Парфюмни размисли и страсти - 154

• 63 069
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
не е лош, но на мен ми дойде доста цветен
бялата кожа е по-хубава  Laughing

# 676
Здравейте момичета харесах си 2 парфюма том форд. Има ли сайт от който мога да ги взема по-изгодно. Питах и в другата тема, но никой не ми отговори Embarassed

# 677
не е лош, но на мен ми дойде доста цветен
бялата кожа е по-хубава  Laughing

Подкрепям с две ръце и два крака. Обичам шиприте (цветни, плодови, всякакви), но този парфюм го регистриам само като "симпатичен". Но е траен. Бела, тествай го в някоя парфюмерия и ако не ти омекнат колената след теста, по-добре си пръсни паричките за някой друг.

Имаше шанс да успея да ви изненадам на парфюмната среща, но вече е сигурно - йок пътуване, йок присъствие. Жалко.

# 678
Нахлувам в темата със следната молба-някой да сподели впечатления от JERSEY на Chanelhttp://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Fragrance-Les-Exclu … EXCLUSIFS--123075.Аз съм доста "старомодна" що се отнася до ароматите-харесвам си нещо и години си карам с него-Моят парфюм е №19 на Chanel,Allure и    Chance  са ми непоносимо банални например.
И един тъп въпрос Embarassed-доколко са "истински" съврененните парфюми-в смисъл ароматите синтетични ли са или естествени-четох "Парфюмът"преди време .....

# 679
Не го познавам този ексклузив , но щом като цяло шанел са ти поомръзнали защо не се насочиш към нещо друго. Имам предвид ,че Шанел имат това свойство да стават банални.Имат си обща нишка шанелска , разпознаваема. Дано някой сподели за JERSEY и на мен ми е любопитен Simple Smile

# 680
Някой запознат ли е с парфюмите на Zara ? как са като трайност

# 681
  • Козлодуй
Не ги познавам лично,но от четеното съм останала с впечатлението,че са зле Grinning

# 682
  • Варна

Като трайност не знам, но като парфюми са нищо и половина. Тествала съм това, което предлагат тук с надеждата да намеря нещо приятно и неангажиращо, но даже и това не намерих. Посредствена работа, граничеща с нищото.

# 683
Да се включа преди да сте приключили темата. Не обичам люляк в парфюм. Само на букет. Старателно избягвам аромати, съдържащи люляци, зюмбюли, нарциси, лалета и всякакви пролетни цветя. Ухаят ми ретро и възрастно.

Като трайност не знам, но като парфюми са нищо и половина. Тествала съм това, което предлагат тук с надеждата да намеря нещо приятно и неангажиращо, но даже и това не намерих. Посредствена работа, граничеща с нищото.
Точно  Peace. РЕ, не си хаби парите за тях.

Цитат
Имаше шанс да успея да ви изненадам на парфюмната среща, но вече е сигурно - йок пътуване, йок присъствие. Жалко.

Оленце, дано е за хубаво твоето отсъствие от срещата... Hug  bouquet

# 684
, златни сте Hug така обичам някой да ме откаже  от някоя мУха

# 685
Никой ли няма да се включи по моя въпрос?  Praynig

# 686
Здравейте момичета харесах си 2 парфюма том форд. Има ли сайт от който мога да ги взема по-изгодно. Питах и в другата тема, но никой не ми отговори Embarassed
Кажи за кои аромати става въпрос и може би тези които са запознати ще се опитат да отговорят Embarassedнали има и ексклузиви и по-обикновени Laughing не е ясно за кои питаш Rolling Eyes

# 687
Вече май бе споменавано, но не съм сигурна и затова пак ще попитам: има ли официален вносител на Hermes за България и магазин, в който легално се продават техни парфюми тук? Благодаря!

# 688
Вече май бе споменавано, но не съм сигурна и затова пак ще попитам: има ли официален вносител на Hermes за България и магазин, в който легално се продават техни парфюми тук? Благодаря!

май няма....... поне аз не съм чула да има такъв  Peace

# 689
Конкретно violet blonde и black ohrid. Търся и двата

Общи условия

Активация на акаунт