Парфюмни размисли и страсти - 154

• 63 069
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Обожавам Л'Агента и го нося много често.

# 646
И Бижутка е права, че днес точно него ще нося. Бива ли да не опитам мъжките мераци върху себе си.  Mr. Green Може пък после да пиша разочарована, че не съм била забелязана.  Laughing
Скрит текст:
Бижу, как са абитуриентите ти? Вчера беше изпращането на дъщеря ми. Ей, много сълзи пролях като ги гледах колко са хубави, пък тя беше принцеса. Аз и снимки ще покажа, но не ми се качват сега. И от теб чакам снимки. Или поне една.  Hug
Чакам да разкажеш довечера! Laughing

Скрит текст:
И нашите изпращания бяха вчера. Не съм ходила с тях(в различни училища са), не знам дали ще видя снимки и кога. Момците се прибраха в малките часове без гласове... Laughing
първият Сеншъс пътува към България, като пристигне ще ти го пратя него, да не чакаш, че другия ще е в следващия курс на превозвача.

# 647
Да си кажа и аз за Л'Агента, а Wink
Това е единствения парфюм, за които ЛМ ме помоли да не купувам и нося. Още си виси някъде отливката ми.

Днес помирисах истински рози, не беше ми се случвало от дете. Подари ми ги едно дете. Бели и розови, ами не съм срещала такава красота в бутилка. Heart Eyes Бях забравила колко различно ухаят, жалко че нямаше и червена.

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 17:10 от goddess

# 648
  • Там, където ме обичат
Считай, че след това писание, която го има парфюма, точно него ще сложи днес! Mr. Green hahaha
После ще има сверка. Wink
Сънчо, като го прочетох, направо се ококорих. Shocked, на трето четене видях, че си писала свЕрки, а не ...  Joy Joy Joy
Момичета, помолиха ме за съвет дали има хубав мъжки парфюм, който да ухае на кафе, ром и тютюн. Аз не се сещам, а вие?

# 649
  • София
Считай, че след това писание, която го има парфюма, точно него ще сложи днес! Mr. Green hahaha
После ще има сверка. Wink
Сънчо, като го прочетох, направо се ококорих. Shocked, на трето четене видях, че си писала свЕрки, а не ...  Joy Joy Joy
Момичета, помолиха ме за съвет дали има хубав мъжки парфюм, който да ухае на кафе, ром и тютюн. Аз не се сещам, а вие?

Този:
http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/L-Eau-du- … igateur-4682.html

# 650
  • Чукарландия

Пръснах преди час на ръка, обаче нещо не ми допада.
 Обаче Бубанка, в спам темата, каза че е прекрасен. Като тръгвам на работа, ще се понапръскам и на други места. Може вятърът да го направи по-приятен за мен.
 Благодаря ти, Сънче!  Hug

Скрит текст:
Пуснах в спама снимки на щерката. На който му се гледат, да отиде там.  Mr. Green Да поспами.  Laughing

Нели, каква е тази спам тема, що не ме светнете?!? Shocked

# 651
# 652
  • Пловдив
Там са бандити  Joy

# 653
  • на североизток от Рая
    Simple Smile Ехооооооо!

Има ли спамърки тук, а? Ах, гидиии!  Hug

Да се изкажа за Л'Агента. Никой не ме отрази. Ама как пък един не се изказа. Crossing Arms

Аз го усещах, но само навън. В стаята ми се губеше. Засега остава НЕ мой парфюм.

Бижу, чакам с нетърпение Сеншъс-а.  Hug

# 654
  • Там, където ме обичат
    Simple Smile Ехооооооо!

Има ли спамърки тук, а? Ах, гидиии!  Hug
Бижу, чакам с нетърпение Сеншъс-а.  Hug
Има, има  Hug Hug Hug
Сеншъс Ноар ли чакаш? Мммм, ако е той блазе ти.

# 655
  • София
Момичета, последно преброяване за срещата:
неделя, 20 май, 15:00 ч., кафе-клуб на читалище Аура, бул. Стамболийски 175

Моля, желаещите да присъстват да ми пишат по едно потвърждение на ЛС, защото трябва да се уточни бройката за резервацията поне приблизително.

# 656
  • Бургас
Ех, как ми се идвааааа  Grinning , но няма да мога  Sad

Сеншъс Ноар съм го зазимила и ми се струва, че сега вече не му е времето. Някой носи ли го още?
Тези дни съм с друга моя голяма любов Шанс ЕДП. Усещам го и ми носи радост.  Heart Eyes
Скоро си извадих от гардероба едно сако, което не съм обличала 2 години. Искам да ви кажа, че на ревера и яката прилично си ухаеше на Коко Мадмазел. Просто чудо  ooooh!

Сънчо, това за мъжете се отнася и до самата теб, не е от парфюма, с който си. Ако ти не излъчваш такъв тип настроение, с какъвто и да си парфюм, няма да те отразят  Hug /не е от полените, нито от радиациата  Laughing /
Л`Агент не е мой парфюм, ама хич  Outta Joint

# 657
  • на североизток от Рая
  Фокси, Сеншъс чакам. Без Ноар.  Simple Smile И ми харесва за това време. И в по-топло бих го носила.

# 658
  • София
По въпроса с Агентите - аз съм много назад с материала. В резултат на краткото ми увлечение по новия Eau Provocateur, в крайна сметка реших да си купя оригинала. Това е като да гледаш първо Aliens vs. Predator и после да откриеш Пришълеца от 1979 г.

# 659
  • Козлодуй
Сънчо, това за мъжете се отнася и до самата теб, не е от парфюма, с който си. Ако ти не излъчваш такъв тип настроение, с какъвто и да си парфюм, няма да те отразят  Hug /не е от полените, нито от радиацията  Laughing /
Л`Агент не е мой парфюм, ама хич  Outta Joint
И к'во сега искаш да кажеш,че съм се разгонила ли Mr. Green
Шегувам се,но предполагам си права-просто се чувствам добре в кожата си и се усмихвам по-често напоследък.Може би и това привлича хората,защото не само мъже ми правят комплименти.
И аз чакам вече с нетърпение един Сеншъс,пътува,по последна информация е нейде в Словакия.Днес е толкова студено,че без да се замислям реших да се затопля с една Драконова целувка(но съм си у дома и никой не ме отрази Grinning ).Нищо не зазимявам аз.

Общи условия

Активация на акаунт