Emilly1212
Хубав ден и на теб!Инка Честита годишнина и возило

) с мислите си може да предизвика да му се случат само и най- хубавите неща. Моя колежка, с която бременяхме заедно и роди месец преди мен, също така забременя непланирано. Преди да разбере че е бременна беше пила няккави витамини с витамин А вътре. Това, както разбрахме в последствие, било предпоставка за малформации на плода. Включително в Майчин дом й дадоха предписание директно да направи аборт, без да направи каквото и да е изследване. Тя взе друго решение и сега се радва на прекрасно и здраво момченце. Така че горе главата. Господ си знае работата.
И на мен ми се иска, ама май не м истиска. Не знам и аз. Най- вече се притеснявам как бих се справила сама без чужда помощ с две деца с малка разлика. Сега като начало ми предстои някаква терапия за тръбата лятото ( с една запушена тръба съм). И после ще видим.
), пък и утре като ида при док ще си изясня някои въпроси и така...
Инка, честито возило, да се возите леко и безаварийно! И честита годишнина, много здраве и любов, както досега! 
Да се разпиша и аз 

Помислете,преценете,все пак вие най-добре си знаете
А,че си е Божа работа - то е ясно /щом и Дюрекс ще съдиш
/. Иначе /макар,че мойте не са породени,но пък две дечица си е прекрасно нещо
/ и аз знам,че сумата за второто майчинството ти е като за първото, ако не е прекъсвано
Успех 

Цял ден с децата навън и вечерта....Много рязко просто се качиха градусите и според мен е от това,няма как толкова бързо да се настрои организма към тези температурни промени 

Ама ще потраете щом се налага.Дано ви се уредят нещата скоро!
.Много е чувствителна милата и ми е много мъчно. Започнахме да се мъчим да не се караме пред нея.... почти се получава понякога.....Абе голям маскарад...играем театър на семейство докато приспим децата.
Егаси,човек не знае какво ще му дойде до главата,уж за добро беше отделянето пък то....Толкова ли са непоправими нещата между вас с ТМ? Ако е така е много кофти
Да живееш под един покрив с човек, който не можеш да търпиш и с който сте си напълно чужди.... Колкото и да е добър баща ти пък си най-добрата майка за тези деца, а освен това си и Човек
С теб съм,макар че не мога да ти дам кой знае какъв съвет 
За ДГ - класирането е на 05/05. За точките - направо не ми се говори