Отговори
# 60
Оле много е умряло днеска и ми е и скучно чудя се какво да правя направо и ми и уморено да не би да ме хваща пролетна умора  ooooh! ooooh! newsm78 newsm78

# 61
  • в подножието на планината
Здравейте! Hug

Меги, Диде, Hug Hug

Честита нова тема! Тинче,   bouquet

Наде, благодаря за следобедното кафе, за фразите и модерната притча!  bouquet

Благодаря и на всички за музикалните поздрави, клюките и цялата информация, която споделяте с нас!  bouquet

# 62
Илда здравей Hug
Бабче сигурно е пролетна умора PeaceНе гледаш ли фолма от 20.30?

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 20:03 от megi7

# 63
Илда здравей Hug
Бабче сигурно е пролетна умора PeaceНе гледаш ли фолма от 20.30?

Кой филм бабе Мълчаливците ли  newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 20:09 от Дидзzз

# 64
Здрасти Звезде,  Hugи на другите, с които не съм се засичала днес.
Защо Левент да налива масло в огъня? Днес са Левент, Руя, Едже, семействата им, утре, ще е Драган, Петкан, Асан или някой друг. Защо другите да наливат масло в огъня? Самите ФЕмир си палят огновете и самите те се изпепеляват в тях. За мен няма значение чуждото вмешателство, ако двама не позволяват чуждото влияние да застава по между им.
Ако постоянно трябва да се страхуваме от Левент и другите то за мен значи, че брака им не е стабилен, като рохко яйце е и при най малкия външен натиск, черупката се пропуква, само, че за мен черупката се пропуква отвътре-ФЕмир, а не от външния натиск.
Аз искам да видя узрели и порасли в чувствата и емоцийте си ФЕмир, които да игнорират външното влияние на останалите. По принцип семействата са много важна част от живота на една млада брачна двойка, но понеже и на двамата семействата им не са в нормални отношения с тях, затова за мен трябва да има ФЕ и всички останали. Понякога в живота патим точно от роднините си и в сериала виждам точно това. Щетите, които им причиниха Ханде, Халил, Джансу и т.н., са нищо пред злините и болката причинени им от семействата, защото семейните им корени са загнили, а човек без подкрепата на семейството си е, като дърво без корени и в такъв случай трябва изцяло и единствено да се съсредоточи и да влага цялата си енергия и чувства към любимия човек и семейството, което създава с него.

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 20:04 от Neidjal

# 65
Наде, права си.  Hug Peace Не мога да ги разбера с тази тяхната ревност.  ooooh! То бива хич да нямаш доверие на човека, с когото си, ама то тяхното е патологичен случай. Tired

# 66
Наде, права си.  Hug Peace Не мога да ги разбера с тази тяхната ревност.  ooooh! То бива хич да нямаш доверие на човека, с когото си, ама то тяхното е патологичен случай. Tired
Пълна катастрофа са  ooooh! ooooh! и двамата не разбират че с тая ревност единственото място което ще стигнат ще е раздялата  ooooh! ooooh! ooooh!

# 67
# 68

Просто хората са различни.Не са еднакви.Мислят и чувства по различен начин.Ако за едни едно е вярно,за други вярното е др.Има общи някакви правила,но е и доста субективно. Peace

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 20:30 от megi7

# 69
# 70
Венци играе го на срамажливец да ама е така сладък  Whistling Whistling Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Диде,пава си много са готини , откакто изгледах клипчето, което  пусна и се вгледах по-добре в премяната ти установих ,колко ми е дотегнало от постояните простотии в АФК,аз освен него друг серял не гледам, защото повече от една сапунка не мога да понеса,но си мисля , че съм сбъркала сапунката.Особено в последно време толкова ме оттекчиха,че за първи път искам да се разделят и да не се срещат никога повече,та да си починат един от друг и ние от тях.След като се замислих си дадох сметка,че вече не толкова филма , колкото общуването с вас ми е тръпката.В началото си мислех,че това е най-хубавия филм ,който са пуска ли в последно време(защото аз не си падам много по този стил),но сега вече си мисля , че се превърна в една голяма глупост,с много изтъркани ситуации,който на моменти вместо да са трагични и драматични стават комични,даже не ме вълнува толкова как ще свърши всичката тая боза,тук едва ли не виждаме как лошотията си вее байрака , за сметка на добротата,а това не ми се иска да е така.Има и още,но ще го запазя за друг път,да не ви дотягам повече.
Наде,скрит пост ,малко по-дълак,да знаеш , пак съм яхнала метлата. Hug Hug Hug
Привет и на всички останали с който днес не съм се засичала Hug Hug Hug
Мери и ти си се барнала гледам в стил ала Ферда,бря.... много сте ми УбаИИ,направо вече съвсем ви завидях. Mr. Green Mr. Green
Звезде, Гери,Снежи,Рали Hug Hug Hug

# 71
Бабче питах за филма"Пепел от рози" Peace

# 72
Венци играе го на срамажливец да ама е така сладък  Whistling Whistling Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Диде,пава си много са готини , откакто изледах клипчето, което  пусна и се вгледах по-добре в премяната ти установих ,колко ми е дотегнало от постояните простотии в АФК,аз освен него друг серял не гледам, защото повече от една сапунка не мога да понеса,но си мисля , че съм сбъркала сапунката.Особено в последно време толкова ме оттекчиха,че за първи път искам да се разделят и да не се срещат никога повече,та да си починат един от друг и ние от тях.След като се замислих си дадох сметка,че вече не толкова филма , колкото общуването с вас ми е тръпката.В началото си мислех,че това е най-хубавия филм ,който са пуска ли в последно време(защото аз не си падам много по този стил),но сега вече си мисля , че се превърна в една голяма глупост,с много изтъркани ситуации,който на моменти вместо да са трагични и драматични стават комични,даже не ме вълнува толкова как ще свърши всичката тая боза,тук едва ли не виждаме как лошотията си вее байрака , за сметка на добротата,а това не ми се иска да е така.Има и още,но ще го запазя за друг път,да не ви дотягам повече.
Мери и ти си се барнала гледам в стил ала Ферда,бря.... много сте ми УбаИИ,направо вече съвсем ви завидях. Mr. Green Mr. Green
Радвам се че ти е харесало  Hug Hug Hug
Бабе аз го гледам по турската по принцип ама не ми се гледа сега после ще гледам запис на ютуб  hahaha hahaha Hug Hug

# 73
Венци играе го на срамажливец да ама е така сладък  Whistling Whistling Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Диде,пава си много са готини , откакто изледах клипчето, което  пусна и се вгледах по-добре в премяната ти установих ,колко ми е дотегнало от постояните простотии в АФК,аз освен него друг серял не гледам, защото повече от една сапунка не мога да понеса,но си мисля , че съм сбъркала сапунката.Особено в последно време толкова ме оттекчиха,че за първи път искам да се разделят и да не се срещат никога повече,та да си починат един от друг и ние от тях.След като се замислих си дадох сметка,че вече не толкова филма , колкото общуването с вас ми е тръпката.В началото си мислех,че това е най-хубавия филм ,който са пуска ли в последно време(защото аз не си падам много по този стил),но сега вече си мисля , че се превърна в една голяма глупост,с много изтъркани ситуации,който на моменти вместо да са трагични и драматични стават комични,даже не ме вълнува толкова как ще свърши всичката тая боза,тук едва ли не виждаме как лошотията си вее байрака , за сметка на добротата,а това не ми се иска да е така.Има и още,но ще го запазя за друг път,да не ви дотягам повече.
Радвам се че ти е харесало  Hug Hug Hug
Бабе аз го гледам по турската по принцип ама не ми се гледа сега после ще гледам запис на ютуб  hahaha hahaha Hug Hug
Peace

# 74
Венци играе го на срамажливец да ама е така сладък  Whistling Whistling Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Диде,пава си много са готини , откакто изгледах клипчето, което  пусна и се вгледах по-добре в премяната ти установих ,колко ми е дотегнало от постояните простотии в АФК,аз освен него друг серял не гледам, защото повече от една сапунка не мога да понеса,но си мисля , че съм сбъркала сапунката.Особено в последно време толкова ме оттекчиха,че за първи път искам да се разделят и да не се срещат никога повече,та да си починат един от друг и ние от тях.След като се замислих си дадох сметка,че вече не толкова филма , колкото общуването с вас ми е тръпката.В началото си мислех,че това е най-хубавия филм ,който са пуска ли в последно време(защото аз не си падам много по този стил),но сега вече си мисля , че се превърна в една голяма глупост,с много изтъркани ситуации,който на моменти вместо да са трагични и драматични стават комични,даже не ме вълнува толкова как ще свърши всичката тая боза,тук едва ли не виждаме как лошотията си вее байрака , за сметка на добротата,а това не ми се иска да е така.Има и още,но ще го запазя за друг път,да не ви дотягам повече.

Нама проблем с тУвалетите Hug Hug Hug Hug HugТи само кажи,какво искаш Hug Hug Hug
  Ферда се е гиздисала началото на 20 век,аз къде 30-те ,а ти ако искаш,може нещо класика Коко Шанел да ти приготвим  Hug Hug Hug Hugда има хронологи дЕ Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт