Отговори
# 450
   Добро утро  Hug Hug Hug
ай  Grinning Grinning Grinning Grinningи аз се класирах да ви сервирам закуска  Hug Hug Hug

хубав ден  Hug Hug Hug

# 451
Добро утро Simple Smile
Охо,Мери,благодраско.Мн хубава закусчица си спретнала  bouquet

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 08:21 от megi7

# 452
Добро утро, днес е началото на дълга почивка, затова ви сервирам кафето в леглото и ви оставям да се излежавате  Hug Hug Hug

Мери, взимам от твоите сладки  палачинки за да си успокоя нервичките от снощи

Меги  Hug

Сега като ви чета назад, Надя снощи така се е развихрила в яда си, че направо ви е довършила от смях  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 453
Търсеща добро утро и на теб. HugВзимам си и то твоята закусчица.  bouquet

# 454
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug Hug Hug

mariola_sha,  bouquetТърсеща,   bouquetблагодаря за обилната закуска и кафето в леглото!

Меги, Hug

Хубав ден ,изпълнен с положителни емоции! Hug

# 455
Илда добро да е и за тебе утрото. Hug

# 456
  • в очите на дъщеря си
Добро утро  Hug Hug Hug

Мери,  bouquet

Изгледах епизода ииииии бих казала , че ми стана мн мъчно за Фериха.Това момиче през какво му се налага да преминава всекидневно  Sick думи нямам.Толкова е самотна милата , толкова е крехка и беззащитна.....
Бебе, майката на бебето, двете баби на бебето, Емир, Едже, баща и и брат и всички в куп и отровиха живота. Sick

Чудно ми е Едже защо я вкараха? Означава ли това, че ерата Руя приключва и в следващия епизод започва ерата на Едже?Какво целят не ми е ясно?

Аз втора родилка не видях да има, така  че май бебето се е родило,ама не се знае какво ще става с майка му.

Фериха, аз ако бях на нейно място не бих издържала и секунда на този натиск. Това в болницата вече беше прекалено за мен.

Неси ли каза снощи, че днес ще има фрагма или не съм разбрала?

# 457
[ÇAĞATAY ULUSOY, SELİN BORONKAY'LA GECCELERDE!
Selin Boronkay ve Çağatay Ulusoy, önceki akşam yine bir aradaydı.
28 Nisan 2012 07:39[/b]

/Adları bir dönem aşk dedikodularına karışan, bu söylentiler üzerine sadece iş ilişkileri olduğuna dair yazılı bir açıklama yapan Selin Boronkay ve Çağatay Ulusoy, önceki akşam yine bir aradaydı.

İKİLİ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ (FOTO-GALERİ)

Boronkay’la akşam yemeği için Bebek’teki bir restoranda buluşan Ulusoy, çıkışta fotoğraflarını çeken muhabirlere zoraki bir şekilde gülümseyip hızla uzaklaştı.

ето още снимки към статията,извинявам се,че се повтарят

# 458
Добро утро. Hug Hug Hug

Мариола, Търсеща, благодаря за закуските. Hug Hug

Тинче, тя сама се поставя в такова положение. Да си придава малко тежест, а не, който я извика на среща да й набива чумберите и тя готова - отива. Не знам, но за мен това момиче не е научило нищо за живота или за капаните, които поставя той, от майка си, а Зехра я показваха като грижовен родител. Имам чувството, че пред Емир само показва самочувствие, а позволява на всички останали да я мачкат.Безсмислено е и поведението да се инати и да не признава, че е простила, както и да позволи на Ханде (в случая) да се бърка в живота й, иначе и на всички останали. Емир може да я защитава от всичко това, ако тя му позволи.  Peace
Желая хубав ден на всички.     bouquet  

# 459
Здравейте и от мен! Hug

Фрагманът идва!

http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=211134

хубав ден Hug Hug Hug

# 460
   А, дано дойде Hug Hug Hugне като нас,които сме тръгнали с камилите през Сахара Hug Hug Hug

# 461
Тинче,Снежи,Гери здравейте Hug
Това на снимката от фрагмана е галиба.Прилича ми на кувьоз newsm78

# 462
Рейтинга от снощи

TOTAL:

AB:

# 463
Добро утро. Hug Hug Hug

Мариола, Търсеща, благодаря за закуските. Hug Hug

Тинче, тя сама се поставя в такова положение. Да си придава малко тежест, а не, който я извика на среща да й набива чумберите и тя готова - отива. Не знам, но за мен това момиче не е научило нищо за живота или за капаните, които поставя той, от майка си, а Зехра я показваха като грижовен родител. Имам чувството, че пред Емир само показва самочувствие, а позволява на всички останали да я мачкат.Безсмислено е и поведението да се инати и да не признава, че е простила, както и да позволи на Ханде (в случая) да се бърка в живота й, иначе и на всички останали. Емир може да я защитава от всичко това, ако тя му позволи.  Peace
Желая хубав ден на всички.     bouquet  

Peace

# 464
Не мога да разбера,но рейтинга не се променя,като че ли или има някаква разлика в процентите макар и минимална. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт