Отговори
# 90
  • в очите на дъщеря си
Киво с кви червени гащури е Laughing Laughing Laughing Laughing

Против уроки. hahaha

# 91

е... Тинче  Shocked Shocked Shocked Shocked Shockedкакво му е урочасано  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyesда си върже червен конец Sick Sick Sick Sick

# 92
Аз хубаво че не сложих снощи как беше си облякал блузата на обратно или пък как щеше да се пребие в един стол като им провалиха първия опит иначе е супер с гащите , но не съм доволна от кекса им с Зейнеп признавам си  Whistling Whistling Наще бяха много по добри  Whistling Whistling

# 93
  е не получих съцетуп от смях  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 94
  е не получих съцетуп от смях  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Заради мене ли  hahaha hahaha Мери недей  Hug Hug

# 95
Емила  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!ние се уредихме,с фръцкането с тези тУвалети Laughing Laughing Laughing Laughing LaughingФерда да му мисли как ще си поема дъх,като се е барнала с корсет Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
hahaha hahaha hahaha hahaha Joy
нЕма страшно,като трЕбЕ ще отпуска корсета,виж кЪв левент се грижи за нея,ми ние да му мислим ,ако се размисли и реши да не го сподели с нас  ooooh!,че като гледам бая хляб има в тоя мустакатко hahaha hahahaТа закъде бяхме тръгнали #Crazy през тази пустиня, #Crazyот толкова кипрене и гиздене вече забравих. newsm78 newsm78 newsm78 doh
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ех....как му тичкат само, Mr. Greenда дадем едни и на Емо , та и него никой да не може да урочаса, че ми е дерт за това момче. ooooh! ooooh! ooooh!

# 96
Емила  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!ние се уредихме,с фръцкането с тези тУвалети Laughing Laughing Laughing Laughing LaughingФерда да му мисли как ще си поема дъх,като се е барнала с корсет Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
hahaha hahaha hahaha hahaha Joy
нЕма страшно,като трЕбЕ ще отпуска корсета,виж кЪв левент се грижи за нея,ми ние да му мислим ,ако се размисли и реши да не го сподели с нас  ooooh!,че като гледам бая хляб има в тоя мустакатко hahaha hahahaТа закъде бяхме тръгнали #Crazy през тази пустиня, #Crazyот толкова кипрене и гиздене вече забравих. newsm78 newsm78 newsm78 doh
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ех....как му тичкат само, Mr. Greenда дадем едни и на Емо , та и него никой да не може да урочаса, че ми е дерт за това момче. ooooh! ooooh! ooooh!

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 97
Тинче, Диди, Венцислава, благодаря Ви и лека нощ на всички Ви. Hug

# 98
Здравейте Hug

Да ни е честита новата тема, Фемирки Hug

Майче, благодаря за темата, колажа и заглавието!  newsm51 Супер са Heart Eyes

Благодаря за закуската, клюките, кафето и притчата, музикалните поздрави и всичко останало! newsm51

Наде, скорошно оздравяване! Hug

Лека вечер на всички! Hug

# 99
  Ей... тази стилистка на нашиЙОт филм е за линчуване #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireама явно нЕма спонсор,че не видяхме на Емчо гащурите ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
  АЙ на Фери и виДОхме черното боди Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
  Е кажете,че нЕма провидение  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!ще се хиля аз самосиндикално на Кивовите гащури против укоки ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! и си изпуснах парчето торта на земята ooooh! ooooh! ooooh!мани тортата,но ми се отвори работа да го чистя ooooh! ooooh! ooooh!

# 100
Неси здравей Hug
Наде пожелавам бързо оздравяване на Дани. Praynig

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 22:07 от megi7

# 101
  отваряйте касичката за червени гащури за наш Емчо, а дано помогне ,че и на него да му се отвори парашУТОТ.То червеното помагало  Hug Hug Hug Hug да ударим едно рамо,а и при тези услуги от врата до врата,колко му е да ги пратим до продуцентската къща ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! като са толкова закъсали за кащури  ooooh! ooooh! ooooh! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 102
 отваряйте касичката за червени гащури за наш Емчо, а дано помогне ,че и на него да му се отвори парашУТОТ.То червеното помагало  Hug Hug Hug Hug да ударим едно рамо,а и при тези услуги от врата до врата,колко му е да ги пратим до продуцентската къща ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! като са толкова закъсали за кащури  ooooh! ooooh! ooooh! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Мери,ако я караш така и аз ще падна от стола от  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao
Неси :wavey: wavey wavey wavey
Наде,лека и на теб,ако въобще ще ти остане време от нощно будуване да полегнеш,но дано бързо приключи всичко.
Ето ви една любима песничка,за спокойна нощ.
http://www.youtube.com/watch?v=DBEoT5KOmgE

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 22:13 от emila123

# 103
  Ай, що така на Киво не са се получили нещата ,при този сценичен опит, в такива сцени  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 нещо ДАН сЪЙ поврЕдил чИляка newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 104
Меги, Венци,  Hug

Клюки.

Руя май, ще ражда в 59 епизод. newsm78

59.bölümde rüya kesin olarak dogum yapiyor , bebek dogcak mi yasicak mi kesin degil ama kesin olarak dogruyor rüyanin annesi bebegin emirden oldugunu saniyor , bebegin babasi emir oldugunu ortaya cikdiginda hastanede aysunda olcak ve aysun icin 2inci yikim olcakve ferihaya karsi yumusamasina bir neden olcak.

emir apartmandan tasinmak isticek.ama ferihala barisdikdan sonra ferihaya güvencek leventden süphelenmicek sonucda arkadasi , ama para kazandiginda gercekden ferihala artik yanliz yasimak isticek ve ferihala tasincak , aysun artik ferihaya iyi davrancak ve emir aysun bariscaklar bu sayede.

59. bölüm en geç 60. bölümde vuslat gerçekleşecek.Aşıklarımız büyük ihtimal Dağ evine gidecekler. Boşanma lafı geçse bile asla gerçekleşmeyecek.
Çok büyük ihtimal Rüyanın bebeği de ölü doğacak
Bu bölüm çok gergin olacak.Adeta sinir harbi yaşanacak ama ondan sonrası rahat.

Ortaya çıkan gerçeklerle neye uğradığını şaşıran Aysun,Emir ve Ferihanın yollarından çekilirken aynı zamanda eski eşi Ünal ile fazlasıyla yakınlaşmıştır.Öte yandan Can'ın tekrar ortaya çıkması ile kendilerini gerçek bir aile gibi görmeye başlayan Emir ve Feriha kapılarındaki müjdeli haberden henüz haberdar değildir.

В еп.59 Руя със сигурност ражда. Бебето ще се роди ли, ще живее ли - не е сигурно, но сигурното е, че майката на Руя мисли, че бебето е от Емир. Но когато излезе наяве, че Емир е баща на бебето, Айсун ще бъде в болницата и Айсун за втори път ще бъде съкрушена и това ще бъде още една причина да омекне срещи Фериха.

Емир ще поиска да се изнесе от апартамента. Но след като се сдобри с Фериха ще й се довери. Няма да се двоуми за Левент, все пак е неин приятел. Но когато спечели пари наистина ще поиска да живее само с Фериха. Ще се нанесат с Фериха, вече Айсун ще се държи добре с Фериха и затова Емир и Айсун ще се сдобрят.

В еп.59, най-късно в еп.60, ще бъдат заедно. По голяма вероятност влюбените ще отидат в къщата в планината.
А и по голяма вероятност бебето на Руя ще се роди мъртво.
Този епизод ще бъде много напрегнат. Направо ще има психическа война, но след нея е спокойно.

Айсун, която с появата на истините се учудва с какво се спречква, се отдръпва от пътя на Емир и Фериха, но по същото време се сближава с бившия си съпруг Юнал. Емир и Фериха, които с появата на Джан започват да се виждат като едно истинско семейство, не са уведомени за хубавата новина, чакаща пред вратата им.

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 22:59 от nesi_

Общи условия

Активация на акаунт