Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 29 940
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
  • В две тъмни очички
Джанче мерси! А за гърлото - пробвай с нишадър - действа безотказно!

Какче, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много усмихната, винаги толкова позитивна и все така страхотен човек!

Днес чистих, чистих, чистих........... и сега имам мазоли  Mr. Green Рано сутринта отидох да чистя детската градинка , наблизо до нас, включиха се и доста майки - от кумова срама. После чистихме пред къщите, ама гадното е, че не боклуци, а камъни, пясък, чакъл. Та се опушихме яко. И така днес се разписах в инициативата (то не само днес я правя де...ама това е друга тема)

Елч, надявам се, че всичко е наред при вас?! А за Дара е нормално да е неспокойна, щом и вие сте неспокойни.

# 526
  • sofia
Момичета, станах леля! Екатерина е 2800, 49!
Да ми е жива и здрава!

# 527
Добро утроо !  Flutter

Люба честито!   Party bouquet

# 528

Люба, честита да ви е малката прелест!

Светослава, мерсаж за кафенцето! С прекрасни бели цветенца!

Бубе, на всякак цена ще пробвам и нишадър  Peace  Може на лични да ми пратиш по-подробни инструкции как точно се ползва Wink

# 529
Добро утро, момичета!

Днешният ден стартира обещаващо!  Party

Люба, честита племенница! Да ти е жива и здрава Екатерина!   bouquet

Какче, честит рожден ден (с малко закъснение)! Пожелавам ти много щастие и здраве, и много послушни мъже вкъщи!  smile3525

Светослава, мерси за кафенцето, много ободряващ вид има!

Пожелавам на всички една спокойна, слънчева неделя, а болничките бързо да се оправят!  Hug

# 530
Люба, Честито, жива и здрава да е малката кукла!   bouquet

Какче, Честит рожден ден! Да си жива и здрава, винаги обградена с много любов и съпътствана с много късмет!   bouquet

Светослава,  Hug

# 531
Добро утро и от мен!
Закусчица?

Люба, честито! Да е здрава, весела и усмихната Екатерина!  newsm32

# 532
Добър ден!

Какче, Честит ти Рожден Ден на патерица!!!
Аз както винаги със закъснение честитя  Embarassed

Люба, да ви е жива и здрава малката Екатерина, много да ви радва!

Бременните, как сте?

Джанче, и всички останали болнички, бързо да се оправяте, че времето е много хубаво за боледуване.

# 533
  • София
Момичета, много ви благодаря за хубавите пожелания!  Hug
Купона беше супер, легнахме си в 4.30 ч. и в 10.30 ч. свекърите ни събудиха с въпроса, кога да ни доведат Вико! Whistling Без коментар...!

Обривът си седи, появяват се и нови пъпки, както и големи мехури, довечера един приятел кожен лекар ще го погледне, да разберем шарка ли е или не. Та ако е шарка приемам желаещи за среща с нас, вече имам две деца в списъка с желаещи! Mr. Green

Люба, честито племенница! Да ви е жива и здрава и много щастлива!  bouquet

Джанче, бързо да се оправяш! Hug

# 534
  • В две тъмни очички
Люба, да ви е жива и здрава кукличката!

Днес правих кекс с ябълки за първи път и да ви кажа получи се перфектен!!! Много съм доволна от себе си. Бяхме на гости и го занесох там, но порядъчно си похапнах от него. Обмислям дали да не направя и един за вкъщи  Mr. Green

Какче, ако е шарка , моля приемете и нас в клуба на желаещите

# 535
Днес правих кекс с ябълки за първи път и да ви кажа получи се перфектен!!! Много съм доволна от себе си. Бяхме на гости и го занесох там, но порядъчно си похапнах от него. Обмислям дали да не направя и един за вкъщи  Mr. Green

Дали си има рецепта този кекс  Whistling

Praynig

# 536
  • В две тъмни очички
http://www.supichka.com/2011/04/blog-post_11.html

Като не сложих 2 чаши брашно, защото стана достатъчно гъста сместа при 1 1/2 чаши с брашно, също така по средата на печенето намалих фурната на 160 градуса. Ябълки сложих доста повече от тези в рецептата

# 537
# 538
  • София
Какче, и аз на опашката Simple Smile Laughing Ама както не съм карала никакви шарки, ще взема да се тръшна аз накрая вместо детето Confused
Щях да забравя - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ! МНОГО ЛЮБОВ И ХУБАВИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИЯ И С МАЛЪК ВИКО!

Люба, newsm30ЧЕСТИТА ВИ МАЛКА ГОСПОЖИЦА! ЖИВА И ЗДРАВА ДА ВИ Е!

# 539
  • София
Аз си мислех, че в близките дни ще изкукам от скука сама, а то какво се оказа! Mr. Green Да взема да драсна една срещичка  в темата за софийските срещи! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт