Отговори
# 75
# 76
Това не са ли малката Фери и малката Джансу  newsm78 newsm78 newsm78

# 77
Това не са ли малката Фери и малката Джансу  newsm78 newsm78 newsm78
И аз така мисля

# 78
  Емила Hug Hug Hug Hugтова харесва ли ти

малката чена рокля на Коко Шанел  Hug Hug Hug Hug
Ще изтреБеш рибата с нея  Hug Hug Hug

# 79
  • в очите на дъщеря си

# 80
Добър вечер момичета!
Имахте идея да се преведе целия 57 епизод.Още ли е валидна?

# 81
  Емила Hug Hug Hug Hugтова харесва ли ти

малката чена рокля на Коко Шанел  Hug Hug Hug Hug
Ще изтреБеш рибата с нея  Hug Hug Hug
МАниииииииииииии,че ще съм много шик, не само рибата , но и всичко наоколо,като яхна камилЯта с този ми тУвалет и после скокна при мустакатко , че и него да пробЕме ТрЕбЕ и направо забОравих,накЪде съм се запЪтила.
Е......... много ти благодаря и аз съм вече ФЕШЪН,ще се фръцна да ме огледате. Mr. Green

# 82
Не съм сигурна дали малкото момиченце е Джансу, но другото с черната косичка е малката Фериха със сигурност.
И като заговорихме за дечица, пазете ги и тях и себе си, че сега е пълно с вируси и моето момченце изгоря от температура и зачервено гърло. Cry  Досега се разправях с него и температурата му, и седнах малко да се разсея, че ми дойде изневиделица, като леден душ, има няма за половин час вдигна температура. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 21:48 от Neidjal

# 83
Добър вечер момичета!
Имахте идея да се преведе целия 57 епизод.Още ли е валидна?

Да, работи се по въпроса.

# 84
Здравейте   newsm03
Минавам...
Пожелавам Ви приятна вечер и Ви казвам до утре вечер   love001

P.S. Тинче, хареса ми поста ти за Ася. Аз съм съм дълбоко уверена, че вярата в доброто е начина на живот  и мислене. Благодаря, че си ни споделила тази история! newsm10

До утре!  smile3525

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 21:32 от k_kiara3

# 85
Здравейте на всички дошли след мен  Hug Hug

# 86
  • в очите на дъщеря си
Наде, да се оправяте бързо. Hug

# 87
Не съм сигурна дали малкото момиченце е Джансу, но другото с черната косичка е малката Фериха със сигурност.
И като заговорихме за дечица, пазете ги и тях и себе си, че сега е пърно с вируси и моето момченце изгоря от температура и зачервено гърло. Cry  Досега се разправях с него и температурата му, и седнах малко да се разсея, че ми дойде изневиделица, като леден душ, има няма за половин час вдигна температура. Rolling Eyes
Наде бабче оправяйте се бързо  Hug Hug Hug

# 88
Дидзzз Hug Hug Hug Hug-ха ще падна от смях  Hug Hug Hugчак сега забелязах на подписа ти ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Киво с кви червени гащури е Laughing Laughing Laughing Laughing

Емила  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!ние се уредихме,с фръцкането с тези тУвалети Laughing Laughing Laughing Laughing LaughingФерда да му мисли как ще си поема дъх,като се е барнала с корсет Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 89
И като заговорихме за дечица, пазете ги и тях и себе си, че сега е пърно с вируси и моето момченце изгоря от температура и зачервено гърло. Cry  Досега се разправях с него и температурата му, и седнах малко да се разсея, че ми дойде изневиделица, като леден душ, има няма за половин час вдигна температура. Rolling Eyes
Наде бабче оправяйте се бързо  Hug Hug Hug
Наде,дано бързо се възстанови.
Добре , че се сетих във Варна водата е зарезена с някаква бактерия и не бива да се пие от чешмите , днес го пуснаха в  сайта на Морето,но не мога да разбера , защо не дадоха гласност , че всички да узнаят в училището на мойте деца има вече много чревни инфекции . Децата масово са почнали да се оплакват , че им е лошо.Опитах се да питам във ВИК ,какво става , но ми казаха работи се по въпроса. ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт