Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 281
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Добро утро или добър ден е вече!

На първо желание не сме приети,за 26 деца има 24 места от граничната група. Моето е едно от неприетите.  #2gunfire  #Cussing out Поплаках си сутринта хубаво. Приети сме на второ желание в Банкя и след 2 часа самоизтезание защо аджеба точно моето дете не са приели започвам да свиквам с мисълта. Ще го караме верно сутрин и вечер, но четох че градината била нова от септември 2011. И ще е на чист въздух детето. По- добре да разсъждавам така, че иначе не знам. Много ми стана кофти сутринта. При почти 100% шанс точно моето дете да не е изтеглено с жребия, но то все някой трябва да е. Защо реших, че не може да съм аз не знам.

Сега мисля да се насладим на хубавия ден, пък каквото това. Нашия тати е Жоро и утре ще се разходим до Банкя хем за празника, хем да видим градината.  Simple Smile

Буби, много се радвам за решението Ви. Някак вътрешно усещах, че така ще решите. И мене ме е страх как бих се справяла, но щях да постъпя по същия начин  Hug

Дано повече дечица са приети. Хубав ден!

# 301
Хай Hug

И ние в отбора на неприетите Confused Догодина пак Mr. Green Малко ме е яд,защото сме първа резерва с много добро изтеглено номерче,ама какво от това като сме след чертата Crazy

Адис,Зън Честито Hug То си е направо все едно в университет са влезли децата,даже там  по-лесно се влиза ooooh! Hug Hug Hug Heart Eyes

По-късно ще се включа пак - отивам да си направя едно дъъъълго кафе Heart Eyes

# 302
ААаа, Пате, и аз съм ти близо!  Crossing Arms Мен няма ли да посетиш?

# 303
От вчера ви чета за проблемите с мъжете, та и аз да се оплача , имали сме много проблеми , но никога не съм се решавала да стана да си тръгна дори не съм се замисляла , но вчера вече започнах ,ако не се промени в статуса ми ще пише разведена, то вече не се търпи постоянно се натяква че моите родители ми говорили какво да правя а това никак не е така , и неговите и моите родители много ни помагат и с гледането на детето и финансово.Но без край не може да се разчита на някой.Това дето винаги съм го мразела едно семейство да се кара заради родителите това ми се случва.
Днес сме на сватба жени се най-добрия ми приятел много съм щастлива, но всичко е срещу нас , първо на ММ не му платиха навреме и ще ходя с рокля която си я имам сама ще си правя косата което никога не ми се случвало, никога не съм била без пари и сериозно започвам да се замислям да се връщам на работа , после ММ е на работа днес и му бяха обещали да го го сменят но вчера се обадиха да кажат че няма да стане и той ще дойде в ресторанта и аз пак сама на снимки а това много го мразя .
Сутринта в 8,30 дадох малкото на нашите и сега ми е едно такова спокойно , но като се сетя за ММ се газирам #Cussing out но какво да правя аз съм си го избирала.
Надявам се на сватбата да ми се оправи настроението и да си прекарам много хубаво.

# 304
  • sofia
Днес денят ми се вижда по-хубав от вчера.
Багаж ще имаме следобяд.
Лия е класирана в ДЯ, в Лозенец, но и каката учи там. Родителите ми живеят там, наблизо  Flutter

Рал, на второ класиране ще ви приемат , все ще се откаже някой  Praynig

За некласираните- дано се освободят някакви места.

КакаРала, аз Ирен я пращах на ЧЯ 5г, само като си помисля какви пари съм дала, е не бих го повторила. Не че няма плюсове, но може би в образованито е по-добре да се инвестират.

А тук е 16 гр, типични температури за декември месец, но от понеделниииик

# 305
Люба, и на мен не ми се дават грешни пари за ЧЯ, но нямам алтернатива и се надявам да е за някакъв кратък период от време докато измисля нещо друго.
Септември ми изтича болничния, после ще изчистя отпуските и трябва да тръгвам на работа. Нямам баба, която да поеме детето, а детегледачките въобще не са алтернатива за целодневно гледане. По-добре аз на работа и детето на ЧЯ, и за двамата мисля, че тези социални контакти ще са полезни. Единствено ме притеснява периода на адаптация и моментите с боледуването, предполагам, че ще се налага някаква жена да имам да идва като се налага
За хората от провинцията като мене без баби под ръка просто няма алтернатива, а още една година вкъщи ще е направо трагично за бюджета ми Sad

# 306
Люба Hug Честито и на Вас за приемането Hug Радвам се,че са ви открили багажа Hug Сега остава да се наслаждавате на почивката Peace Heart Eyes А за приемането - надявам се догодина да стане Peace Praynig Сега ми се струва,че няма да е защото на второ класиране вече са обединени и общи и социални опашки,освен това винаги се намират деца с 9 и 10 т,пък дори и от други райони на София,така че....Аз за наесен си имам една ученичка Laughing Сега очаквам в края на май класиране за каката Peace И наесен с песен Whistling Laughing

kak@r@la action032 Ти нали чакаше решение на комисия... ако излезе сега, преди второ класиране ще имате шанс Peace Praynig

Крисиа - приятно изкарване на сватбата ти пожелавам Hug Relaх и танци,манци... хич не мисли снимките,ваште и т.н.... Hug

Какче - как е Вики днес? Надявам се,че няма температура,било е нещо моментно снощи Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 12:45 от ral_r

# 307
Ral, аз докато го дочакам това решение ще дойде време за кампания 2013 Laughing Много е тромава и там процедурата
Между другото не знам как става, но в едно от ОДЗ-тата, в които сме кандидатствали има неприети деца с 10 точки, а приети с 8 Shocked Ако някой има обяснение на този феномен моля да го сподели

Абе какви са тия номерчета изтеглени, това което е зад имената на децата ли, нещо продължавам да не съм наясно с доста неща. Ние в Одз-то, което ни е на 1во място сме на 22 място в некласираните, шансове нямаме ни за второ, ни за 20то класиране. Как става избора между децата с равен брой точки, дали може някой да разясни тука, че не ми се чете цялата тема за яслите

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 13:02 от kak@r@la

# 308
Ral, аз докато го дочакам това решение ще дойде време за кампания 2013 Laughing Много е тромава и там процедурата
Между другото не знам как става, но в едно от ОДЗ-тата, в които сме кандидатствали има неприети деца с 10 точки, а приети с 8 Shocked Ако някой има обяснение на този феномен моля да го сподели

Абе какви са тия номерчета изтеглени, това което е зад имената на децата ли, нещо продължавам да не съм наясно с доста неща. Ние в Одз-то, което ни е на 1во място сме на 22 място в некласираните, шансове нямаме ни за второ, ни за 20то класиране. Как става избора между децата с равен брой точки, дали може някой да разясни тука, че не ми се чете цялата тема за яслите

Веднага обяснявам /това не пречи да пишеш и на Фъндъкова - много поздрави от мен да й предадеш Sick  #Cussing out Wink/ - Предполагам, че тези с 10 т. са от социалната опашка - нали знаеш, че за социалните също има определени бройки. Просто е имало много кандидати с 10 т. и са приети само част от тях - тези с по-късметлийските номерца от жребия Peace А тези с 8т са от другата опашка Peace Или обратно. А пък при нас има приети деца с 6 т. от социалната опашка,но ние с 8,1 от общата опашка сме отвън Laughing А за твойто решение какво да кажа - както всичко в тая държава... Rolling Eyes

# 309
Тоест децата, които са с еднакъв брой точки се разиграват на томбола ли, къде има обяснена самата процедура?
Моя мъж днес е поел Марти, след един много сериозен разговор, който имахме тези дни/ в контекста на темата за мъжете/, аз гледам сериал след сериал, пия кафе и още съм по пижама Laughing определено имах нужда от една такава сутрин

# 310
ААаа, Пате, и аз съм ти близо!  Crossing Arms Мен няма ли да посетиш?
Не си ме поканила, не съм дошла  Laughing
Малко ми е сложно шофирането при теб, въпреки че там се учих да шофирам. Ако ти се пътува 30 км може още утре да организираме срещичка  Hug

Честито на приетите!   bouquet

Люба, браво за багажа. Поне бързо го намериха.

Какарала, и вчера ММ пое Дани сутринта след подобен разговор. Резултата беше ако по килима, няма топла вода. Ударно му беше  Laughing

# 311
Пате, много ще се радвам да те видя  Hug Ние за съжаление за сега не можем на никъде да мръднем  Confused

mrm, вече те разбирам защо не искаш да вземеш баба ти при вас  Mr. Green Тук сме при бабата на мм  и ми едно такова на моменти  Whistling За това само сами вече  Naughty

Оказа се ,че Тея като има ТЕЛК май нямат право да и откажат прием в ясла  Thinking и даже май е безплатно, ама за сега няма да я пускам та за това не съм разучавала.

# 312
Тоест децата, които са с еднакъв брой точки се разиграват на томбола ли, къде има обяснена самата процедура?
Да Peace Има темичка в Бг-мама: Страсти - Градините в София кампания 2012 - 2013,ама не знам как да ти дам линк към нея Embarassed Намери я,там има доста неща разяснени Peace

# 313
Пате, аз няма как да дойда, освен с влака, че не съм шофьор! Ала, ти ако имаш желание заповядай!  Grinning Съвсем съм в началото на града, до гарата, оставяш колата пред нас и опъваме крачки.

# 314
и на мен не ми е ясно какъв е този жребий. како рала, май само ние с теб не се оправяме с тези ясли Mr. Green
не че при нас има шанс де - местата са 4, всички приети са с 10+ и с първо желание. иначе ние сме втора резерва, ама... гледах по другите ясли с 8,3 точки, колкото имаме ние са си приети хлапетата, ама на - малшанс Sad
другото, което не ми е ясно е, че по форумите пише, че групите в яслата, за която кандидатстваме са от по 30-ина деца, а приемат 6. уай, бе джанъм?

а частни ясли откъде?

Общи условия

Активация на акаунт