Отговори
# 570
Не знам защо , но Сехер не ме дразни чак толкова, колкото в началото, тя единствена слага семейство Чепикови на мястото им и казва много истини, които те премълчават!

Какво да кажа за Санем, толкова и очерниха образа, че не мога да я понасям вече!
+1
+ 111111111  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 571
ТрЕбЕ нЕкой да ОдИ подирему да му закопчава ризите,че още не свършил този серял , вече се е вживял на рибар ooooh!
 hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 572
# 573
ТрЕбЕ нЕкой да ОдИ подирему да му закопчава ризите,че още не свършил този серял , вече се е вживял на рибар ooooh!
 hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Само въдицата му липсва и шапката и цайсите и ето го рибарчето  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 574
Не се тревожете,ще пратим куриер да му ги занесе,ето го и него. hahaha hahaha Joy

# 575
Здравейте Hug

Благодаря за закуската, поздравите, кафето и всичко останало! newsm51
За първи път от известно време  гледах по-голямата част от епизода в реално време, а то какъв се оказа Sick Sick Аз вече отдавна не се ядосвам и вживявам в сериала, ама не мога да остана равнодушна през "гениалните" им идеи.
И двамата постоянно правят какви ли не глупости и се нараняват един друг, ама сега Емир е по- виновният за сегашното положение. Толкова е жалко и елементарно да накажеш любимата като преспиш с някоя за една нощ, че не е и взел предпазни мерки. ooooh! Сега въобще това плашило Р нямаше да я има.

Значи фрагмана идвал, но като го знам с каква скорост, не знам дали ще мога да го дочакам.

# 576
Еси здравей  Hug Hug Hug
Не се тревожете,ще пратим куриер да му ги занесе,ето го и него. hahaha hahaha Joy

И гълъб да му пратим ама той трябва да е с турски корени за да се разберат че нашето Чаги незнае БГ  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 577
Диди Hug

Е, нали баща му се е преселил от България/само да не греша/ така, че може и да се разбира малко български.

# 578
Еси здравей  Hug Hug Hug

И гълъб да му пратим ама той трябва да е с турски корени за да се разберат че нашето Чаги незнае БГ  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Този гларус , ако разбере как само го нарече гълъб ще се гътне от мъка hahaha hahaha hahaha,не наранявай егото на всички мъже по морето,който се имат за гларуси,като ги наричаш гълъби, че не можем събра умрелите птици.
 hahaha hahaha hahaha hahaha Joy
Еси  Hug Hug Hug

# 579
Здрасти Еси. Hug
Като се сетя за преспиването му с Руя и отново се взривявам като буре с барут. Заради тази негова небрежност, не грешка, защо Фериха трябва да бъде подложена на тази нечовешка инквизиция!? Емир прояви небрежност и безотговорност както към себе си, така и към Руя неизползвайки предпазни средства в онзи момент.

# 580
Диди Hug

Е, нали баща му се е преселил от България/само да не греша/ така, че може и да се разбира малко български.
Не грешиш ама малко е съмнително  hahaha hahaha hahaha
Еси здравей  Hug Hug Hug

Този гларус , ако разбере как само го нарече гълъб ще се гътне от мъка hahaha hahaha hahaha,не наранявай егото на всички мъже по морето,който се имат за гларуси,като ги наричаш гълъби, че не можем събра умрелите птици.
 hahaha hahaha hahaha hahaha Joy
Еси  Hug Hug Hug
Гларуса е много сладък обаче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 581
Венцислава, Наде Hug Hug

Може ли един човек всеки път да ти става още по- противен. Ами, можело. Санем пак се предложи на Левент. Добре, че той не се поддаде, въпреки мъката си.
А като казах Левент- аз не съм виждала така Фери да говори и да си споделя с Емир. Изключението е само онази нощ в апартамента. Те само да не ни подготвят за финал Ф и Л. ooooh!

# 582
В този момент който е показан на снимката забелязах, че на Фери чак краката й трепереха спомняйки си думите на онази вещица.
Мен започна да ме стяга нещо още когато видях, че Руя му хвана ръката и той не се отдръпна.
Колко ли голямо сърце трябва да има една жена за да понесе цялата тази гнусотия и да бъде свидетел на подобни сцени като тази в болницата, а и не само?! Rolling Eyes

# 583
Ооо, Еси за Санем съм без думи. Тя е гнусна жена, неуважаваща себе си, ама грам и не се начеса, и това си е. Тя няма и уважение към траура на Левент, толкова е противна. Дори Бюлент я разлюби набързо и я нарече мръсница излизайки навън. Отврат, пълен боклук е за мен в женски образ.

# 584
Наистина много голямо сърце има Фери. Ама това ли е наградата й? Sick

Фрагмана може да ме изненада, само ако е хубав.

Чао,милички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт