Отговори
# 345
Сега още колко ли епизода ще се влачат докато се разбере чие е това бебе?

Първо ще чакаме да оживее и после, ще му мислим на кого е

# 346
Олее чух гласа на бебето и се развиках като някоя луда...

Какво бебе, тя ражда в 6-тия месец!!! Не е тяхното  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
И аз така знам, но да видим какво ще измислят.

Божкеее, остава друга родилка да е родила, а ние да мислим, че е Руя. #Crazy Много психарски стана сериала, мноооого. Каквото и да е, поне вече, ще се знае какво, ще стане с бебето.

# 347
Мн я притискат Ф.Страшна работа.А сега и това бебе.
Винаги ще имат някой или нещо, което да ги притиска. Не е ли време Ф да влезе в боя... Naughty Crossing Arms

# 348
Все си мисля,че бебето е на Саваш,защото в предния еп.каза на Х,че с Руя са се забавлявали.А Х го пита само с нея ли,или изобщо. Peace

# 349
Не знам, но имам лошото предчувствие, че това бебе е на Емир, както и че Фери ще си хване пътя. Sad
Абсолютно, чак буца в гърлото ми застана. Sick

Ох, Наде, и на мен. Само, дето две години ги чакахме да се съберат като хората. ooooh!

Иначе - доста скучничък епизод - само последните пет минути си струваха. Peace

# 350
Винаги ще имат някой или нещо, което да ги притиска. Не е ли време Ф да влезе в боя... Naughty Crossing Arms
Тя се хвърля в боя само с Емир, иначе пред другите само отстъпва и себе си вини за всичко. Sick
Не случайно дадоха как си спомня думите на майката на Руя докато седеше.

# 351
Време е,разбира се.Поне ме я виждали как го прави Peace LaughingОтдавна тр да го направи.

# 352
И сега.... чакаме....чакаме и дочакваме финални надписи  Laughing

# 353
Олее чух гласа на бебето и се развиках като някоя луда...

Какво бебе, тя ражда в 6-тия месец!!! Не е тяхното  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
И аз така знам, но да видим какво ще измислят.

Божкеее, остава друга родилка да е родила, а ние да мислим, че е Руя. #Crazy Много психарски стана сериала, мноооого. Каквото и да е, поне вече, ще се знае какво, ще стане с бебето.
Впрочем и аз за това се сетих. Гласчето, което чухме може да е на друго бебче и да ни заблуждават.

# 354

Свекърва ми е родила първото си дете в шестия месец и е било мъртво и недоразвито. Как, ще оцелее в шестия месец, освен да ни мислят за балами, че не броим месеците на бременността й?!

# 355
Мисля, че Руя е в седмия месец. В края на октомври ли бяха заедно с Емир?

# 356

Свекърва ми е родила първото си дете в шестия месец и е било мъртво и недоразвито. Как, ще оцелее в шестия месец, освен да ни мислят за балами, че не броим месеците на бременността й?!

Скрит текст:
Не знам за какви ни мислят, но е факт, че като раждах първото си дете имаше една девойка с диабет и болно сърце, която я изродиха секцио и детето се роди живо, но после какво стана незнам, забравих да напиша че беше в 6 месец

# 357
Не знам за Вас, но аз се чувствам като ударена с мокър парцал. Чак ми призлява, като им гледам погледите на ФЕмир на финала на серията. Емир иска да отиде, но не смее заради Фериха. Трепна му и това си е.

# 358
Поне гласчето на бебчето е сладко.

# 359
Добър вечер мили фемирки! Честит ни петък ! Минавам само да ви почерпя, тъй като днес имам рожден ден и ставам на 17!  Hug Hug Hug

Да ви е сладко !  Praynig Peace Praynig

Общи условия

Активация на акаунт