Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 30 141
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Буби, не е страшно според мен. Както на повечето препарати и на този пише стандартното: не са тествани бременни. Пише, че преминавало през плацентата, но то сега няма такава. Притесняваш се излишно!  Hug

# 226
  • Пазарджик
Тути, сетих се и аз за йодасепт, ама се чудя дали няма някое спрейче, че ако е ожулено, надали детето ще даде да го мажеш  newsm78
Пантенол спрей,ако раната е на лицето,ще трябва да се пръсне върху марличка и тогава да се нанесе

# 227
Олелее! Колко съм изпуснала! ooooh!
Буги,направо ти казвам честито!Защото знам,че сърцето ти ти дикува правилното решение!Както всички са казали няма да е фатално лекарството в толква ранен етап от бременността.
Когато забременях с Вико бях на ривотрил първите седмици. Но като че ли повече ме объркваше факта от неплануванта бременост(както е и при теб).Разбирам те напълно за обърканото състояние в което се намираш. Това е нормално. Дай си една седмица време и ще видиш, че щом е дошло така трябва. Heart Eyes
Честит рожден ден на теб и на Ейприл!
 [color]

# 228
  • sofia
Бубе, Бионект Силвър спрей е мн добър

# 229
Калифорния, ЕленияHug!

Еления, много се радвам, че пишеш. Аз пак да кажа, че ние по 24-ти май идваме към Приморско, та ако имаш време, може да срещнем Зори и Вико.  Wink

Хора, в суматохата забравих да ви се похваля, че вчера направих уникална домашна бисквитена торта с кисело мляко. Утрепах змея! Всички бяха очаровани, много лесна и супер вкусна, ако има заинтересовани давам връзка към рецептата.

# 230
  • Пазарджик

Хора, в суматохата забравих да ви се похваля, че вчера направих уникална домашна бисквитена торта с кисело мляко. Утрепах змея! Всички бяха очаровани, много лесна и супер вкусна, ако има заинтересовани давам връзка към рецептата.
Тогава ще те помоля за рецептата,още помня овациите за шоколадовото ти суфле,искам пак Embarassed

# 231
  • София
Добър вечер!

Буби, дано всичко се нареди накрая по най-добрия начин за цялото ви семейство!

Бубе, носила съм шишенце със сребърна вода когато Бобо беше малък, сега все забравям да взема нещо  Embarassed.

Зайка, за алергични хора има специални спринцовки с урбазон, приличат на "химикалките" на диабетиците. И аз каквато съм паника все се каня да помоля личната да ми изпише такова нещо за Бобката.

Бебеш, отделяйте се да живеете сами, отношенията ви с мъжа ти ще се променят към по-добро!

На Ади й растат кътници. През повечето време стои с двата показалеца в устата и гледа лошо. В понеделник ходихме на Панчерево, карахме лодка. Тя се сдуха и много слуша в лодката, час и нещо не гъкна и не мръдна  Simple Smile.

Днес открих сезона на слънцезащитните кремове, пуснах ги дечурлигата по къс ръкав вчера и се зачервиха като раци. Днес ги намазах здраво.

bouquet

# 232
Тути, ето линк към блога на мацката, от която я преписах:

http://aelisaelis.blogspot.com/search/label/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8

Предпоследната е - торта с кисело мляко. Елементарна за правене, много, ама много вкусна, особено, ако обичате вкус йогурт. Аз използвах бисквити Житен дар, обаче преди да ги наредя ги топнах леко в кафенце, защото по-бързо омекват, а и много приятен вкус става.  Wink

Зън, благодаря!  Hug

# 233
ах, Бубии  Hug дано всичко се реши по най-добрия за теб начин!!!
Елч мила и ти ли си бременна, или нещо не разбрах  newsm78

аааа, сега от мен една скрооомна почерпка, че днес имаме годишнина с ММ и се сдобих с първата си собствена коооооооооооолаааа?!!!!!! хи-хи, голямата почерпка, ще е като се престраша да карам спокойно с малката  Joy Joy Joy

# 234
  • sofia
Инка, безаварийно и честито.

Буби, в този блог има страшни вкусотии.

# 235
инка, не съм за съжаление, ама много много много ми се ще Simple Smile
честита ви годишнина и нова придобивка на теб!

буби, тази торта ми звучи мнооого добре, усещам как скоро и моите домашни ще се облизват, поне едногодишните такива Simple Smile

# 236
Ехооо, привет!
Влязох да хвърля един поглед, след като, както винаги, съм изпуснала половината тема и гледам вълнуващи новини при Буби.
Стискам всичките си палци всичко да е наред. Разбрах, че се притесняваш, че си пила някакви лекарства, но и аз мисля, че толкова рано едва ли ще има проблем.
Искам да разсея притесненията ти за ниско майчинството и да ти кажа, че ако първата година със Зори си взимала добри пари добрата новина е, че законът ти позволява и с новото бебе да взимаш същите. Нарича се застъпване на майчинство и единственото, което се иска от теб е да не си се връщала и ден на работа откакто си излязла по майчинство със Зори и да излезеш в болничен 45 дни преди раждане преди Зори да навърши 2 години. Ако се стигне дотам дай знак и ще ти кажа точно по кой член от КТ се случва това.
Споделям го от опит, защото моите две деца са с точно 2 години разлика и са декемврийчета и двете.
Ние Мона я правихме козирог ама тя се оказа с характер и реши да се роди в последните часове на стрелец  Laughing

Иначе ние сме на вилата. Решихме да удължим ваканцията си до Гергьовден и който можа избяга от работа  Wink Открихме плажния сезон с децата, а аз лично сезонът на сенната хрема  Confused Но нали казват, че няма пълно щастие...

# 237
  • София
Ей Буби, верно бе, ще ти се застъпи майчинството - и аз бях така.

Аз съм капнала - цял ден навън с 2-та, а Боян е непрекъснато в движение, създаващо опасност за него и околните. Освен това се наядох като прасе и вавърших с голяма бира за да поддържам формата. Отивам да гледам нещо и да спя. Лека от мен!

# 238
Инка, честита годишнина и честита придобивка! С много здраве да се возите леко и безаварийно!

Буби, всичко ще се подреди ще видиш. сигурна съм, че след няколко дни, когато първоначалните емоции и стрес попреминат, нещата ще изглеждат съвсем различно  Hug

Хубав ден, момичета!

# 239

Добро утро! Hug

На всички от сърце желая усмихнат и красив ден!

bouquet Инка, честита годишнина и честита нова кола!

Буби Hug браво за тортата! Ще разгледам и аз сайта - много вкуснотийки мернах.

Общи условия

Активация на акаунт