Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 151
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Буби,  Hug  Heart Eyes всичко най-позитивно желая на теб и цялото ти семейство!
Болничетата да оздравяват бързичко
Еления,Бебеш,бъдете силни,колкото и изтъркано да звучи-всичко ще се оправи по един или друг начин
Имаше още,ама се развълнувах от поста на Буби и ще замълча.засега...

# 271
Буби -  Hug Hug Hug пожелавам ти много здраве и положителни мисли и емоцийки по пътя на бременеенето. Ужасна съм, но завиждам. Embarassed

# 272
Буби Hug цял ден поглеждам и очаквам да пишеш....радвам се, че всичко е наред! Разбирам усещането ти, всички що сме тук го знаем какво е! Heart Eyes
Велико е!

Прегръщам те, имала си много емоционален ден, починете си и вярвам, че всяко нещо идва в момента, когато трябва да стане!

Димара, дано бебчето да е момиченце, а каквото и да е - да е живо и здраво! Hug

Хубава вечер на всички! Heart Eyes

# 273
Бубиии, страхотни новини  Hug  Тайничко си мислех, че точно такова ще е решението ви, но знаех, че човек все пак трябва да е готов за такова решение за разширяване на семейството /визирам себе си/. Ох, стана ми много хубаво от твоята новина и аз като Емили цял ден тайничко надничам за новини.

Пепинка, въобще не си ужасна. Сигурна съм, че и ти ще се похвалиш  Hug

Всички болнички бързо да се оправят!

А сега да питам софиянки, приеха ли малчовците в яслите, нали днес излезе класирането.

П.П. Сега разбрах, че утре ще ги публикуват, ще чакаме да се похвалите.

# 274
Буби, браво за резултатите!  Hug Какво е имала предвид доФторката ти, че ембринът започва да се храни от матката след 3 седмица? По точно коя е 3-тата седмица? Трета г.с. -  демек се броят първите 2 седмици от началото на цикъла и края третата седмица е всъщност момента на имплантация? Или 3-тата седмица от оплаждането = 6 г.с.?  newsm78 Вероятно първия вариант, ала да питам.

# 275
Благодаря, момичета!  Hug
Абе, то като че ли и аз си знаех, че така ще стане, но вярна на себе си - всички хубави неща в моя живот досега минават през изпитание, та и сега така...
Още съм малко на черешата, но знам, че ще свикна, само да сме здрави. Пък и не знам доколко познавате телците, но всяка рязка, внезапна промяна в плановете им е способна да ги извади от релси. Винаги съм така.
Искам да ви споделя нещо. Днес, докато пътувах към докторката, в колата се помолих да получа някакъв знак, нещо, което да ми помогне да реша по-лесно. Докато бях в кабинета, лаборантите й донесоха една купчина резултати от цитонамазки и на един от тях тя се ужаси - беше трета група, мисля. И си викам: Боже, аз за какво три дни се тръшкам като магаре, хората срещат истински изпитания...
И още един удар - тази вечер научих ужасна новина - приятелят на моя близка приятелка е починал в катастрофа преди няколко дни. Борили са се за живота му, но уви...  Cry  Много се разстроих..
А моите хора пекат тиквички на терасата... А аз за какво се притеснявам?!?  Embarassed

Пепинка, стискам палци, мила! Не съм те питала и не знам за проблема ви, но вярвам, че щом толкова истински искаш нещо, то се случва.  Hug

# 276
Бубиииии Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party

Димара -  Дано второто да е момиченце Praynig Heart Eyes Аз като една женска майка съм напълно пристрастна Laughing Ама в крайна сметка - да е живо и здраво,пък каквото такова Hug Heart Eyes

Зая И аз така се вълнувах с второто - то не бяха планове за ремонти,оглеждане на бебешки неща още от преди да започне да ми личи дори Crazy И с първото се вълнувах,ама с второто знаех какво ме чака и се наслаждавах на 100 % на всеки един момент Heart Eyes Heart Eyes

Направо ме развълнувахте с тия бременности,ееех...хубави емоции Heart Eyes Crazy

Пепинка - Успех на Вас с бебеправенето Hug Скоро да се похвалиш и ти Hug

Пепита
- Утре е Денят Peace Хем искам да я приемат,хем не ми стиска Mr. Green Абе едно такова объркано ми е - много малка ми се вижда още Embarassed Ама каквото е - такова Hug

Тути Бързичко да оздравявате Praynig Praynig Аз с двете девойки се бях подредила болна януари  - ужасно е Confused Хем децата зле,хем аз едвам гледам Crazy

Айде,хубава вечер на всички Hug

# 277
Калифорния, първото. После и аз попрочетох какво е имала предвид и в зачатие видях, че от 3г.с. започва образуването на плацентата и реалното хранене от организма на майката. Това не го знаех...

# 278
бубинка, страхотни новини!
и аз се развълнувах, като помня емоцията от първото виждане на ехограф. просто си представих как си се почувствала.  Hug
еххх!
сега нали няма да минеш при новите януарки и да ни забравиш тук?
искам да споделяш всички емоции! все едно сме бременни с теб! Simple Smile

# 279
  • sofia
Буби, радвам се за добрите новини  Hug

На нас ни загубиха багажа  Crazy , дадоха ни по една тениска, четка, паста , за да сме прекарали нощта, ужас. Дано сутринта ни го намерят, че не знам.

Влезнах да се оплача.

# 280
люба, ал италия ли? Mr. Green

# 281
ехаа Буби  Hug хубава новина и аз се радвам за вас!
Пепинка знам че не губиш надежда, то никога нищо се незнае, може да се изненадате, точно когато най-малко очаквате!!!!
Любе дано ви го намерят багажа, знам какво е   Sick В Бразилия и на нас ни го изгубиха и изкарах цял ден със зимни дрехи  Mr. Green

# 282
Люба  Confused  Надявам се да ви намерят багажа и почивката да завърши добре Hug Peace

# 283
  • sofia
Ер Франс - ужас

Днес с тези токчета се разчекнах

# 284
  • София
Бубиии, страхотна новина! Hug Много се радвам, желая ти лека бременност и сладко януарче да гушкаш на финала! Heart Eyes И аз съм телец, та те разбирам много добре, обичам всичко да ми е планувано, не обичам да действам емоционално, но живея с близнак, който действа винаги импулсивно, та в нас е весело! Crazy

Люба, това е един от страховете ми като пътувам със самолет. Дано бързо ви открият багажа и ви желая страхотно изкарване и хубаво време! Hug

Димара, стискам палци да е момиченце! И на мен това ми е мечтата! Heart Eyes

Еления,Бебеш, стискам палци семейните ви несгоди скоро да се разрешат и вече да се чувствате спокойни и щастливи! Hug Еления, не спирай да пишеш, липсваш да знаеш! Hug

Болничките да оздравяват!И Виктор май е с температура, не ми дава да му я премеря, но ми се струва топличък. А и нослето му леко тече... Дано да не е нещо сериозно, защото утре заминаваме за Хисар.

И аз съм в трепетно очакване на класирането за яслите, дано имат късмет децата! Peace

Общи условия

Активация на акаунт