Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 147
  • 731
  •   1
Отговори
# 240

Emilly1212  Hug Hug Хубав ден и на теб!
Инка Честита годишнина и возило  Sunglasses

# 241
  • София
Здравейте, мамчета,

покрай почивката не съм чела и от вчера наваксвам. Ние попътувахме при бабите, хубаво изкарахме. Сега чакам вече следващите почивни дни. Тресе ме треска за яслите. Дано ни приемат.  Praynig

Инка, честита годишнина! Честито и на тези, чиито празници съм пропуснала!   bouquet

Бебеш, за малко и аз да ида на празника на дивите коне, но ММ си намери друга работа в това време. Свекърите имат къща на брега на Арда и ходим там като се прибираме. Знам за каква красота говориш. Особено сега напролет като е свежо зеленото е прекрасно. Стискам палци за работата на ТМ и да се отделите на квартира. Всичко ще се оправи, трябва да вярвате. Имате прекрасни деца и си заслужава да си дадете шанс. Стискам плаци.
Бързам да честитя на Буби. Сигурна съм, че всичко ще е наред. Наслади се на момента. Такъв позитивен човек като тебе (не те познавам, но усещам че си такава  Hug ) с мислите си може да предизвика да му се случат само и най- хубавите неща. Моя колежка, с която бременяхме заедно и роди месец преди мен, също така забременя непланирано. Преди да разбере че е бременна беше пила няккави витамини с витамин А вътре. Това, както разбрахме в последствие, било предпоставка за малформации на плода. Включително в Майчин дом й дадоха предписание директно да направи аборт, без да направи каквото и да е изследване. Тя взе друго решение и сега се радва на прекрасно и здраво момченце. Така че горе главата. Господ си знае работата.  Hug  Hug  Hug И на мен ми се иска, ама май не м истиска. Не знам и аз. Най- вече се притеснявам как бих се справила сама без чужда помощ с две деца с малка разлика. Сега като начало ми предстои някаква терапия за тръбата лятото ( с една запушена тръба съм). И после ще видим.

Ох, имаше още неща, но ще ставам да посвърша нещо, че дребния си полегна, а после сме на детски рожден ден. Хубав и слънчев ден от нас!

# 242
Добро утро, мили момичета!
Друго си е човек да сподели какво му тежи, без значение за какво става дума, а още по-хубаво е да срещне подкрепата на доброжелателни и положителни хора, действа много успокояващо, благодаря!  Hug
Аз все още се лашкам между двете крайности (сигурно изглежда ужасно в очите на опитващите мамчета), но не е лесно да се вземе такова сериозно решение, защото и в двата случая си е сериозно. С ММ си говорим, той ми каза, че каквото реша, ще ме подкрепи, но го усещам, че не е много ентусиазиран...И го разбирам де, понеже последната година си беше бая изпитание, а пък с плановете ми за връщане на работа и вдигането на заплатата ми (по-висока от това, което взима той), разчитахме на тези пари за някои неща, които предстоят... И глупости, битовизми общо взето, като се замисли човек, ама пусто животът си е такъв ограничен от тези неизбежности и колкото и да е тъпо, все имат значение...
Засега сме си оставили някакъв период за размисъл (като пред избори  ooooh! ), пък и утре като ида при док ще си изясня някои въпроси и така...
Благодаря ви пак... Дано не изглеждам смешно с мойте терзания...

Иначе блогът с рецептите си е живо попадение, има много лесни и идейни неща, например супер лесното тесто за домашна пица, става супер вкусно. А тортата ви я препоръчвам с две ръце, няма да съжалявате, пък и дечковците могат да хапнат. Даже честно казано, може да се направи и с по-малко масло, пак ще е вкусно.

Хайде, лек ден на всички!  Heart Eyes

Аааа, щях да забравя!  ooooh!  Инка, честито возило, да се возите леко и безаварийно! И честита годишнина, много здраве и любов, както досега!  Hug

# 243
Хай Hug Да се разпиша и аз Party

Емили Hug Hug Hug

Буби Hug Помислете,преценете,все пак вие най-добре си знаете Peace А,че си е Божа работа - то е ясно /щом и Дюрекс ще съдиш Whistling Wink Crazy/. Иначе /макар,че мойте не са породени,но пък две дечица си е прекрасно нещо Heart Eyes/  и аз знам,че сумата за второто майчинството ти е като за първото, ако не е прекъсвано Peace Успех Hug

Инка - Безаварийно да си я караш новата кола и Честита Ви годишнина с ТМ Hug

Камчето
Аз вече претръпнах за тия ясли. И да го мислиш, и да не го мислиш - то е ясно - места за всички няма Confused Ако има късмет детето - ние сме в две гранични групи - ще го изтеглят Wink Laughing Успех Hug

mrm - Снощи и аз бях като изцеден лимон Tired Цял ден с децата навън и вечерта....Много рязко просто се качиха градусите и според мен е от това,няма как толкова бързо да се настрои организма към тези температурни промени Whistling

Айде,хубав ден и от мен Hug

# 244
  • София
Запис да не ви изпусна отново  Embarassed

# 245
  • Пазарджик
Привет и от мене!

Буби,благодаря ти мила за блога,торта звучи много интересни веднага щом мога ще я направя и ще се отчета с резултат.Вътре открих и една много любима и забравена рецепта Hug
Инка,пожелавам  безмерно щастие на твоето семейство.Честита ти придобивка със здраве да си я ползваш!

И да се оплача,Нелката и Таня са болни.Хванала ги е ентероколитен вирус и двете повръщат.Нели се събуди в 8ч.и до 10ч.повърна четири пъти,заведох я на лекар изписа ни свещички против повръщатане .И тъкмо овладях малката ми се обадиха от у-щето на Таня да ми кажат,че и е лошо ,докато стигна ,беше почнала да повръща,та на нея изписаха Вимотусхил капка,сега и двете спят.

# 246
Бебеш, как сте?

Инка, честита ти кола!  Simple Smile

Буби, каквото и да решите сме с теб!  Hug

# 247
Бебеш, как сте?

Инка, честита ти кола!  Simple Smile

Буби, каквото и да решите сме с теб!  Hug

Супер, по цял ден сме на разходка, има 3 площадки на по-малко от 5 мин, пазара е близо има и голям магазин на близо. Едната площадка е напълно заградена и си ги пукаме да щъкат. Количката въобще не я ползвам. Голям рахат. /не че няма неща които не ме дразнят/ Чакаме да му се обадят на мм от две места, много се надявам на второто , много ми е на сърце, защото ще сменим града  Mr. Green

# 248
бубинка, важно е да го искате. естествено, че две дечица е супер, но те няма да ви избягат. ако смятате, че сега не е моментът не го правете. и разбира се, че ще сме с теб, каквото и да решите. Hug

аз днес едва си изкарах работата. пустият цикъл много болезнен!
вие какви хапчета пиете за цикъл?

а я ме светнете за детските градини!
не мога да схвана кога е класирането и как, по дяволите, някой може да има 10+ точки?

# 249
Бебеш,направо се учудих,че сменихте Димитровград за Разград?! А сега вече ми се иясни,че и Разград не ви е на сърце. GrinningАма ще потраете щом се налага.Дано ви се уредят нещата скоро!
Аз пък да споделя ,че като се отделихме уж за да си оправим отношенията,те се влошиха още повече. Към днешна дата сме съквартиранти с ММ, всъщност трябва ли така да го наричам?!Не можем да се разделим заради децата. И двамата сме прекалено привързани към тях,а и те към нас. От ежедневните ни свади Стела започна да прави нервни тикове Cry.Много е чувствителна милата и ми е много мъчно. Започнахме да се мъчим да не се караме пред нея.... почти се получава понякога.....Абе голям маскарад...играем театър на семейство  докато приспим децата.
Никога не съм и предполагала,че така ще се развият нещата.Толкова е трудно....толкова...
Дайте идеи какво се случва когато любовта вече я няма, уважението също, а той е най-добрия баща?!

.......................
Натоварих темата отново и е редно да излизяза  пак в едно-или двумесечна отпуска от форума.
Аман от мене значи. ooooh!

# 250
Елч, аз пия аулин. Също така се снабдявам с кола и шоколад, за да не ми падне кръвното.  Sad

# 251
Еления   action032  Егаси,човек не знае какво ще му дойде до главата,уж за добро беше отделянето пък то....Толкова ли са непоправими нещата между вас с ТМ? Ако е така е много кофти Cry Да живееш под един покрив с човек, който не можеш да търпиш и с който сте си напълно чужди.... Колкото и да е добър баща ти пък си най-добрата майка за тези деца, а освен това си и Човек Peace Hug С теб съм,макар че не мога да ти дам кой знае какъв съвет Confused Hug

Елч - аз пия Но-шпа. Винаги ми е бил болезнен цикъла - преди,след раждане - няма значение. Първия ден ми е ад Confused Crossing Arms За ДГ - класирането е на 05/05. За точките - направо не ми се говори Confused Колкото и да се напъвам повече от 8,1 не събирам. Това е Confused Тези с 10+ са с мами,татковци,баби и дядовци работещи в ДГ + номер на желания...има и точки за посещаване на по-голямо дете в същото заведение,както и за такива с по-малко от две години разлика на децата  ..... Май това е в общи линии Whistling Wink

# 252
Елч, пия ацефеин и шоколад, кола и кафе както ти е писала и Мише.

Еления,  spoko   Hug

Инка, честит ви празник и лека и безаварийна с твоята кола!

# 253
Елч, и аз пиех Ацефеих, но сякаш от както му смениха опаковката, съответно и броя хапчета и не действат така като преди. Сега минах на Паракофдал, много бързо ми минава от него, главоболието също. А съм със страшнооооооооо болезнен цикъл, стигала съм до припадъци от болката, за жалост така си  остана и след раждането Sad

Еления, дано се наредят нещата по най-добрия за вас начин. Съвет не мога да дам, че не съм компентентна.

Инка, честита годишнина и возило, да се престрашиш и безаварийно шофиране.

# 254
Inka - Честита годишнина - много да се обичате и да сте си все заедно. Със здраве и мерак да си я карате нова кола.
Буби - тортата още утре ще я направя. ..За мен децата са божи дар...но действително трябва да си готов за това и да го искаш и да си убеден със сърцето си. Решението си само ваше и вие си знаете какво е най-добре.
Еления, Бебеш - дано се намери изход от ситуацията и нещата се подредят по най-безболезнения начин за всички.
Съвети не мога да дам. Не мога и да се поставя на ваше място. Всеки вижда нещата различно, различни хора сме все пак. Мога само да ви дам кураж и подкрепа да намерите вярната посока.

Общи условия

Активация на акаунт