Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 149
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Ер Франс - ужас

Днес с тези токчета се разчекнах
аз затова винаги пъхам по едни гащи и обувки в ръчния багаж Wink

и на мен са ми малко смесени чувствата за яслите - хем искам да я приемат, хем не ми се ще... ами тя е на мама малкото бебе още Crazy

# 286
Здравейте, момичета!  Hug Hug Hug
Липсвахте ми  Hug

Буби, страхотна новина! Леко бременнене и сладко януарче на финала  Heart Eyes

Бебеш, сега си ми наблизо, няма да се измъкнеш  Laughing Като ми доскучее и ще те посетя  Laughing

Еления
, не знам какво да те посъветвам. Гуш от мен и дано нещата се решат по възможно най-добрия начин за вас и за децата.

Люба, разсмя ме  Laughing Сигурно не ти е до смях, дано бързо да намерят багажа  Peace

Тути, бързо да оздравяват двете госпожици!Какче, дано на Виктор нищо да му няма  Hug

Лека от мен!  Hug

# 287
  • София
Еее, Буби, радвам се за вас!
Димара, и аз ти стискам палци за момиченце, щом това искаш.
Преди малко сестрата на мъжа ми е родила и аз съм малко превъзбудена по бебешката тема Simple Smile
Оздравяване на болничките! Люба, успех с багажа!
Да се оплача ли малко - не е фатално де, ама се изпокарах с баща ми заради баба ми, чак и обиди си разменихме и сега хем ми е гузно, хем знам, че съм права и се чудя да се извинявам ли или не.
Аз пък не чакам класиране от яслата, места за родени 2011 в нашия район няма! Успех на останалите януарчета!

# 288
Тез Ер Франс и нас миналата година загубиха единия куфар. Доставиха го седмица по-късно обаче. Намериха си го. И аз като Елч от страх да не ми го загубят не по един, ами по 5 чифта гащи в ръчния слагам.  Laughing
Буби - чакай само да ти кажа аз как всичко си планувам в моя живот и как всичко винаги наопаки става. И не спирам...брей, че съм проклета. Викам си, че няма да правя повече планове, ама не мога.
Успех на класиращите се.

# 289
Добрютроо,

Емата сън не я лови с тия класирания  baby_neutral, нооо уви не сме приети, тюф-тюф, честно казано хич не мога да мисля в момента, направо настръхвам като си помисля за частна градина.
я една закусчица, че на пълен стомах по- добре се мисли

# 290
Буби, много хубава новина, браво!

Успех на всички с яслите днес. Инка, жалко за вашата ясла. Петър ще го даваме от септември, ама тук само си подаваш молбата и всички са приети, избираш си група и госпожа, удовлетворяват желанията.

Хубав ден!

# 291
  • София
Добро утро  Hug

Буби, вчера се разплаках с твоите преживявания, и най-вече за взетото решение, и аз от групата на благородно завиждащите  Hug  Много искам още едно дете, но като знам как се побърквам в момента за всяко неразположение на малката ми пръжка, не мога да си го представя умножено по 2, и тайничко се надявам да стане случайно  hahaha

Тийчето от една седмица не ще да яде, ама нищичко не ще, и ми изглежда отслабнала, ако така продължи и др. седмица ще пускаме кръвна картина, надявам се да е от зъбки, избиват 2 кучешки и 2 кътника  ooooh!

Не сме приети никъде, аз не се и надявах, от 400 чакащи за 17 свободни места... Сега кога ще има отново класиране? И аджеба как може човек да се върне на работа при такива обстоятелства, ако няма насреща баба и дядо се чудя  newsm78

Ние отново сме си самички, и в момента се търкаляме с малката п спалнята, аз си пия кафенце, а тя си гледа бейби тв и рони един пакет с кроасани навсякъде, идилия  Crazy

# 292
и ние не сме, то при нас класираните са само с 10+ точки.... луда работа!
един вид няма как първото ти дете да влезе, евентуално второто и то ако имат малка разлика...
ще ми се да кажа нещо за манафите и за бойко, ама няма да го кажа!

мадлен, аз ще ти кажа как - с бавачка. което е пълен ужас. моя приятелка гони вече трета (за 2 месеца). такова неща правят, че не ми се ще да ви разправям. но така е, защото всеки безработен реши, че може да стане бавачка...от зор, не по призвание.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 09:04 от Елч

# 293
Добро утро, момичета!
Инка, мерси за закуската!  Hug Съжалявам за яслата... Не мога да си обясня как е възможно да съществува такава тъпотия! Уж всички деца имат право на тази услуга по закон - държавна ДГ или ясла, а дефакто нищо подобно...  Close

Люба, много неприятно това с багажа, дано ви го донесат бързо. Но Ер Франс са известни в това отношение...  #Cussing out Дано си изкарате добре, въпреки това..

Пепинка, не мога и аз, то си ми е в природата все да правя планове... Но нали знаеш поговорката, че Господ се забавлявал горе, като гледал хората как си правят планове.  Mr. Green

Ние пък днес заминаваме за Мостово - едно село в Родопите, недалеч от Асеновград, за да празнуваме Гергьовден. Снаха ми е Гери, а баща ми - Георги, та си имаме поводи. Отиваме с брат ми и снаха ми, и техни приятели. Естествено къде без Зори... Малееее, догодина как ще се мъкнем целия катун не знам...
В този ред на мисли, мамите с породени дечица - кажете някой трик, как се оправяте, бе жени?! Мен това като че ли ми е най-големия страх. Как ще се справя?

Мрм, аз често се сещам за баба ти, но забравям да питам. Как е тя? Съжалявам за караницата с баща ти, но щом чувстваш, че си права...  Tired (твоите дечица са с малка разлика, ти също може да ми даваш жокери  Wink )

# 294
  • София
 Добро утро!

Направо ми е неудобно да го напиша, че сме приети в ДЯ Embarassed. Естествено не в квартала, тук в "елитните" детски заведения отпуснаха по 7-8 места за нашия набор  Close, и дори нашите 10 точки не бяха достатъчни. Ади ще ходи в ДЯ "Калина" в Гео Милев, където работи майка ми (не в нейната група разбира се). От една страна съм много доволна,защото знам, че персоналът е страхотен и ще се грижат добре за нея. От друга страна ме притеснява, че ще трябва да прекосява цяла София сутрин, добре, че поне мм работи наблизо и ще я кара.

Буби, лека бременност!

Еления, Бебеш, дано да разрешите семейните проблеми!

Люба, дано бързо да приключат неприятностите и да се насладите на почивката!

Всички болнички скоро да оздравяват!

bouquet

# 295
МадленHug ! И нашата идилия днес е същата, само че не с кроасани, а със солети и сега слушаме "Where is grandpaaaaa, where do you think he hideeeees?" Чудо! А само да ти кажа, че и аз не си представям как се оправям с две, ама добре че майка ми е наблизо и не работи, да ми е жива и здрава!

Елч, кажи за ББ, кажи и аз да се включа!  Twisted Evil

Съжалявам за неприетите...

Зън, честито! Не се чувствай неудобно!  Hug Нормално е детето да е прието, ненормално е да има толкова дечица извън класациите, но това е тема на друг разговор и виновните не са родителите, а някои други, дето Елч вика да не ги споменаваме сега...  Mr. Green

# 296
  • в Надежда-та
Мацки някой може ли да ми даде на ЛС актуален тел. номер на pepita1973, че нещо този който имам е изключен

# 297
Буби, много се радвам за вас, че сте взели такова решение.   Simple Smile

Аз също съм от много плануващите, макар че не съм телец и планът като излезне от релси и ... ужасТ.   #Crazy

Момичета, искам да ви питам нещо. На Калоян бузките са започнали да загрубяват. И се чудя дали не е от слънцето или пък че много ги пипа. На вашите деца бузките как са и мажете ли ги с нещо. Аз започнах да ги мажа със слънцезащитен крем. Не само тях, че той е с една бяла кожа битер мен и ММ.

# 298
и ние не сме приети никъде, ще се ходи на частна ясла то се е видяло.

# 299
Бубинка, тази сутрин като се събудих си мислех за теб и сега като прочетох, много се зарадвах, сигурна съм че няма да съжалявате за решението си. незнам как ще прозвучи, но емоциите и вълнението около второто дете са някак по-различни, ще видиш  Heart Eyes, искрено ти желая една прекрасна бременност  Hug

За яслите, не ми се коментира, като гледам колко родители са в безизходица и се чудят какво ще правят и какви начини за гледане да търсят...Ние сме от приетите, но колкото се радвам, толкова и се притеснявам, и на мен ми се виждат още малки и го мисля от сега как ще се адаптира и какво ще бъде...съжалявам и аз за неприетите дечица  Hug

Зън, и ние сме от приетите по същата причина, а какво лошо, ако е в групата на майка ти  Wink

Бебеш, стискам палци всичко при вас най-накрая да се нареди, заслужавате го  Hug

Еления, мила не мога да ти дам съвет, но мога да ти кажа, че и при нас с мм имаше такъв период, който продължи няколко месеца, ако трябва да бъда честна, най-вероятно щяхме да бъдем разделени сега, ако финансовото ми състояние тогава ми позволяваше да издържам семейство...но в един неочакван момент, един бивш приятел започна да се навърта около мен, да поясня че нищо не се е случило, но именно неговата поява и това че беше, ако мога така да се изразя, нахално настоятелен ме накара да погледна по друг начин на мм. дадох си сметка, че дълго време съм била подвластна на негативните си емоции, без да направя дори опит да променя нагласите си към него. и когато започнах да подхождам по-положително към него и той откликна по същия начин. Не мога да кажа, разбира се как ще се развиват нещата за в бъдеще, и сега има моменти в които се караме и се дразним взаимно, но пък си мисля, че за съжаление твърде малко семейства могат да се похвалят с добри и хармонични взаимоотношения. далеч съм от мисълта, че двама души трябва да останат на всяка цена заедно само заради децата, но си струва да си дадат шанс, понякога нещата не са толкова непоправими  Hug
Ох, момичета много се отплеснах, извинете ме...

Мадлен, само да ти благодаря за идеята за броколи със сметана и кашкавал, страшна вкусотия! дано това безапетитие при вас се дължи на зъбки и скоро отмине Hug

бързо оздравяване на всички болнички  Hug

хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт