Отговори
# 585
Наистина много голямо сърце има Фери. Ама това ли е наградата й? Sick

Фрагмана може да ме изненада, само ако е хубав.

Чао,милички! Hug
Дааа, явно това и е наградата. Sick
За мен хубав фрагман би бил, ако бебето не е от Емир, всички други блудкави сцени на нежност и влажни погледи между ФЕмир(ако ги има) за мен, ще са поредната бомба със закъснител.
Чао, Еси.
И лошото е, че така ми повлия отрицателно завършека на серията, че не съм в кондиция да свърша нищо смислено днес. С каквото и да се захвана, все влизам да не би случайно да пропусна "великия" фрагман. Чак на себе си се ядосвам.

# 586
  • в очите на дъщеря си
Оххх, за жалост днес дори аз съм тъжна. Мн силна и едновременно с това тежка сцена.Нз дали имам желание да гледам фрагмана , нз.

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 15:56 от ·٠•Sasy•٠·

# 587
Оххх, за жалост днес дори аз съм тъжна. Мн силна и едновременно с това тежка сцена.Нз дали имам желание да гледам фрагмана , нз.
Да бе, щом и ти я докара до там да си тъжна, при положение, че все виждаш хубавото  в лошото, смятай пък на нас какво ни е. Sick
Споко, не го гледай, а ние, ще ти кажем дали е добър или не.
Аз обаче, ще си причиня поредната доза гадост и, ще го изгледам.

# 588
  • в очите на дъщеря си
Пускам сега новата тема защото ще излизам за малко , а като ви пуснат фрагмана нз на какво ще ви избие за това да съм подготвена. Mr. Green

НОВАТА ТЕМА
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=655392.0

# 589
Наде,нали каза ,че трябва да внимаваме за всяка дума която казват , защото тя винаги носи след себе си последствия.Ако е така , пожеланието на Емир за рождения му ден е много показателно,какво трябвада се случи на финала,да не забравя ме , че каквото си пожелаеш на рождения си ден се сбъдва и с когото посрешнеш Новата година с него ще я прекараш.
http://vbox7.com/play:9e18138574
-0.50сек.
До после,дано фрагмана да си струва , чакането. Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 16:19 от emila123

# 590
Наде,нали каза ,че трябва да внимаваме за всяка дума която казват , защото тя винаги носи след себе си последствия.Ако е така , пожеланието на Емир за рождения му ден е много показателно,какво трябвада се случи на финала,да не забравя ме , че каквото си пожелаеш на рождения си ден се сбъдва и с когото посрешнеш Новата година с него ще я прекараш.
http://vbox7.com/play:9e18138574
-0.50сек.
Да бяха толкова сладки неможех да пропусна този момент и да не го кача в профила си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 591
Пускам сега новата тема защото ще излизам за малко , а като ви пуснат фрагмана нз на какво ще ви избие за това да съм подготвена. Mr. Green

НОВАТА ТЕМА
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=655392.0
Тинче благодаря   bouquet  bouquet

# 592
Ммм, хвърлих едно оЧо  Heart Eyes на новата тема, нооо когато му дойде времето, ще пиша за нея.
Венци, знам какво си пожела Емир на РД, но дали сценаристките си спомнят какво значат думите му!? Другото, което е- да с който влезнеш в НГ, с него и, ще си нооо какво от това в случая на ФЕмир. Да, заедно са в новата година, но това тяхното заедно нормално ли е!?  Емир е прав като каза на Корай, че Фери е в домът им, но не е с него. Съгласна съм с думите му. Под един покрив са, но не са заедно. Та те и съквартиранти да бяха, повече щеше да общуват по между си. Cry

# 593
Момичета ,
Присъединавам се към Вас,само ,за да изкажа и моятаГОЛЯМА БЛАГОДАРНОСТкъм екипа,който  ни даде възможността да гледаме 56 и 57епизоди разбирайки ги.
Тайничко се надявам да продължите така да ни правите съпричастни с чувствата на геройте до края на сериала.
И накрая да помоля,ако е въможно ,да пуснете отново линка с 56епизод,та дано този път да е с всички субтитри.
Приятни почивни дни на тези,които почиват!
На тези ,които са на работа,да е лека!

# 594
Ммм, хвърлих едно оЧо  Heart Eyes на новата тема, нооо когато му дойде времето, ще пиша за нея.
Венци, знам какво си пожела Емир, но дали сценаристките си спомнят какво значат думите му!? Другото, което е- да с който влезнеш в НГ, с него и, ще си нооо какво от това в случая на ФЕмир. Да, заедно са в новата година, но това нормално ли е, което им се случва!?  Емир е прав като каза на Корай, че Фери е в домът им, но не е с него. Съгласна съм с думите му. Под един покрив са, но не са заедно. Та те и съквартиранти да бяха, повече щеше да общуват по между си. Cry
Те са като двама непознати мила за съжеление , тя се прави че спи тези номера много ми напомнят на Инджи и Мехмет наистина и това ме влудва но Ф се оказа по костелив орех от Инджи  ooooh! ooooh! ooooh!

# 595
Фери може да е костелив орех(не веднъж ми късаше и тя нервичките с ината и грубостта си), но в случая с бебето и цялата воняща история с Руя е без вина виновна за всичко и на всички.

# 596
Фери може да е костелив орех(не веднъж ми късаше и тя нервичките с ината и грубостта си), но в случая с бебето и цялата воняща история с Руя е без вина виновна за всичко и на всички.
Все още Емир не е казал нищо той в момента незнае да мръдне ли  hahaha hahaha буквално седи препариран като статуя  ooooh! Whistling Whistling

# 597
Ами, ще стои като вледенен, защото в него е ураган от чувства, които не са му познати досега и е наясно какво би значело за тях двамата, ако той се окажи тати на малкия Емирчо. Тази простакела каза на Фери, че бебето, ще се казва Емир. ooooh! Е, повярвайте ми, че ми идваше да и разбридам кривата физиономия в този момент, а после умолявала била Фери. Мен ако някой ме "умолява" за нещо и то по такъв циничен начин, направо, ще го центрирам та чак в Босфора, ще отиде. Crossing Arms

# 598
  • в подножието на планината
Ами, ще стои като вледенен, защото в него е ураган от чувства, които не са му познати досега и е наясно какво би значело за тях двамата, ако той се окажи тати на малкия Емирчо. Тази простакела каза на Фери, че бебето, ще се казва Емир. ooooh! Е, повярвайте ми, че ми идваше да и разбридам кривата физиономия в този момент, а после умолявала била Фери. Мен ако някой ме "умолява" за нещо и то по такъв циничен начин, направо, ще го центрирам та чак в Босфора, ще отиде. Crossing Arms
newsm10   Joy Joy Joy

# 599

Това май са клюки за 59 епизод. newsm78
59. Bölüm

Sanem Hanım'ın mal mülk kaybetme korkusu ile Cansu'yu Akıl Hastanesi'nden çıkarması Emir ve Feriha için büyük bir şok etkisi yaratırken,Halil için de bir kez daha hastaneden kaçış bahanesi olacaktır.
Öte yandan gözünü para bürüyen Seher,Mehmet'in Night'da çalışmaya başlaması ile bir kez daha ortalığı karıştıracaktır.
Rüya'nın hastanede yaşadıkları ile hayatı değişirken;
Rıza'nın, Mehmet'in Emir'in yanında çalıştığını öğrenmesi ile ortalık karışır.
Feriha'nın aldığı bir karar da olayların seyrini değiştirecektir.

Общи условия

Активация на акаунт