Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 145
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
ееее, най-любимото, пиша си аз пиша и взема, че изтрия всичко  Sick С една дума жалвах се, че жегите ме съсипват, а то тепърва се почва   Mr. Green, май и годинките си казват думата. А другата ми жалба беше за класирането в детските, ние сме на жребий и чакам съботата да видим ще ни бъде ли тази година  newsm78

айде отивам да пийна едно винце да отпусна душата и аз  bowuu bowuu bowuu

# 256
Бебеш,направо се учудих,че сменихте Димитровград за Разград?! А сега вече ми се иясни,че и Разград не ви е на сърце. GrinningАма ще потраете щом се налага.Дано ви се уредят нещата скоро!
Аз пък да споделя ,че като се отделихме уж за да си оправим отношенията,те се влошиха още повече. Към днешна дата сме съквартиранти с ММ, всъщност трябва ли така да го наричам?!Не можем да се разделим заради децата. И двамата сме прекалено привързани към тях,а и те към нас. От ежедневните ни свади Стела започна да прави нервни тикове Cry.Много е чувствителна милата и ми е много мъчно. Започнахме да се мъчим да не се караме пред нея.... почти се получава понякога.....Абе голям маскарад...играем театър на семейство  докато приспим децата.
Никога не съм и предполагала,че така ще се развият нещата.Толкова е трудно....толкова...
Дайте идеи какво се случва когато любовта вече я няма, уважението също, а той е най-добрия баща?!

.......................
Натоварих темата отново и е редно да излизяза  пак в едно-или двумесечна отпуска от форума.
Аман от мене значи. ooooh!

Говори ми. Намери си любовник, ще ти е по-леко.
Тук сме до 15ти, като вземем парите ще си намерим квартира. Ние не се изнесохме за да си оправим отношенията, аз просто не издържах, той не искаше да тръгваме,макар че и него го въвлякоха в скандала,ама му казах ако иска да остава, аз тръгвам с децата.

# 257
  • sofia
Момичета, много неприятно е това с отношенията с половинките, аз ще замълча.

Утре сутрин летим за Испания, а ми е така мъчно за децата, Лия ми каза по тел `аууу мама` и се размекнах.

Стискам палци за яслите,момичета.

Hug

# 258
Малко преди да припадна на възглавницата, да драсна някой ред и аз...

Еления, мислиш ли, че всичко е загубено безвъзвратно между вас? Ако това чувстваш със сърцето си, не знам какво да ти кажа и какво да те посъветвам... На мен само веднъж ми се е случвало нещо подобно (в предишната ми връзка - 5 години беше), но си спомням само, че в един момент всичко се изпари и връщане назад нямаше... Но все пак помисли си дали наистина вече не обичаш човека отсреща? А това, че сте страхотни родители няма никакво значение, ако препирните ви стресират децата. Тогава това, че сте заедно не е в тяхна полза...  Sad

Люба, приятно изкарване! Отпусни се и се наслаждавай на почивката с ТМ!  Hug

Калифорния, Елч, ПепинкаHug!

Тути, пиши как са децата! Бързо да им минава този вирус!  Praynig

А това с детските градини в големите градове е пълна свинщина! Стискам палци на чакащите, дано все пак имате шанс.  fingerscrossed

Аз отивам да лягам, че съм парцал...

# 259
Добрютроо,

мамита дайте някви идеи, че Емата някво разстройство я гони, цяла нощ не сме спали, явно я е мъчило коремчето. Снощи от ДК няква тъпа доматена супа с овес имаше и сигурно това я е разбъркало  Sad Абе надявам се да е нещо еднократно ама ще видим, почвам я с препечени филии със сирене.

# 260
Инка, ентерол прахче беше предписала нашата лекарка. То е с живи дрожди и е много важно да се разтваря в хладка вода, не топла. За това се сещам.

# 261
  • София
Инка, добавяй повечко сухар към манджите, при нас действа. А сащо банан, ориз, шипки.

# 262
Инка, можеш да дадеш хидрасек, на нас лекарката го предписва заедно с ентерола. Иначе можеш печена ябълка, ориз, оризова каша, картофи. мненията за банана при разстройство са спорни. дано не е някакъв вирус, бързо оправяне  Hug

Люба, страхотно да си изкарате  Hug

Хубав ден, засега от мен, по-късно ще се включа пак, че сега трябва да бягам

# 263
Добро утро! Hug

Люба, приятно и незабравимо изкарване! Hug

Еления Hug не обичам да давам съвети, защото човек отстрани никога не може да види всичко...но те разбирам, защото ми се е случвало... Sad Много съжаллявам, че си в такова положение...Имаш моята подкрепа и те прегръщам мила с пожеланието всичко да се нареди както трябва!Дано намерите верния път, защото за децата ти си единствената и най-добра майка, трябва да се съхраниш! Hug

Мами, как обяснявате на децата, че някъде не се пипа...На Сами хиляди пъти казваме, че печката не се пипа, пералнята не се отваря и още десетки неща, но не...е по цял ден когато сме вкъщи пипа всичко, което не трябва!Гледам да сме навън, ама то в тия жеги не може по цял ден...

От снощи Сами е малък мъж - ММ му направи първата подстрижка с машинката, че едни къдрички се вееха отзад Grinning Много е сладък!

Тути, бързо да минава и на двечките тоя гаден вирус! Hug

Бързо оздравяване на Ема, дано не е сериозно! Предупредиха ме тук, че някакъв чревен вирус е плъзнал....аман!

Прегръдки за всички! Heart Eyes

# 264
  • София
Това с пипането навсякъде и на нас ни е проблем. Казвам хиляди пъти "не", махам го, заплашвам, плясвам през ръката... Последния път доста силен шамар изяде, но козирогът си е рогато добиче. Накрая аз се отказах и го оставих да си бърка в кенефа, не мога да го накарам да спре.

# 265
  • В две тъмни очички
Емили, няма оправия! И Владимира е така. Обикновено го прави когато търси внимание. Но науми ли си нещо няма отказване. Вчера например през целия път до вкъщи си влачеше едното краче по земята (от колелото) и не стига, че ожули маратонките, ами на няколко пъти си удря крачето в гумите. Един-два пъти обясних, после 3-4-5-6 .......... и нищо!!! Спираме, качвам крачето и след 2 сек тя го сваля нарочно. Скарах се накрая, но и това не промени нещата. Така че....инатлива работа!

Еления, съвет не мога да ти дам, а и нямам право! Надявам се само нещата да се наредят и при вас час по-скоро!!!

# 266
Току-що се прибрахме от тичане навън, mrm, Бубе Hug благодаря ви, че споделихте...Да си не мисля поне, че само мойто е такова... Simple Smile Една приятелка ми каза, да поизчакам още 3-4 месеца, тогава щял да почне да разбира от казаното.... Wink Е ха дано!

Приятно лудуване навън на малки и големи! Hug Heart Eyes

# 267
  • Пазарджик
Привет и от мене
И аз в отбора на болните,децата са доста по добре.На Нели спрях повръщането ,но я почна разстройство.Няма никакъв апетит.Таня снощи вдигна 39градуса ,тя май го кара 2 в 1,че беше малко настинал(предишния ден се пръскали с вода и се  прибра почти суха)
Инка,стискам палци да е от супата PraynigИначе аз за разстройство във момента давам прахчета Хидрасек+Биогая.
Любе,лек път и много слънце ви желая
Еления Hug
и още исках да пиша,но нямам сили за повече...

# 268
Здравейте и от мен.

На всички болнички пожелавам бързо оздравяване.

Еления, дано се наредят някак нещата. То съвети не може да се дават, вие ще си прецените най-добре.

Буби, каквото и решение да вземете, ще е най-доброто за вас.

Аз вчера най-сетне се записах на ЖК. Имаме големи шансове за момиче, но още не може да се каже със сигурност.

# 269
Бях на доФтор днес... Каза ми, че нямам медицински причини за прекъсване на бременността, понеже едва в третата седмица ембрионът започва да се храни реално от матката, дотогава кара на собствени запаси. Видяхме се на ехографа, всичко изглежда наред. Иииии лека полека май почваме да свикваме с мисълта, макар че още шубето ни гони.
Ама като го видях на монитора и нещо в мен се пречупи, нали се сещате... И май няма жива сила, която да ме замъкне към клиниката да абортирам...
Както каза ММ по въпроса "Ти къде го чукаш, то къде се пука..."  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт