Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 126
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро.
Днес бати,тати,баба и дяди са на експедиция. Ще ходят на рафтинг и после ще ходят на празник на дивите коне. И така днес сме само мама и щерка.  Heart Eyes
Спахме без да се будим чак до 7.

# 136
бубе, бенджолина ти е дала много добри съвети аз бих добавила само някои неша - не ползвай бельо от изкуствена материя (буби, и за теб важи!), външни промивки можеш да правиш и с вода със сода, а с глобули без ежедневни превръзки ще ти е мъка. просто гледай да не са ароматизирани. между другото при проблеми с гъбичките мнооого строго се забраняват тампоните. гледай да ги избягваш и занапред.

буби, защо не останете повече? не че нещо, ама така и така сте тук Wink

# 137
  • София
Бубе, мерси! Ще почвам леко, че нали все съм със схванат кръст. А пилатесът става ли за нещо?
И Боян е от ранобудните, а аз вчера до 2.30 гледах филм и съм доста неадекватна. Отделно той си яде в 4 и рева още 2-3 пъти от зъби. Ех как искам да се наспя. Ама то нали и на мъжа ми внимание трябва да обърна, а това става след като децата са приспани - тоест късно и изобщо организацията ми куца.
Още не съм му направила прощъпулник, ама като гледам художник ще става - непрекъснато е с фулмастер или перманентен маркер в ръка и драска ли драска.

# 138
Добро утро!

Елч, мерси за съветите, знам аз за тампоните - и без това ги мразя и почти не слагам. Дано по-бързо мине тази гадост. Иначе има някакви шансове да останем и неделята, ама не е много сигурно. При всички положения, обаче, ако светне дупка звънкам да се видим, щото така и така предния път бяхме възпрепятствани от мрънкащи бебета.  Twisted Evil Дано стане, ще се чуем.
А,  и само да ти кажа, че си много готина на сватбата, роклята е станала прекрасна, а на Лъч вратовръзката направо ме очарова тотално!  Wink

Бубе, и на мен още не ми е дошло. Може би ни се дава гратисен период да свършим лечението...  Mr. Green

Офффф, много мразя да приготвям багаж... Айде, ако мога после пак ще пиша. Весел ден на всички!

# 139
Буби,ако ти остане време,свиркай!Ще ти пиша тел.на лични. Hug
Кръвна група-А1+,комарите не ме пропускат,все наядена си ходя.
Прекрасен ден!

# 140
ах, забравих да ви питам, като ходте някъде на почивка, какво давате на децата да ядат? Чудя се, аз ще нося храна в бурканчета, ама като седнем в ресторант, тя ще иска и от масата да яде  newsm78

# 141
  • sofia
Ами не виждам защо да не и даваш от вашата храна. Аз на Ира и поръчвах супа и препечен хляб. Хапваше си доволно. Никога не съм носила храна, няма смисъл, едвали ще занесеш нещо, което не се продава, а ако не и харесва- едно пюре и готово.

# 142
Тея си яде от нашата храна. Даже ако се правиш че ядеш веднага иска от твоето  hahaha Ама Джоуи не дели храна  Naughty нали съм на диета и порциите са ми точно определени та правя и за нея каквото ям отделно.

Днес съм купила малки пресни картофчета. Кажете как да ги направя вкусно. Имам гювеч, фолио, какво да сложа друго?

# 143
  • sofia
Масло

Аз излизам, че досаждам вече. Хубав ден

# 144
Хей, тоя дребният хич не слуша. Прибрал се от вън и се почва мрънкането. Напоследък се лигави страшно и не иска да си яде яденето. Сега е наказан, оставих го да се нареве, той пък заспива. И не е обядвал. Да видим като се събуди какво ще измисли.

# 145
  • Пазарджик
и малко червен пипер
Бубе аз давам на Нели квасена сметана,правя и крем от извара,сметана,обикновена бисквита и плод,обикновено банан или тиква(имам замразена),и един кекс с квасена сметана.
Бубе,Буби ,а дано си свършите курса на лечение преди да ви дойде Praynig

Нели заспа пред вратата и до довечера не ми се мисли ooooh!
Вчера и дадох за първи път фасул ,като основно ядене(до сега съм и давала,само да опитва,след като вече яла друго)добре се понесе,а онзи ден и дадох патладжан за първи път,заедно с картоф и тиквички на фурна,беше много вкусно за всички ни.
Любе а дано ви се размине цепенето Praynig Hug

# 146
Щях да питам и забравих. Някой пил ли е теоридазин? Пише че е за шизофреници  Mr. Green Crazy , изписаха го на Тея за болките , вчера и дадох и подозирам че за това не се е будила цяла нощ. Сигурно до сега я е боляло милата  Tired

# 147
бебеш, това е една рецепта, която аз наскоро открих, много вкусно става, ама много!
http://goodfood.bg/?go=recipes&p=detail&gf_recipeId=1222

дара от 3 месеца яде това, което и ние. е, половината неща не иска да ги яде, ама това е защото е присингьос - има ли ориз и тиквички обаче ела да видиш Simple Smile като сме навън й давам от това, което ядем доколкото може.

буби, мерси за комплимента! роклята стана прекрасна на фона на това каква я купих Simple Smile а вратовръзката на лъч я избрахме за 10 минути (те мъжете повече по магазини не могат да обикалят) Simple Smile

# 148
  • В две тъмни очички
Елч, след раждането съм спряла със слагането на тампони. Само веднъж ми се наложи. И да, сега докато слагам глобули, си се разхождам с превръзки, че то иначе няма как...все нещо си изтича! Вода и сода също си правя Simple Smile
Роклята е много хубава, а кумата още повече  Hug

Бебеш, картофки с чесън. ММ много ги обича. Нарязвам картофите като за пържене, слагам ги в една тава, добавям малко зехтин, черен пипер (много, много малко), риган и сол, както и вода. За около 30 мин във фурната, на около 180 градуса и задължително на 5-10 мин разбърквам. Когато са полуготови ги заливам със сместа (счукан стар чесън (половин скилидка) и сол+вода). Така се пече още 10ина мин и са готови

# 149
Елч, аз така и не я видях роклята  Sad Рецептата е супер, ще я опитам.

Това малкото спи вече 3 часа  #Crazy

Явор беше на възрастта на Тея в момента, когато тя се роди  Heart Eyes Едно ми е такова носталгично.

п.с. Днес си припомних колко е лесно с едно дете  hahaha Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт