Трябваше да си дойда днес, че записах Лия на ясла и да взема Ирен с мен.

Иначе пъпките започнаха да завяхват, почти не се чеше. Сега остава да е и варицела, че още ме гризе съмнение.

Капки де, да не помислите нещо друго

И сега пак нито яде, нито ще спи, нито можем да излезем на вън, пфууу и тъпотията 
олекна ми.

През телефона ми е много трудно и неудобно да чета форума, за писане си е направо мъка. Много е mobile unfriendly! 
Усетих го като ритник от Съдбата най-сетне да си се заема с плановете, които си роя от доста време.
Работя в момента по един проект, надявам се скоро да е активен и да ми носи доходи. Реших на първо време да съм самоосигуряваща се, да видим как ще потръгнат нещата, пък после ще мислим за друго.
Някой път иска да ходи по два дни в седмицата друг път си ходи по цяла седмица. Забавно се получава.
Той се чувства доста добре така. Аз също!
Като ходи редовно започва много да ми липсва.
За отрицателно време изкара един резец, два предкътника, има пробил кучешки и подут още един резец.
Продължава да си е пристрастено кърмаче.
Сега покрай зъбите ми е голяма помощ това, че суче. От може би месец и нещо престана да се буди и суче нощем. Само инцидентни изпълнения. Обикновено спи непробудно между 21:30 и 5:30. Както и да го погледна си е един чудесен интервал от непробуден сън! Като изпратим татко му и батко му си доспиваме двамата, ако имаме желание.

Мислехме да ползваме тия европейските програми за енергийна ефективно и ала-бала. Е, ми те ни излизат направо златни - 20% безвъзмезна сума, двойна лихва и не се знае след като направиш всичко и усвоиш кредита дали въобще ще ти отпуснат тия безвъзмезни уж 20 процента. Ще си вземем накрая обикновен потребителски кредит и ще го ползваме и за обзавеждане, ако остане някой лев.
Лека и безпроблемна! Много ме зарадва новината, когато разбрах. 

Хубави идеи сте нахвърляли, дано имате попътен вятър,че да ги осъществите.
А за скрития текст
, кой е авторът?
..апък ти за точката говориш
.
дори не направи физиономия, просто реши че няма да повтори.
Не пропуска случай да гризне някой силиконов предпазител на ръбатите мебели. Иначе е толква добър и любвеобвилен,на моменти такава нежност го обхваща.Съдейки по алпинистките му способности на повечето хора им е трудно и странно да повярват,че той всъщност е душичка. 
С повечко захар обаче вървят. 

Аз вчера си обух ботичките и преспокойно изджапах локвите и отидох да взема ДК. Освен това ме валя и дъжд през цялото време и като се прибрах в къщи дори и отгоре целите боти бяха в кал
Явно живея в друга България 

Още дълги години да изкарате заедно с ТМ и много щастливи да сте заедно!
И при теб е весело 
Може и нещо временно да си вдига така рамото
Целувки