На първо желание не сме приети,за 26 деца има 24 места от граничната група. Моето е едно от неприетите.
Поплаках си сутринта хубаво. Приети сме на второ желание в Банкя и след 2 часа самоизтезание защо аджеба точно моето дете не са приели започвам да свиквам с мисълта. Ще го караме верно сутрин и вечер, но четох че градината била нова от септември 2011. И ще е на чист въздух детето. По- добре да разсъждавам така, че иначе не знам. Много ми стана кофти сутринта. При почти 100% шанс точно моето дете да не е изтеглено с жребия, но то все някой трябва да е. Защо реших, че не може да съм аз не знам.Сега мисля да се насладим на хубавия ден, пък каквото това. Нашия тати е Жоро и утре ще се разходим до Банкя хем за празника, хем да видим градината.

Буби, много се радвам за решението Ви. Някак вътрешно усещах, че така ще решите. И мене ме е страх как бих се справяла, но щях да постъпя по същия начин

Дано повече дечица са приети. Хубав ден!

Мен няма ли да посетиш? 

Ти нали чакаше решение на комисия... ако излезе сега, преди второ класиране ще имате шанс
/ - Предполагам, че тези с 10 т. са от социалната опашка - нали знаеш, че за социалните също има определени бройки. Просто е имало много кандидати с 10 т. и са приети само част от тях - тези с по-късметлийските номерца от жребия

и даже май е безплатно, ама за сега няма да я пускам та за това не съм разучавала.
Съвсем съм в началото на града, до гарата, оставяш колата пред нас и опъваме крачки.