Пролетното слънце грее,Януарчето навън дивее!

• 29 932
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
бубе   Joy Joy И аз намирам остатъци с моето свръх обуняние  Mr. Green Нашият ги ака повече като тлъсти кебапчета  Laughing Мазало  Crazy

# 556
Мамо Зайке, не го знаем още със сигурност пола, ама засега клоним към мома. В четвъртък сигурно ще ходя до София за преглед заради Синдрома на Даун, да видим и там какво ще каже доктора за пола. Таткото си е поръчал момиче, ще видим...

Ама имате едни лай...ни премеждия Joy Joy

# 557
Добро утро!

Люба, добре дошли!  Hug

Какче, как са ви пъпките? Потвърдихте ли шарката?

Мама Зая, Бубе, скоро попаднах на една покъртителна снимка във фейса на едно бебе, което беше рисувало из цялата стая с натурални бои...  ooooh! Малеее, изтръпнах! Не че съм гнуслива, аз на колко кучета съм бърсала акитата, преди да имам бебе, ехееее... Ама все пак си е бая предизвикателство...  Mr. Green

Димара, да кажеш, като се върнете от прегледа какво е казал док и какво се вижда!  Wink

Кате, ние проблеми с яденето нямаме - и манджи, и КМ, и плодове, и хляб... Всичко коз при мойта. Шкембето стърчи застрашително напред, а пъпът - аха да изхвръкне!  Laughing А не е като да не растат зъби - предкътниците излязоха всички, сега гледам кучешките пробиват вече... Явно е до детенце...

Бубе, нали знаеш, че киселото мляко е много по-полезно от прясното? Митът за прясното е развенчан и лекарите го водят слузообразуващо. Така че давайте си смело с киселото, пък прясното може и по-полека.  Peace

Момичета, много се радвам, че тортата ви хареса. И аз пак ще я правя тези дни, че ММ много мрънка - иска пак. А най-готиното е, че е супер лесна, а аз съм по мързеливите манджи.  Whistling

Джанче, гет бедър, душа!  Hug

# 558
  • В две тъмни очички
Буби, така или иначе за сега никакъв шанс нямаме за прясно мляко...така че си действаме с киселото. Идеята ми е, че когато можем да започнем да го пием, ще и правя например гриса с мляко , а не с вода, бисквитените торти, кисела, овесените ядки....попарата. Демек в едното ядене (основно закуската) ще присъства прясното мляко. А останалото - определено ще си продължим активно с киселото и със сиренето  Hug

# 559
Буби, така или иначе за сега никакъв шанс нямаме за прясно мляко...така че си действаме с киселото. Идеята ми е, че когато можем да започнем да го пием, ще и правя например гриса с мляко , а не с вода, бисквитените торти, кисела, овесените ядки....попарата. Демек в едното ядене (основно закуската) ще присъства прясното мляко. А останалото - определено ще си продължим активно с киселото и със сиренето  Hug

О, да, за готвене си е много добре. И е хубаво, че Влади обича сирене. Зори нещо му се мръщи и едва го пробутвам и аз в някакъв готвен вариант. Примерно вчера яде печени чушки със сирене и яйца на фурна. А за таратор как умира простооо... Ще ме побърка с тези краставици!  Mr. Green

# 560
Здравейте и от мен Hug

Искам да БЛАГОДАРЯ на всички момичета, които се отзоваха с идейки за рокличка на каката Hug  bouquet Разгледох сайтове,вчера обиколихме и кварталните ни магазинчета,харесах някои неща,но засега все още се помотвам с покупката. Ще пообиколим още. Peace Ще го измисля,има време Crazy Hug

Зайка,Бубе Joy какви преживявания само.... със сигурност ще пада смях ако след време си прочетете л... няните постове hahaha Hug

dimara Пожелавам ти здрава и хубава МОМА да гушкаш Hug Heart Eyes

какче
Как е Вико днес? Избиха ли още пъпчици?

Хубав ден от мен Hug

# 561
Ох, много дълъг ден беше вчера... Пътувахме от 2 часа през нощта до 8 сутринта. Нанесохме се в квартирата. Голяма кочина беше, голямо чистене ooooh! Но успяхме де, наредихме малко багаж. Апартамента е голям -108кв-точно до голям парк, старо строителство е но е със сменена дограма. Има къде да се гонят децата  hahaha

Люба, честита племенница, чувството е страхотно, нали и аз си имам малко племенниче - Бениамин.  Heart Eyes

# 562
  • София
Днес ходихме до педиатърката. И тя доста се очуди на пъпките, добре че беше останало едно мехурче, та тя потвърди варицелата. Явно Виктор я кара доста леко, защото няма температура, доста малко пъпки и то не по типичните места: главичка, коремче, гениталии. Каза, че карантината ни е до 9-тия ден, т.е. остават още 4 дни и надявам се всичко да свърши. Чеше се, но не много, особено като е облечен не се сеща. Мажа го с Джинджира, а днес му изписаха и две хомеопатични лекарства. Каза да не давам яйца, варива, грах, прясно мляко, както и пикантни храни и люти.
 Та така, само се моля ММ да не пламне, че май не е карал варицела, че тогава ще видя звезди по сред бял ден! Crazy

b]Бебеш[/b], честита ви квартира, много любови разбирателство да имате в нея! Hug

Бубе, Зайкеhahaha!

Виктор си яде нормално, т.е непрекъснато Mr. Green! Като види храна и започва да крещи АМ-АМ-АМ! Heart Eyes Вечер яде от нашата храна, защото категорично отказва ДК, но на обяд си хапва от неговото, та започнах да взимам ДК през ден и давам само на обяд.

# 563
Зайче-майче Heart Eyes,радвам се,че си се сетила за нас!За девойката какво да ти кажа-огън и жупел,,много е палава.На детския кът хората ме съжаляват,предлагат и коли,камиони,колелета,топки,...само и само да миряса малко,но....не,страшна хуна е.Зъби изскачат в несвяст....Лакома си е,яде всичко от кухнята с кеф.Имаме драма с къпането,нещо хич не я люби таз процедура Embarassed
Мацки,вие купихте ли сандалки за хлапетата?Аз обикалям тези дни по магазините,но не съм се спряла на нищо конкретно.
Бебеш,споделени моменти и хармония в новия дом! Hug
Димара,пожелавам ти една  сладка кукла около термин!

# 564
  • В две тъмни очички
Ейй Рал, добре , че писа. Ето какво забравих вчера да споделя. Бяхме в МОЛ-а на Цариградско и в Карнавал кидс (някой ти го беше предложил вече) е пълно с рокли за официални поводи. Има и в Сердика такъв магазин  Peace

Бебеш, браво на вас! Хайде да си оправите и взаимоотношенията сега и да се наслаждаваш на живота!

Какче, още днес ще питам Боби дали я е карал и ако и той е боледувал вече от варицела ще искам една среща да направим в оставащите 3-4 дни  Mr. Green

Аз пък да ви кажа спрях диетата  Embarassed Вече 10-15 дни не съм на диета. Ама стигнах килата, които исках и най-вече гърдите ми изчезнаха напълно (разбирайте увиснаха напълно). Качила съм само 1 кг и сега съм 52-53, но си ги задържам и не качвам повече. Мисля на фитнес да започна да ходя скоро!

# 565
  • София

Какче, още днес ще питам Боби дали я е карал и ако и той е боледувал вече от варицела ще искам една среща да направим в оставащите 3-4 дни  Mr. Green

Имаш я, ще оставим децата да се поцелуват на воля! Heart Eyes Mr. Green

# 566
оххх, уцелихте ме точно по болната тема с яденето. вчера така се ядосах, че ми падна пердето и оставих дара да се тръшка. не ще и не ще да яде и това си е. не че е слаба, но виждам, че от последните няколко дни неядене е поотслабнала и това не ме кефи! а ако ви кажа в какви часове яде ще ме низвергнете направо Simple Smile

иначе тя от 2-3 месеца си яде обща храна, в смисъл яде това, което ядем и ние. аз не пържа почти нищо и готвя почти всеки ден така или иначе. вие какво не давате на вашите деца от храната, която ядете вие?

иначе имам да се похваля, че дара вече яде кисело мляко преди ядене. откакто отказа АМ това ми беше голям дерт.

давате ли ягоди? изобщо кои плодове трябва да почакат още, докато можем да им ги даваме?

ейприл, аз все още не съм убедена в това дали ще са им удобни на нашите хлапета сандалки. все ме е страх да не им убиват. а и тези с преградките отпред са тооолкова грознички  Laughing Laughing Laughing айде, като вземеш ще кажеш как се приемат!

# 567
  • София
Привет  Hug

Люба, честито бебченце, да е живо и здраво  Hug

Аз малко да се пооплача, тези дни са ми петорно-критични, в събота едно дете бутна Тия от едно камионче, тя падна по гръб и си фрасна главицата, потече й кръв, стана й цицина, но за щастие явно само се беше ожулила... обаче днес, както си ходеше, при това я бях хванала за ръчичката, не разбрах какво стана, завъртя се някак и се пльосна по очи на земята, сцепи си джуката, и половината й горно предно зъбче го няма  Tired ooooh! Много ми е мъчно, сега е като щърба баба, ама се чудя трябва ли да я водя на зъбар, какво може да се направи, та тя дори не ще да си отвори устичката...

За неяденето, тя не беше яла нищичко 1 седмица, буквално по 1-2 хапки на хранене, и не искаше и да пие нищо, бях откачила от притеснение, накрая излязоха 2 кътника и си прояде детето  Flutter А инае тя определено предпочита нашата храна, не й давам единствено люти чушки ( макар, че много им налита ), пържени картофи ( давала съм за проба ), и друго май не се сещам  newsm78 Тя също обожава таратор, но задължително трябва да е с всичките му анджъклами - чесънче, копърче, орехче, сол, само с мляко и краставица не ще  Grinning

За сандали аз съм хвърлила око на тези: http://www.sportsdirect.com/nike-sunray-protect-inf22-226117

# 568
По темата с яденето - Самуил постоянно иска да яде, но като цяло не е както преди. Какъв дундьо беше, сега какъв левент се източи... Mr. Green Яде от ДК, от нашето също, сутрин си хапва попарата. През деня задължително по 1 банан и половин ябълка, когато види ядене,все може да дъвче нещо. Ягоди не съм давала - не знам откога може. Присъединявам се към въпросите на Елч. Не давам от нашето само пържено и пикантно, гъби, все още не съм давала боб, мед, както и сладки неща, освен бисквити. Сами също обожава таратор.

Сандали и ние ще търсим, но не сме купили още. А днес си беше направо студ навън!

ЕйприлHug айде давай я таз щура мома тук да я видим! Кога ще си идвате, липсвате ми!

Какче Hug, бързо да минава варицелата. По-добре обаче, че ще я изкара сега.

Ех, с тия л.....няни истории ми оправихте настроението...милите, сладки дечица...

Честита племенница Люба! Да е жива и здрава! Честит племенник и на теб Бебеш! Нека расте здраво и щастливо дете!

Бебеш, къде сте сега? Пропуснала съм нещо...Да ви е на късмет новата квартира и много любов и разбирателство да цари в нея! Hug

Мадлен Hug, ох, ужасни преживявания, ама това със зъбчето е супер гадно. Според мен се консултирай със стоматолог...поне аз не знам какво да кажа.

На всички  Hug!

# 569
Люба, честита племенница, много хубаво име са избрали родителите. Да е много здрава и да обича леля и братовчедките  bouquet

Не ядене- и ние сме в такъв период, имаме дори стабилно отслабване, както ужким беше минала 10кг, вчера се оказа, че е 9700. Оставям я когато си иска тогава да яде, че ми писна.
От нашата храна давам всичко без шоколад, мед, ядки, ягоди, боб, пържено, люто и май това е Rolling Eyes
Но пък 3 зъба едновременно растат 2 горни предкътника и 4-тия долен резец, има леко разстрoено ако(не е диария) при това в невероятните часове 00.30 и 5.40 -6 сутринта от 4 дена насам  Crazy

Искам да ви питам за един плод ние му казваме финап, но май всъщност е хинап, много е готино и към края на август ще е станал, дали е подходящо вече да си хапва от него?

Бубе, браво за килата! А колко си висока?

Мадлен, ужасни преживявания. Много неприятно за зъбчето, консултирай се наистина с детски стоматолог, но и аз не виждам какво ще може да се направи?Дали правят изграждане на зъб на толкова малки деца? Освен да се успокояваш с мисълта, че е млечно зъбче, а не постоянно.

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 15:20 от Бенджолина

Общи условия

Активация на акаунт