След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с любимите ни актьори - Тема 104

• 31 494
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Велико Търново
Откога се каня да изгледам 1еп. и все не успявам.Ама вие сте виновни Crossing Arms,като се закотвя при вас и после-любимите моменти на Танчето.И докъто се усетя станало 3ч. посред нощ. smile3507

Скрит текст:

Лека нощ!

Скрит текст:
Тези не са моите.

# 391
Сонче лека нощ!

Любов по залез слънце

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/20446382.asp

# 392

Добро утро! Днес е 1-ви май!  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Хубав и слънчев ден!

Скрит текст:

# 393
# 394
# 395
Доброутро! Честит празник!

Хриси wavey

Пак си подредила масата, ще хапна едно жинотинче преди тръстиката!

Хубав ден на всички и лека тръстика на работещите!

# 396
Добро утро и от мен! Честит 1-ви май на всички работливи буболечки!

Хриси, ти си май най-работна - рано-рано кафенце, закусчица, весели прасенца си направила, че и музикално оформление си ни осигурила!  Hug Hug Hug

Вчера не успях да се присъединя към вас, но виждам, че не сте скучали!  Laughing Със закуска с кебап на Мурат и Бубето сте започнали и с "любов по залез слънце" на Нуриш и севгилито й сте завършили!  Joy Joy Joy Междувременно пак сте разкостили Мурат - с "Китка" и без "Китка", с шапка и без шапка, с каре и без каре, с коса и без коса - много снимки, много клипчета, много коментари, много се забавлявах, докато си пийвах от кафенцето на ХрисиHug Hug Hug

И "Мълчаливите" са проговорили снощи с нов трейлър - пак голям екшън се заформя и пак много рев!  Mr. Green Нямам търпение да дойде четвъртък!

В другата тема се заформи предложение да се извика Ешреф Бонд на помощ на Еджи и аз веднага се отзовах с една негова много фешън снимка - слагам я и тук, че е доста забавна Joy Joy Joy

Танче, добро утро и на теб! Довела си ни и Мурат за компания на кафето!  Hug И аз като теб съм на тръстиката, ама нейсе - нали е ден на труда - ще се трудим!  Joy hahaha

И от мен малко Мурат и Нуриш за добро настроение!

Денят е слънчев - слънчево да е и в душите и сърцата ви, мили момичета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 397
  • Пловдив
Честит празник на всички, които се трудят, са се трудили или ще се трудят занапред!

Пожелавам ви хубав и слънчев ден! И дано бурята остане само на екраните! Приятно гледане!

FIRTINA (2006) E04 BG sub

# 398
Еldo, благодаря за хубавата изненада!

"Буря-та" е чудесна за гледане точно в такъв хубав слънчев ден! Нищо, че съм го гледала с хърватски субтитри, с удоволствие ще си го изгледам довечера пак и с български превод!

Забравих да благодаря и на keii и  suny67 за превода на "Асмалъ конак"!

Изобщо - през почивните дни явно е кипяла бурна преводаческа дейност! Благодаря ви момичета!

# 399

Танче! Алекс!  Hug Hug Лека и ниска тръстика.

Елдо!  Hug Hug Благодаря ви момичета!

# 400
Здравейте ЛиНки сладурки  Hug Hug Hug
 smile3525 smile3525 smile3525Честит 1-ви Май! smile3525 smile3525 smile3525
Охооо имаме си нова серийка на "Буря"  smile3521.Големи благодарности за страхотния екип който превежда сериалчето  smile3525 smile3525 smile3525
Хриси Hugмерси за кафенцето и вкусната закуска   bouquet

# 401
Честит празник на всички, които се трудят, са се трудили или ще се трудят занапред!

Пожелавам ви хубав и слънчев ден! И дано бурята остане само на екраните! Приятно гледане!

FIRTINA (2006) E04 BG sub

Здравейте и от мен! Честит празник на труда!

На екипа доставил ни удоволствие с преведената Буря Благодаря!

# 402
# 403
# 404

Общи условия

Активация на акаунт