Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 123
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, дами!

Зън, много се смях на желанието на бобо за триетажно легло  Simple Smile ,а за двуетажно легло и аз съм се наточила един ден да вземем за децата, много е практично, а сега какви готини модели има, скоро ги гледах... бързо оздравяване ви желая  Hug

Какче, ужасна случка това падане, добре че всичко е наред с Вики  Hug

За потенето, това беше едно от нещата, по които разбрах, че нещо не ми е в ред, леле умирах от срам като пишех фактури примерно, ми те ставаха на баница, ръцете ми бяха постояно подгизнали  Rolling Eyes, сега пак си се потя, но не чак толкова драстично  Rolling Eyes
мадлен, какво не е наред при теб, можеш ли да споделиш, ако не е неудобно? моите длани винаги са били така, много кофти наистина, понякога ме е срам да се здрависам с някой човек...и като цяло се потя, и винаги съм се притеснявала от това, затова и аз лятото се къпя по няколко пъти на ден, чак ми е чудно как има хора, които не се изпотяват...

Ну заяц, още ли нищо не яде манчи?

# 121
  • София
Здравейте,
За хапането - аз съм А1 +  и не ме ядат. ММ и Михаела ги хапят здраво, но мисля, че просто са алергични - като ги ухапе нещо и стават плюски, рани и т.н., а аз ако не видя ухапаното, изобщо не го усещам и ми минава за 20 мин.
Гъбички лекувам с Микомакс и Гиназол, нямам нерви да се занимавам с по-бавни средства. Някои глобули се слагат и по време на МЦ, но го пише изрично в листовката.
Дайте акъл как да пратя Боян в детската стая с кака му. Той заспива по-рано от нея, но пък се буди и яде в 4 - не знам как да гооткажа. Много искам да ги събера, но сигурно ще се будят един друг.
И аз мисля за двуетажно легло след година - две. Верно има много сладки и евтини в Икеа.

# 122
  • София
Мрм, нашето легло е от Икеа, по Коледа го купихме, много бързо го сглобихме и засега съм много доволна Simple Smile.

# 123
  • Пазарджик
Привет и от мене
Бубе преди няколко години и аз се борих с тези гадинки,та като ми предписваха лекарствата,АГ ме предупреди ,че не трябва да прекъсвам лечението и ако ще ми идва скоро по добре е да изчакам.Но ти с този нередовен цикъл,май ще да трябва да повториш лечението.Само за инфо Гино Паварила има и от 150мг-3глоболи,че 10 дена много време.
Аз и ти Hugпреди десетина години правих такива изследвания,заради повишения пулс който поддържам(в нормално състояние е 100)тогава не откриха нищо.
Адис това което си спомням за симптомите при проблеми с щитовидната жлеза са-проблеми с изпотяването,мокри длани,сърцебиене и висок пулс в нормално състояние.
Елч и да не се изпотяваш си има недостатъци,такава топлина акумулирам,че мога да те стопя.ММ не ми дава да се доближавам до него при адски жеги
За преградите за легла,захващат се за таблата на леглото,само ,че матрака не трябва да е с рамка.Аз много търсих такова чудо,че на Таня леглото е на 1м.от земята.И понеже исках  матрака да се вдига и отдолу да е шкаф-ракла,сложихме еднолицев с рамка.Това което има сега е рамка от метал.Ето я http://www.facebook.com/photo.php?fbid=314515328574557&set=a … ype=3&theater
Любе цепих те ли венеца на Лия?

# 124
Бубе, не съм е изразила правилно. Разбира се, че нямам предвид вътрешна промивка, исках да кажа да се подмиваш с това, а не... знаеш де, моя грешка.Това за сладкото и тесто казах , че трябва да се комбинира със самото лечение и всичко да е по едно и също време, аз поне така се отървах и да не чува дявола скоро не са се появявали. Просто  комбинация лечение(глобули, крем,али бали)+диета+ подмиване с Цитросепт+ лечение на мъжа + евентуално секс с презерватив или дори да се изтрае известно време без секс+ без ежедневни превръзки. Всичко това взето заедно дава добър ефект, поне при мен. Ако намерите нещо друго кажете, но аз не се сещам какво друго може да се направи в случая.

Какче, добре, че сте се разминали само с уплаха.

# 125
  • София
аз да ви кажа не бих рискува с тези прегради за леглата - много са ниски и със сигурност малките ще тръгнат да ги прескачат.

гледам сте повдигнали въпроса за кг, Бубе, я кажи с какво упражнение да махна едни сланинки дето са на гърба, малко под линията на сутиена  newsm78

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 17:07 от bimbim

# 126
  • София
адис, няма проблем, аз съм се оплаквала много пъти тук - имам хипер функция на щитовидката, много е неприятно  Tired

Леле, Тия се разплака и аз да я успокоя и заспах, сега ми идва да се гръмна, много ми е зле  Sick

# 127
  • София
Бубе, и аз с молба - какво беше за корем и паласки?

А Боян само гледа от кака си и попива... Сега тя спи, а той е отворил една нейна чанта - първо си сложи пръстени, сега се опитва и шнола да си сложи на косата... Ооо, сега си е сложил и гривни... Crazy

Ей, тази Щитовидна жлеза явно често прави проблеми.Аз  не съм си изследвала хормоните откакто бях бременна, а имам Хашимото...

# 128
  • В две тъмни очички
Бенджи Hug Hug Hug Благодаря ти, слънце! Това за превръзките не го знаех. А аз почти постоянно се влача с такива, че имам хронично БТ.

БимБим, упражнения на римско столче+наклони настрани с тежест, като едната ръка е на кръста или високо горе, а другата надолу с тежестта+тренировки за гръб с гирички - отваряш двете ръце и ги вдигаш хоризонтално на нивото на раменете , след което ги придвижваш изправени докато ги допреш ена до друга. Надявам се да ме разбра, ако не си пак мога да обясня. Ако тръгнеш да ходиш на фитнес....тогава е друго, за там мога да ти дам други упражнения на скрипец. Имай предвид обаче, че римското столче много натоварва кръста, така че ако имаш проблеми можеш и легнала на земята да правиш упражненията, само че с вдигнати крака.

МРМ, второто упражнение на БимБим+всякакъв вид коремни преси. Тренираш за горна, средна и долна част на корем. С/без вдигнати крака на серии. А иначе мен ако питаш - тичане му е майката!

И на двете ви препоръчвам каланетиката, определено извайва тези участъци. Упражненията там не се правят пълни - демек ако правиш коремна преса, то тя не започва от земята и да свършва високо горе, а свършва още преди да си вдигнал частта под лопатките. Също така каланетиката играе много голяма роля за страничните мускули, тези по ребрата и паласките!

# 129
  • София
Бубе, златна си  Hug (добре, че е Гугъл, та да разбера какво е римско столче  Embarassed)

# 130
Ранобудната Рая вече два дена спи по никое време в 9 сутринта и после цял ден ми скача по главата до вечерта. Мисля да направим лагер в парка и въобще да не се прибираме. И без това там ядем, играем, лежим по тревата...може и да започнем да спим, а и няма да сме единствените  Mr. Green
Вие отслабвате, аз дебелея - кво ми стана  newsm78
Бубе, Буби - подкрепям Бенджи в това което е казала за гъбите. Ужасно гадни и досадни. Само мога да добавя, че на мен миенето със сребърна вода ми помага.
Вал - нощното кърмене го спряхме с малко рев, обаче дневното не можем - и Рая ми дърпа дрехите и ги разкопчава.
Какче - завидях за почивката.
Ну Заяц - много е тормозещо това с неяденето, но аз откакто спрях да се измъчвам и тя прояде. Не, че е стигнала 9 кила, но наближава.
Мадлен - при нас катеренето (и падането) стана неконтролируемо - кофички, възглавници, кутийки, колело, маси - определено обмислям местене в парка.
И аз съм против преградите за легла - така или иначе ще ги прескочат и ще паднат от по-високо. По-добре ниско легло и дебело килимче  Laughing

# 131
  • sofia
Тути, ще изчакаме още малко. До средата на май ако не се покаже връхчето ще я цепнат. Гадост

# 132
ей, днес беше кофти ден. Ходих до банка, а ММ ме чака отвън с Ема, излизам след 1 час чакане  Shocked, малката се скъсва да реве. Тъкмо почти бяхме стигнали до вкъщи ми се обаждат от офиса, че от банката им се обадили, че съм си забравила там документите, айде тичешком наобратно. Накрая се прибрах, вкъщи Ема вече се дави от рев, докато не се нацока, не се успокои  Sick.
Мацки, незнам как ще се отбиваме, по зле става при нас. Не мога да намаля и дневни кърмения, тя реве и ме влачи към леглото и докато не и дам, направо се дави от рев  Sick

Пепинка вие как спряхте нощните кърмения?
Мадлен се искам да те питам, ще ходите ли тази година до Ахтопол, ние юни пак сме там.
Буби супер за Белослава, да се забавлявате

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 19:54 от Inka-

# 133
  • В две тъмни очички
Къде сте бе хора? Shocked "bubeto_d и 0 Гости преглежда(т) тази тема."
Сервирам един чай, че кафе не пия  Blush

Ние започнахме всяка сутрин да се събуждаме в 6:30-7  ooooh!

# 134
  • В две тъмни очички
Бубе, златна си  Hug (добре, че е Гугъл, та да разбера какво е римско столче  Embarassed)

Joy Ами то ти не си виновна, аз вместо нормално да обясня....  ooooh! Терминологии използвам  Mr. Green

А да ви кажа на мен не ми е дошло  Shocked Вчера имах някакво зацапване и после спря. Всичко ме боли, така че предполагам, че ще ми дойде...ама знам ли?! Пък ако може да изчака още 2 дни да приключа лечението ще е екстра!

И един въпрос - давате ли на децата си заквасена сметана?

Общи условия

Активация на акаунт