Днес с тези токчета се разчекнах

и на мен са ми малко смесени чувствата за яслите - хем искам да я приемат, хем не ми се ще... ами тя е на мама малкото бебе още

Много искам още едно дете, но като знам как се побърквам в момента за всяко неразположение на малката ми пръжка, не мога да си го представя умножено по 2, и тайничко се надявам да стане случайно 

Съжалявам за яслата... Не мога да си обясня как е възможно да съществува такава тъпотия! Уж всички деца имат право на тази услуга по закон - държавна ДГ или ясла, а дефакто нищо подобно... 
Дано си изкарате добре, въпреки това..
(твоите дечица са с малка разлика, ти също може да ми даваш жокери
)
, и дори нашите 10 точки не бяха достатъчни. Ади ще ходи в ДЯ "Калина" в Гео Милев, където работи майка ми (не в нейната група разбира се). От една страна съм много доволна,защото знам, че персоналът е страхотен и ще се грижат добре за нея. От друга страна ме притеснява, че ще трябва да прекосява цяла София сутрин, добре, че поне мм работи наблизо и ще я кара.
! И нашата идилия днес е същата, само че не с кроасани, а със солети и сега слушаме "Where is grandpaaaaa, where do you think he hideeeees?" Чудо! А само да ти кажа, че и аз не си представям как се оправям с две, ама добре че майка ми е наблизо и не работи, да ми е жива и здрава!
Нормално е детето да е прието, ненормално е да има толкова дечица извън класациите, но това е тема на друг разговор и виновните не са родителите, а някои други, дето Елч вика да не ги споменаваме сега... 

, искрено ти желая една прекрасна бременност