Отговори
# 375
Ще падна ако Фери припадне и се окаже, че е бременна. ooooh!
И ако бебето на Руя е от Емир незнам той какво ще прави аз ако съм на него ще си тегля куршума , а иначе ще е доста гадно жена му бременна да го чака в къщи докато той е при другото си дете ако Енгинчо ни е подготвя затова ще го призна за кретен на годината и награда ще му връча даже.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 376
Алис, честит рожден ден.   bouquet  bouquet  bouquet  Да си жива и здрава.  Hug Благодаря за почерпката. Hug

Прочетох, че е възможно бебе да се роди в шестия месец и да оцелее, особено щом е проплакало. Разбира се ще стои в кувьоз. Peace

# 377
Ох,Неска миличка забравих да благодаря за преводите ти в ефир.Мн,мн благодаря  bouquet

# 378
И ако бебето на Руя е от Емир незнам той какво ще прави аз ако съм на него ще си тегля куршума , а иначе ще е доста гадно жена му бременна да го чака в къщи докато той е при другото си дете ако Енгинчо ни е подготвя затова ще го призна за кретен на годината и награда ще му връча даже.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
#Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Sick Sick Sick
Муахахахахахах  Laughing Laughing Laughing

Ох,Неска миличка забравих да благодаря за преводите ти в ефир.Мн,мн благодаря  bouquet
И аз!   bouquet

# 379
А как беше Във филама"Перла".И там имаше подобна ситуация. Peace

# 380
Алис, честит рожден ден.   bouquet  bouquet  bouquet  Да си жива и здрава.  Hug Благодаря за почерпката. Hug

Прочетох, че е възможно бебе да се роди в шестия месец и да оцелее, особено щом е проплакало. Разбира се ще стои в кувьоз. Peace

И Емко ще тича между работата си,болницата и дома.Как ще я сколаса? Laughing

# 381
  • в подножието на планината
Алис, честит рожден ден!  bouquet

И аз мисля ,че Фериха ще припадне ! Peace

И с това бебе вече да се свършва, да се разбере на Емир ли е, не е ли, пък каквото ще става да става!

# 382
И ако бебето на Руя е от Емир незнам той какво ще прави аз ако съм на него ще си тегля куршума , а иначе ще е доста гадно жена му бременна да го чака в къщи докато той е при другото си дете ако Енгинчо ни е подготвя затова ще го призна за кретен на годината и награда ще му връча даже.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Но там имаше още 50 серии да се развие действието, а тук сме на финала, някой ще поеме пътя, но незнам кой  newsm78 newsm78 newsm78

# 383
# 384
Алис, честит рожден ден.   bouquet  bouquet  bouquet  Да си жива и здрава.  Hug Благодаря за почерпката. Hug

Не знам - ако детето на Руя е негово, и ако Фери се окаже бременна, май ще се наложи да превива коляно пред баща си. hahaha hahaha hahaha

# 385

Но там имаше още 50 серии да се развие действието, а тук сме на финала, някой ще поеме пътя, но незнам кой  newsm78 newsm78 newsm78
Ами Руя Peace

# 386

Не знам - ако детето на Руя е негово, и ако Фери се окаже бременна, май ще се наложи да превива коляно пред баща си. hahaha hahaha hahaha
Ами да превива,кат не си е опичал акълеца Laughing

# 387
Неси, благодаря ти още веднъж. newsm51
Настоението ми е не на нула, а в минусовата скала. Такова гадно предчувствие имам за ФЕмир, че чак стомаха ми се свива, като си помисля. То бива, то може, но чак толкова не бива да бива.

# 388
Здравейте отново Hug

Алис, Ч.Р.Д! Желая ти всичко най- хубаво!

Серията направо беше като приспивна песен, но това в последните минути беше същински шок. Как така нито една клюка нямаше за това?

Мисля, че бебето е на Саваш, защото Саваш каза на Ханде, че ако детето е негово, трябва  сега да се е родило. Ох, дано стане така, защото иначе многооо лошо. Sick

Лека нощ! Hug

# 389
Не разбирам защо вкараха и Едже щом си имаме Джансу и Руя? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт