Отговори
# 555
yorumları alalm

# 556
Момичета и аз много се надявам да скоро, ама тия ниакъв зор не си дават, ще полудея  #Crazy #Crazy #Crazy
Систър мале така се радвам да те видя липсваш ми много всеки ден те споменвам бях се притеснила дано се оправи монитора и всичко е наред  Hug Hug Hug Hug

# 557
Знаете ли ако бях на мястото на Фери какво бих направила?
Бих си тръгнала от болница, бих си събрала багажа, ще му оставя пръстена и дим да ме няма. Ще бягам през глава незнайно накъде, без да се обърна докато Емир не реши какво всъщност иска. Той наистина не е наясно със себе си и докато се лута между собственото си АЗ, Руя и бебето е редно Фери да не е до него. Няма жена на земята, която може да понесе толкова горчилка и унижения, дори и в името на любовта, особено когато с любимия си е в нестабилни отношения.  Единствената жертва, която една жена би направила на 100% е жертва в името на децата си, но не и заради мъж. Поне така си мисля.

# 558
Венцислава и аз намерих същата снимка с обесената жена, но не посмях да я публикувам, че  съвсем ми се отщя, като я видях. Това да не е Джансу в психото? newsm78

# 559
Знаете ли ако бях на мястото на Фери какво бих направила?
Бих си тръгнала от болница, бих си събрала багажа, ще му оставя пръстена и дим да ме няма. Ще бягам през глава незнайно накъде, без да се обърна докато Емир не реши какво всъщност иска. Той наистина не е наясно със себе си и докато се лута между собственото си АЗ, Руя и бебето е редно Фери да не е до него. Няма жена на земята, която може да понесе толкова горчилка и унижения, дори и в името на любовта, особено когато с любимия си е в нестабилни отношения.  Единствената жертва, която една жена би направила на 100% е жертва в името на децата си, но не и заради мъж. Поне така си мисля.

newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001  love001  love001

# 560
Еми здрасти и на теб. Hug
Как сме момичета? Hug Hug HugМай доста има с овиснали носове след снощи,но нищо такъв е живота и с хубавите си и с лошите си страни,все ни изненадва.Но по-важно е когато един ден преди да затвориш очите си за вечноста да можеш с гордост да кажеш:Живях достойно и съм доволен от това.
А като гледам фрагмана,се е присъединил към нашия камилски поход през Сахара , за по-напряко и както каза Мери , ще стигне при нас догодина. hahaha hahaha hahaha Joy
Ичи ,Наде привет и на вас. Hug
Скрит текст:
Това е сложено между снимките от вчерашния епизод във Фейса,какво ли означава? newsm78
Shocked Shocked Shocked Shocked Тези само се бесят и колят да не би Санем да обеси Джансу  Shocked Shocked Shocked

# 561
Венцислава и аз намерих същата снимка с обесената жена, но не посмях да я публикувам, че  съвсем ми се отщя, като я видях. Това да не е Джансу в психото? newsm78
Да и аз това писах амиа ако Санем я обеси  Shocked Shocked Shocked

# 562
Това не е ли момента,когато М й казва за това,че е взел паричките й и ги е дал на мафиотите? Laughing

# 563
Това не е ли момента,когато М й казва за това,че е взел паричките й и ги е дал на мафиотите? Laughing
Да точно  #2gunfire #2gunfire и тя пък какъв цирк разигра като чели си превивала гърба от работа за тези пари и накрая Чепик си каза тежката дума с шамара  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 564
Не знам ,какво е просто беше с другите и ми стана интересно,но не е за хора със слаби нерви това нещо ooooh! ooooh! ooooh!
Когато човек обича истински някой е по-добре да го пусне да си върви,а ако е рекъл бог да са заедно ще се върне.Затова си мисля , че и Е.е добре да пусне Ф.,но в случая ,ако са рекли сценаристите  тя ще се върне. hahaha hahaha hahaha
Ето и една щастлива Хазал,че аман от нацупени мутри.

А това е една прекрасна гледка , не само дънки и кондукторски чанти.

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 15:04 от emila123

# 565
Бабче,ти днеска изпозастреля всичко живо. Laughing

# 566
Heart Eyes Heart Eyes
Бабче,ти днеска изпозастреля всичко живо. Laughing
hahaha hahaha има нещо такова нервна съм искам да вида какво ще стане  hahaha hahaha

# 567
  • в подножието на планината
Не знам защо , но Сехер не ме дразни чак толкова, колкото в началото, тя единствена слага семейство Чепикови на мястото им и казва много истини, които те премълчават!

Какво да кажа за Санем, толкова и очерниха образа, че не мога да я понасям вече!

# 568
# 569
Не знам защо , но Сехер не ме дразни чак толкова, колкото в началото, тя единствена слага семейство Чепикови на мястото им и казва много истини, които те премълчават!

Какво да кажа за Санем, толкова и очерниха образа, че не мога да я понасям вече!
+1

Общи условия

Активация на акаунт