Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 29 902
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, благодаря. Нямам време да поръчвам в момента, защото ми трябват за вторник. По-натам със сигурност ще поръчам. Заец ,още утре ще се метна до H&M. Инка, ще ти кажа откъде съм купила в крайна сметка.
 Пате, и Мартин е така с венците, целите са подути, на вълни, тук таме избило по нещо, ама не съвсем. Със сигурност е от зъби, не се втелясвай
Аз и ти, честита годишнита. Още 2х13 поне да си живеете задружно
Заспивам права

# 661
Аз и ти честита годишнина  Hug

Бяхме при педи - пак сме с пневмония. На гентамицин и кортикостероидче за инхалацийки  Mr. Green Според нея това което Тея прави е тик. Confused На мен ми изглежда много зловещо, имам една приятелка със заболяване която прави така като ходи.

При мен цял ден нерви и скандали...както обикновенно  Laughing

Скрит текст:
Новото двайсе на майка ми - Явор бил обратен, защото мм го къпел преобличал, спели в едно легло, и му бършел дупето с кърпичка.

# 662
  • sofia
Рали, в Джъмбо имаше 10 вида поне! Имаше едни точно за вода, като за сърф.

Пате, нямам идеи.

Бебеш, не се връзвай.

# 663
  • Пазарджик
Така и така стана 1ч.да се разпиша,то с 10мин.няма да се наспя повече,то на мене не ми стигат часове.
На вчерашния тест отново нямам грешка,но на днешния не съм много сигурна какво ще направя.Паднаха ми се валути,а точно по това най малко сме работили.Ще ползвам помощ от приятел. Embarassed
какРала,за крокитата в Пз ги има на всяка сергия,но нямат нищо общо с истинските.Таня има та правя разлика.А от обувките за плаж съм виждала в Кауфланд и в ето този сайт(бг. е)http://www.detelina.bg/category/160/detski-letni-obuvki.html
Бебеш,бързо да оздравява Тейка Praynig Hugи извинявай,но почвам да си мисля,че на майка ти и има нещо.Как може въобще да си позволи да каже това
Пате,а самия венец зачервен ли е?
Аз и ти,честита годишнина!

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 01:08 от tuty1

# 664
Буби - вълнуваме се с тебе. Много сладки емоции. Успех занапред и цунки на Зори.
Аз и ти - честита годишнина...и все така дълги години.
Бубе - някой от снимките са уникални. Ако си мислите, че ще ни се размине.
Днес открихме сезона на басейна - плацикахме се 2-3 часа сутринта, после се наядохме с гювеч и ягоди и накрая спахме 3 часа двете с Рая - ихууууу. Ей така 100 год. се живее (както казва Ноеми)

# 665
Добро утро!ни

Бебеш, да оздравява бързо Тейче, както и Емата и Ади! И ако има други дечица и мами с неразположения - бързо се оправяйте!  Hug

Бебеш, майка ти може би трябва да се прегледа, несериозно ми звучи... Опитай се да се абстрахираш от глупостите!

Аз и ти, честит ви празник! Бъдете щастливи, обичайте се и винаги заедно!   bouquet

Пепинка, Рая с цял бански е просто уникална!  Joy  Ох, много сладка твойта щерка, пълни ми душичката! Пожелавам ви повече такива послушни, отпочивни и ящни дни като вчерашния!  Hug

Тези кроксове ги гледам навсякъде по сергийките, но ако взема, май бих поръчала от Спортс Дайректс, там има много голям избор и поне ще са истински.

Ние днес пак при баба на село - строяваме се дружинката - аз, Зори, Джозеф и точката.  Mr. Green

# 666
Рецепта за Щастие

Какво ли значат хиляди богатства,
пари и власт, престиж и много слава?
Не струват те, щом нямаме си щастие,
и ето, че сега ще го направим:
Рецептата е много проста даже,
но важна до последната си стъпка.
(Дали се справяш, то ще си покаже
по броя на получени прегръдки Simple Smile))
Хвани дъга и скрий я във душата си
и с всичките вълшебни седем цвята
рисувай само с пръсти в небесата
най-светлите усмивки на Земята.
Вземи и слънце, то ще ти потрябва
страха да гониш като облак лош.
А също и звезди, за да те радват,
мечтите си щом следваш всяка нощ.
И детски смях, не можем хич без него –
да литнат пеперуди из полята.
Пчела и цвете трябва да си вземеш,
и ето, че усмихна се тревата...
Не можем май без грейнали кокичета?
Прибавяме и цяла вечност Пролет!
Нататък продължаваме с „Обичам те”,
и няколко въздишки птичи полет.
Прегръдка от приятел трябва също –
със някой радостта да споделиш,
за някого света да преобръщаш
и всеки дъх по равно да делиш.
Парченце хляб – да можеш да разчупиш
за мравките – на мънички трохички.
Вземи и книга – себе си да учиш.
И много време – да обичаш всички.
Видя ли колко проста е рецептата?
(Хем лесна, и съвсем безплатна май.)
Ти вече имаш нужните вълшебства.
Сега излез навън и ги раздай.

Добро утро...
Това прекрасно стихотворение е за всички, които имат нужда...
Бубе, Елч  spoko

Елениа Hug

Бубе, ябълковият кекс/ на мъфинки обаче/ се казва вече "бубета"- демек- бебенца-кексчета. Това от Ивайла  Laughing Жана и Вяра също са фенки...абе цялото семейство     Sunglasses

Бебеш, игнор-бутон и черта Wink

Буби, за момент ми се прииска пак да съм бременна и да ходя да слушам сърчица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова е хубаво...

# 667
Мале, Джанче, представям си как си чула чифт сърчица да тупкат!  Heart Eyes  Ох, защо са толкова прекрасни децата?! Как се описва тази обич? Прекрасно е да си майка!!!

Стихотворението е невероятно!   bouquet

# 668
  • В две тъмни очички
Добро утро  Hug

Джанче, радвам се на попадението с кекса! Хайде "честито" на тебе щото ти се мъчиш в кухнята  Mr. Green Трябва да пробвам и аз на мъфини да го направя  Peace

Буби...сърчица ... сърчица.... искам и аз... да ги слушам!

Моята щерка точно в този момент се е качила върху един шкаф и си играе. Та си я гледам и се чудя кога ще падне от там...... Пфууу сега се и изправи, че като падне по-от високо да е!  ooooh!

Днес съм решила да правя салам-торта (сладък салам). В къщи го обожаваме! Само трябва да изтичам до магазина да купя масло, че имам само 1/2 пакетче в къщи. Ако някой иска рецепта да свирка

# 669
Добро утро и от мен! Hug

Писах, писах сутринта и наш Сами взе, че дръпна щепсела на компа....

ДжанчеHug страхотно стрихотворение!

Аз и Ти, честита годишнина! Бъдете щастливи, обичащи се и винаги заедно във всичко! Heart Eyes

Бубе, браво на бърборанче Влади! Много ми е миличка тя.... Hug
Бубе, метни рецептата! Правиш големи вкуснотии!

Ех, Буби разчувства ни с това малко тупкащо сърчице  Heart Eyes ....бъдете здрави всички, пази се мила!

Бързо оздравяване на всички малки и големи. Сами се опитва да подсмърча нещо...дано да се размине.

Тути, успех, справяш се страхотно досега! Hug

Пепинка,много сладко Райче, супер сте си изкарали, повече такива дни ви желая!

Hug и усмихнат ден!

# 670
Добро утро и от мен!

Бубе, давай този ябълков кекс  eat

Аз и ти, още много години заедно Ви пожелавам и поне още едно бебе

Мила както винаги раздаваш настроение   bouquet

Буби, честито сърчице  Heart Eyes

Бебеш, майка ти цепи вятъра  hahaha не й се вързвай  Hug

Люба, аз изпуснах ли разказа за пътуването, как изкарахте?

И да попитам децата по колко количество храна хапват на едно ядене?

# 671
  • Пазарджик
Привет и от мене!
Буби,много се радвам за вас,много мило ми стана като прочетох това
Цитат
Ние днес пак при баба на село - строяваме се дружинката - аз, Зори, Джозеф и точката.
Heart Eyes
Джанче ,страхотно е! Hug
Ах Пепинака,как ти завиждам ако знаеш,мене слънцето ме зарежда ,а сега при нас е  Wear Umbrella cold
Бубе,Бубе усещам ,че роклята ще ми стане тясна Mr. GreenНе съм яла сладък салам от детството си,а хем не съм пощелива,ей времето ще да е виновно Embarassed

Днес исках да заведа Нелката на консултация,че не съм я водила от годинката,а то не спира да вали

# 672
Тути, щом в Пазарджик вали, значи да чакам всеки момент и при нас... Ох, аман от тва скапано лято. (много як беше тоя виц)

Бубе, свекърва ми го прави този сладък салам и ММ си умира да го яде. А за катеренето по мебелите - при нас манията от седмица насам е да се катери по столовете права, оттам на кухненската маса и аз изпадам в истерична криза, само като я видя. Мъча се да я отуча някак, но такова тръшкане му хвърля, рееев, ужас някакъв. Та си представям и Влади - тя нали е от унищожителния отряд, предполагам положението е още по-зле...  ooooh!

Емили, айде дано само със сополки да минете метър!  Peace

# 673
  • Пазарджик
За повдигане на духа(на мен ми подейства)
http://vbox7.com/play:ma78bb23a0

# 674
  • София
Привет!

Браво на сладкарките! Признавам си без бой, че от време навреме и аз пробвам от вашите рецепти, много вкусни стават, но на вид хич не мога да ги докарам  Embarassed.

И Ади много се катери по мебели, кога ли ще си разбие главата  Mr. Green

Пепинка, и аз искам на басейн  Party. Като отидем в Сандански и на Ади ще й излезе късмета да се топне, ако не я е шубе. Напоследък има голям проблем с къпането. Вече не я къпя във ваничка, а директно под душа и тя умира от страх.

Бебеш, майка ти искрено ме разсмя. По-добре и ти гледай на приказките й откъм смешната страна. За пневмонията е добре да помислиш за малко смяна на въздуха, ако имаш възможност. След операцията сигурно й е спаднал имунитета на Тея Sad. Колкото до съмненията на личната, че Тея прави тик, най-добре като идвате към София си вземи и едно направление за детски невролог, че личните лекари много лесно раздават диагнози ми се струва.

Ади е в разгара на хремата си, мрънкаща и сополива. На мен пък от това облачно време много ми пада кръвното и постоянно ми се яде  Embarassed.

Тути, мерси за поздрава!  Hug

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт