...  ooooh!

Елч, голям каприз е нашта Дара! Но пак добре, че хапва, пък макар и по мъничко. Дано се разяде на повечко неща скоро.  Peace

# 649
Буби, честито ви сърчице!  Hug Пий хаповете и ще е ок.

# 650
  • София
Много яки снимки! Много от ситуациите са ми познати Simple Smile Е, нямаме домашни любимци, ама останалите...
Буби, супер е когато чуеш сърчицето, радвам се за вас! Пази се, доколкото е възможно!
За ДК и ваканциите, санитарните дни и т.н. явно съм притръпнала - не ми пречат. Моите ядат яхния, гювеч и супи - ще ги редувам. Боян е ял всичко без мед, иначе не му давам и фъстъци, но е докопвал разни сникърси. Ягоди давам, но не яде. Изобщо, за съжаление, не се кефи на плодове и зеленчуци изобщо.
За варианти на Кроксове - има в К и К, а и по разни подлези и пазари - аз конкретно купих от подлеза на Спортната палата.
Аз отново съм схваната и се побърквам вече 5-ти ден. Тъпча се с Диклак и Аулин, мажа се, ходя на масаж и ефектът е 0. Едвам вдигам гюлето. А следобяда и 2-та джапаха в центъра на огромен гьол и 20 минути не можах да ги подмамя към брега. Накрая една съседка ги подмами с чипс и ги изкара.

# 651
Любе, и аз всъщност предпочитам обувките, надявах се някой да е виждал и да ми каже точно къде. Едно, че нямам време да се размотавам по магазините, а и това ми е едно от най-омразните неща. Едва ли има друга такава жена като мене Laughing

Буби, честито сърчице. Ех, че хубави емоции, липсват ми

# 652
kak@r@la , в H&M има такива обувки, а оригинални кроксове мисля има в Некст, но не съм сигурна.

# 653
ей ме и мене, влизам набързо да се оплача Wink Емата снощи беше с темперетура, не е висока, ноо... Днес нищо не е хапнала, направо се изнервих на макс.

та по въпросите Рал и Адис само като чета за ДГ и ми настръхва не косъма, а цялата коса  Crazy Тия как си мислят да я взема до 6 незнам, ако тръгне де  Wink Градината ще е в Надежда, аз съм на аерогарата, раб. вр. до 5.30, дали да не хвана самолета  newsm78
Иначе и аз искам да влизам в градината, докато свикне малката, ама едвали ще ме пуснат...

КакоРала аз наготово  Embarassed, ама ако намериш верно такива обувчици за вода, свиркай, че и на нас ще ни трябват скоро

искам още да ви пиша, обаче съм гладна и изнервена, затова изчезвам!

# 654

13 години!!!

# 655
  • София
Добър вечер!

Буби, честито сърчице!

Аз и ти, честита годишнина!

Бубе, тези снимки, по-специално с омазаните къщи, ми напомниха за моя дом вчера  Close. Няма да влизам в подробности, че пак ще се ядосам, но най-много ме вбеси, че виновникът (Бобо) за миг не съжали за постъпката си, напротив, тотално се кефеше от ситуацията  ooooh!.

Ади е на вълна слизане и качване на стъпала като я държа за ръчичка. Излизаме пред входа и борим двете стъпала отпред по час всеки ден  Mr. Green.

Инка, бързо оздравяване на Ема! Ади също е болна. За утре бях запазила час при личната за ваксината за шарките, но за 4ти път ще трябва да я отложа  Tired.

bouquet

# 656
Здравейте, момичета!

bimbim, Дани на цирк не съм го водила, но на разни тържества в читалището е много щастлив.

Буби, прекрасно изживяване  Heart Eyes

Аз и Ти, честита годишнина! Още дълги години любов и разбирателство!

Момичета, да ви питам. На Дани от няколко седмици са му надути венците отпред, не там където трябва да излиза зъбчето, а отпред. Като го видях, помислих, че е дъвкал нещо и се е наранил, но не се оправи. Надуто е там, където няма зъби ( на 2 места отдолу). Възможно ли е заради зъбите да е надуто и случвало ли ви се ?

# 657
Здравейте. Честито сърчице на Буби.да се пазиш
Пате на Вики са и надути целите. Като на вълни са.

# 658
  • Варна
За кроксовете - взех от тук. Оригиналните кроксове нямат нищо общо с тези от КиК, или други имитации, материята им е друга просто.
Има и код 2012HOLS, той дава допълнително 25% отстъпка. Пращате ги на англ. адрес на посредник, че да не ви начисли ДДС и готово Simple Smile

# 659
Bebo, благодаря!

И от мен един положителен глас точно за тези кроксове. Алекс имаше едни, разпиля ги от носене и не са мръднали още. Дани има подобни, не са Кроксове, но са от Англия. Също си ги носи откакто се постопли и са ок.

Общи условия

Активация на акаунт